190
MED28A7E47D636B46ED9A67E7C50702F6C3

Modernt och välplanerad i Porslinskvarteren!

Såld!

Gustavsbergs Hamn, Gustavsberg

Maja Snis Gata 3 NB


Såld!
Slutpris: SEK 3,675,000

Ansvarig mäklare

!

Om området

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Bilder

Social planlösning med härligt ljusflöde

Uteplats mot innergård

Välkomnande entré

Trevlig hall med plats för avhängning och förvaring

Stora fönsterpartier och fantastiskt ljusflöde med öppen planlösning

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Modern och välplanerad lägenhet med öppen planlösning, härligt ljusflöde och två badrum. Hög mysfaktor mitt i populära Porslinskvarteren vid Gustavsbergs Hamn med närhet till förskola, affärer och kommunikationer. Stenlagd uteplats mot grön och trevlig innergård. Nyproduktion när den är som bäst. Öppen planlösning med bra planering och hög standard. Stilrena och påkostade materialval med sobra färger och skapar en bra balans och skön känsla. Allt man kan önska sig runt knuten, grönområden, strandpromenader, närservice, kaféer och restauranger. Bra kommunikationer nära bussar, infartsparkering och affärer. Genomgående bra planlösning med öppna sociala ytor och stora rum med bra förvaring.

Hall
Stor och välkomnande hall och entré med bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för den stora familjen. Hallen öppnar upp mot övriga rum på ett trevligt sätt genom korridor. Målade väggar ljusgrått med svart klinker på golv.

Vardagsrum
Ljust och trevligt vardagsrum med sociala ytor i öppen planlösning mot kök. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med gott om plats för alla behov och önskemål. Stort matbord, soffa och TV-hörna. Öppna ytor för trevligt umgänge. Målade väggar i ljusgrått och ekparkett på golv.

Kök
Trendigt och välplanerat arbetskök med påkostade materialval och stor köksö för bra förvaring och skönt häng. Praktiskt och funktionellt med genomtänkt placering av vitvaror i rostfritt med stor kyl och frys samt infällda ugnar och nedfälld induktionshäll. Tidlöst och fräscht med vita köksluckor och vitt kakel som stänkskydd som snyggt bryter av mot massiv bänkskiva i valnöt. Stora och bra avlastningsytor och härligt ljusflöde från stort fönster. Målade väggar ljusgrått och ekparkett på golv.

Master Bedroom
Stort och välplanerat sovrum i ostört läge med access till en trevliga uteplatsen. Bra garderobslösning för förvaring och gott om plats för ytterligare förvaring. Vitmålade väggar med grå fondvägg och ekparkett på golv.

Sovrum 2
Välplanerat och trevligt sovrum med bra ytor för lek, förvaring och säng. Målade väggar i ljuslila med ekparkett på golv.

Sovrum3
Välplanerat och bra sovrum med bra ytor som skapar möjligheter efter behov. Sovrum, arbetsrum eller förvaring. Målade väggar i grått med ekparkett på golv.

WC/Bad
Stort och påkostat WC/Badrum med golvvärme. Bra ytor med badkar och tvättmaskin samt tumlare. Perfekt anpassat för den aktiva familjen med höga krav på funktion. Påkostade materialval med kommoder, spegel och badrumsskåp. Genomgående tidlösa och moderna materialval så som blandare med helkaklade väggar i vitt och gråsvart klinker på golv.

WC/Dusch
Trevligt och fint badrum med toalett och takdusch. Påkostade materialval med

Förvaring
I lägenheten finns extra bra förvaring genom klädkammare/förråd. Till lägenheten hör även ett källarförråd.
Antal rum
4 rum
Boarea
95 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 5,058 inkl värme, vatten, kabel-TV bas, bredband
Driftskostnad
SEK 10,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
VA
SEK 3,000
Försäkring
SEK 4,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Kontakta mäklaren för driftkostnad.
Andel i föreningen
1.0224 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Energiprestanda
61 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Prunus
Om föreningen
Brf Prunus består av 117 lägenheter. Fastigheterna uppfördes av JM 2015. I föreningen finns ett uthyrningsrum som man kan hyra om man får gäster. Det finns också en härlig innergård med fina planteringar, lekplats och sittplatser.

Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
117
Tv och bredband
Föreningen har ett bredbandsavtal med Telia. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-TV, telefon och Internetanslutning. I månadsavgiften ingår TV grundutbud, IP-telefoni och bredband (hastighet på 50/8-100/10 Mbit /s).
Parkering
I garaget under huset/gården finns 83 p-platser för uhyrning. Dessa kostar 750 kr/mån. Det finns även 8 p-platser utomhus. Dessa kostar 400 kr/mån. I garaget finns handikappsanpassade p-platser och MC-platser. Garage och parkeringsplatser har separat kö som hanteras av styrelsen. Kötid till garaget är ca 1 år. Det kan gå snabbare att få utomhus.
Renoveringar
Inga planerade reparationer.
Ekonomi
Inga planerade avgiftshöjningar
Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Max 2000 kr.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Gustavsbergs Hamn Gustavsberg

Maja Snis Gata 3 NB

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg