Skogsgatan


Från 3 295 000: SEK 3,295,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Söder om pendelstationen i Bro planeras en ny stadsdel med bostäder i olika utföranden. På promenadavstånd från centrala Bro, bland tallar och lövträd, ligger Brf Skogsgatan. Här uppför Derome radhus i en rofylld och naturnära miljö. Med skogen som lekplats och närhet till skolor och förskolor är området en idealisk plats för barnfamiljen.
Från området är det promenadavstånd till Bro centrum och med pendeltåget når du Stockholms Central på 30 minuter. Söker du ett kravlöst boende med naturliv in på knuten men med närhet till allt som storstaden har att erbjuda?

Om området

I det nya området söder om stationen i Bro planeras det nu för nya bostäder i form av radhus, villor och flerbostadshus. Byggnationen sker i tre etapper och den första etappen för 15 stadsradhus om 108 kvm fördelat på två våningar.

Området länkar samman centrum med vattenkontakten i Mälaren. Här utvecklas nya samlingsplatser i form av torg, parker och stråk som inbjuder till kontakt mellan människor. Längs stranden planeras en strandpromenad med solbryggor, kajer, småbåtshamn och en badplats. Det kommer även finnas service i form av butiker, skola och förskola.

Platserna kring Skogsgatan har historiska anor där Brogård och Tegelbruket haft en stor inverkan på omgivningarna. I över hundra år, sen 1850-talet, försågs Stockholmsregionen med tegel härifrån.

Idag är Bro Hof Slott Golf Club erkänd som en av Europas vackraste golfanläggningar. Öster om området ligger en av Sveriges nyaste galoppbanor - Bro Park. Galoppbanan invigdes 2016 och är även ett konferenscenter med egen restaurang.

Bro är en ort med ca 9000 invånare. Orten ligger längs med E18 med ca 4 mil till både Enköping och Stockholm. Från orten kan du ta pendeltåget till Stockholm Centralstation, en resa på ca 30 min. Läget vid mälaren gör det enkelt att ta sig till svalkande bad och för golffantasten finns det flera golfbanor i närheten.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,455 Exklusive värme, vatten, hushållsel, bredband/Kabel-TV, sophämtning och hemförsäkring
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea108 kvm
Byggår2020

Bilder

Området från gatan

Köket

Vardagsrum mot baksidan

Uteplats på baksidan

Vy över området

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
I Brf Skogsgatan erbjuds 15 radhus om 108 kvm fördelat på två plan. Husen är skapade med inspiration från den omgivande naturen och de naturfärgade träbeklädda fasaderna smälter in bland tallar och lövträd. Ambitionen är att naturen ska bevaras så långt det är möjligt i det omgivande området.
Derome erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av inredningsstil till ditt hem. Nedan kan du se vad som ingår om du väljer standardinredningen Vårt val. I vår inredningsbroschyr presenteras tillvalen i sin helhet.

Inredning och material som ingår:

Rum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikro-
vågsugn och ugn med varmluft.
Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegel.
Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare.
Dessutom är bjälklaget i vardagsrum förberett för kamin.

Derome Mark & Bostad är med hela vägen från första spadtaget till inflyttning i ert nya hem, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Dessutom har alla projekt en byggfelsförsäkring som gäller från slutbesiktningen och 10 år framåt samt flera andra garantier och försäkringar. Fråga mäklaren eller läs mer på www.deromemarkbostad.se så får du veta mer om hur det går till att köpa bostad av Derome.

För att se alla bostäder, vänligen besök
https://www.deromemarkbostad.se/sok-bostad/stockholm/upplands-bro/sodra-bro/brf-skogsgatan
Antal rum
4 rum
Boarea
108 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 3,295,000 Från 3 295 000
Avgift
SEK 4,455 Exklusive värme, vatten, hushållsel, bredband/Kabel-TV, sophämtning och hemförsäkring
Andel i föreningen
6.66 %
Tillträde
Q4 2020
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Vattenburen värme, frånluftsvärmepump
Övrigt
Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från
Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Möjlighet att ansluta sig till
stadsnät. Bjälklag är förberett för kamin.
Övriga byggnader
Lägenhet 1 - 7 har eget förråd och lgh 8 - 15 har ett gemensamt.
Förening
Namn
Brf Skogsgatan
Om föreningen
I det nya området söder om stationen i Bro planeras det nu för nya bostäder i form av radhus, villor och flerbostadshus. Byggnationen sker i tre etapper och vi planerar i den första etappen för 15 stadsradhus om ca. 108 kvm fördelat på två våningar.

Husen i brf Skogsgatan byggs i trä och har trevliga innergårdar i sydvästläge på framsidan och terrasser som vetter mot den kringliggande skogen i nordost. Husen är välplanerade och har allrum och kök med plats för matbord på entréplan. Från köket kan du öppna upp och kliva rakt ut på din innergård. I allrummet finns stora glaspartier som ger dig öppen vy till skogen på baksidan.

En trappa upp finns den mer privata delen med flera sovrum och en rymlig klädkammare. Alla hus får en egen parkering i anslutning till entrén.

Brf Skogsgatan byggs med "Hus i Natur" i åtanke vilket betyder att husen byggs på naturens villkor där så mycket som möjligt av växtligheten ska bevaras. Träfasaden i naturfärg och markens förutsättningar gör att husen kommer smälta in i omgivningen och inbjuda till en stillsam tillvaro.

Området länkar samman centrum med vattenkontakten i Mälaren. Här utvecklas nya samlingsplatser i form av torg, parker och stråk som inbjuder till kontakt mellan människor. Längs stranden planeras en strandpromenad med solbryggor, kajer, småbåtshamn och en badplats. Det kommer även finnas service i form av butiker, skola och förskola. Här bor du nära pendeltågstationen där du tar dig till Stockholm på 30 minuter.

Området ligger med omedelbar närhet till en av Europas mest populära och exklusiva golfanläggningar, Bro Hof Slott Golfklubb.
Antal lägenheter
15

Karta

Skogsgatan

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg