190
MEDF9D2C32A5C6546DCA9640412A55DDDCF

Stor tomt med ytterligare möjligheter! Gott om egen parkering!

Såld!

Smögen, Smögen

Makrillgatan 21


Såld!
Slutpris: SEK 7,200,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Denna villa i 1½-plan med inredd källare, tronar ut mot västerhavet i änden av Makrillgatan. Här bor man med kanonläge, med kort avstånd till baden i Glommen, vackra promenadstråk över "Holländarberget" och utsikt från altanen på översta plan över västerhavet och Väderöarna. År 1953 uppfördes denna villa ursprungligen i något mindre omfattning. Bygglovet beviljades för tillbyggnad 2003 och efter det uppfördes burspråk med gott om plats för hela sällskapet, ovan på det, en altan med hänförande utsikt. Underst blev det ett rymligt garage och framför det, parkering. Fasad och fönster har blivit bytta vid ombyggnationen och järn-vitriolen och aluminium lämpar sig väl för det saltstänkta läget. Separat lägenhet i källaren och uppvärmning sker via bergvärme.

Fakta

TypFritidshus
Antal rum6 rok
Boarea182 kvm
Tomtarea708 kvm
Byggår1953
Driftskostnad3,866 kr/månad

Bilder

Utsikt från främre balkongen

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
182 kvm
Bostadens Disposition:
Genom entrén på syd-östra gaveln eller entrén på norra sidan kommer vi direkt in i rymlig hall, Här står Bergvärmepumpen och här finns gott om utrymme för förvaring. Vidare finner vi en lägenhet med två sovrum, kök med pentry och toalett. Vid utgången till det tilltagna garaget finns tvättmaskin.

Väl uppe på våning 1, finner vi rymligt kök med utgång till altan, maskinellt utrustat med kyl/frys, ugn, fläkt samt diskmaskin. På våning 1 finns också sovrum/kontor, allrummet är väl tilltaget och kamin ger härligt värme. I samband med till-byggnationen gjordes ett härligt burspråk med utsikt mot västerhavet och gott om plats för matbord. Skjutdörrarna leder oss ut på altanen där solen finns med oss hela dagen. Vid trappen upp till övre plan finns badrummet med rejäl duschplats samt WC och tvättställ.


Övre plan har fått en öppen lösning och har med ryggåstak, sina stora glaspartier och altan ut mot västerhavet en känsla av rymd. På altanen njuter man av solen, havet och utsikten mot horisonten, Väderöarna och båtlivet.

Allrummet har en kamin och plats för sällskaps-del. Sovrummet ligger mot gaveln och erbjuder smart förvaring i form av skjutgarderober. På övre plan finns mindre toalett med tvättställ och WC.
Byggnad
Byggnadsår
1953
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Fasad
Trä (Järnvitriol)
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Smögenön 10:7
Övriga byggnader
Växthus
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 46,396 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 25,936
VA
SEK 7,110
Renhållning
SEK 725
Sotning
SEK 861
Försäkring
SEK 1,948
Övrigt
SEK 9,816
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Posten el avser även uppvärmning. Övrigt avser energiskatt ( på elen)
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,072,000
Byggnadsvärde
SEK 1,424,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 210,000
Tomt
Areal
708 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp

Karta

Smögen Smögen

Makrillgatan 21

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg