230
MED4A5C72AB95CF423CB10CA51C2967543A

Nyproduktion

Vega, VEGA

Gaffelseglet 21, lgh 1705

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,897 I månadsavgiften ingår kallvatten och värme. Exklusive månadsavgiften tillkommer varmvatten, hushållsel, TV/bredband samt hemförsäkring.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea33 kvm
Våning6 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1705

Fast pris: SEK 1,720,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

* Säljsuccé redan 36 av 41 lgh SÅLDA på kort tid - 5 KVAR - FASTA PRISER - EJ BUDGIVNING - FÖRST TILL KVARN *

Läs mer här: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/horisont/

Nu har vi släppt vår andra etapp efter första etappens säljsuccé med nya bostadsrättslägenheter, som byggs i populära Vega, längs med Gaffelseglet i den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad. I Brf Horisont uppför vi 41 lägenheter i storlekar om 1–4 rum och kök på 32–84 välplanerade kvadratmeter. Alla hem får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom stora balkonger eller uteplatser med plats att umgås. Huset kommer ligga nära den gröna parken som planeras uppföras.

Hemmen har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås. Många lägenheter får en praktisk köksö att samla vännerna kring eller för barnen vid läxläsning när du lagar middagen. De större lägenheterna får både badrum och separat wc, vilket är praktiskt när du får gäster på besök. Alla hem får dessutom bra förvaringsmöjligheter, vissa klädkammare har fönster och är så stora att du kan använda det som ett extra sovrum, spelhörna eller walk-in-closet. Rum att möblera så att det passar dig.

I Horisont bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet och matbutiken, som öppnar under 2021. Planerad inflyttning hösten 2022.

Hemsida för Brf Horisont, där du kan läsa allt om projektet och lägenheterna: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/horisont/

Välkommen till Brf Horisont!

Om området

Parkering

Parkering finns mellan husen Gaffelseglet 21-25 och på gatorna med betalparkering och boendeparkering.
Pendlarparkering finns vid pendeltåget.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL:
Ljust ekparkettgolv och förvaring enligt ritning.

VARDAGSRUM:
Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar.

KÖK
Skåpinredningen kommer från Ballingslöv med slätt utförande på luckor som går i en ostronbeige ton. Med integrerad diskmaskin, köksfläkt, inbyggd micro och ugn får du ett enhetligt uttryck. Bänkskiva i varmgrå laminat med underlimmad diskho och induktionshäll. Köksblandaren kommer från Mora och vitvarorna från Whirlpool. Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar. Stänkskydd i beiget kakel.

WC/BADRUM
Badrumsgolvet läggs i beiget klinker. Väggarna kaklas med matt vitt liggande kakel. Vit kommod och vitt tvättställ från Ballingslöv. Ovan kommod sitter en spegel med ljuskant av LED-belysning. Golvstående wc-stol, toalettpappershållare och handdukshängare samt handdukstork i mattsvart utförande. Raka duschväggar från Svedbergs. Blandare från Mora. Tvättdel enligt ritning med vita väggskåp och laminatbänk. Tvättmaskin och torktumlare (alternativt kombimaskin), Whirlpool. Spotlights i tak.

GÄST-WC
De lägenheter som har gäst-WC inreds i samma stil som WC/ badrum.

SOVRUM
Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar.

BALKONG/UTEPLATS
Alla lägenheter om 2-4 rok har balkong och/eller uteplats. Belysning och eluttag på yttervägg.
Antal rum
1 rum
Boarea
33 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 8, hiss finns
Pris
SEK 1,720,000 Fast pris
Avgift
SEK 1,897 I månadsavgiften ingår kallvatten och värme. Exklusive månadsavgiften tillkommer varmvatten, hushållsel, TV/bredband samt hemförsäkring.
Andel i föreningen
1.4169 %
Andel av årsavgiften
1.4169 %
Tillträde
Hösten 2022
Byggnad
Ventilation
FTX, till- och frånluft
Förening
Namn
Brf Horisont
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Vega VEGA

Gaffelseglet 21, lgh 1705

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg