190
MEDBDCFA025828143EF8E862187B2EFB78D

Underbar 3:a i härligt högt läge och balkong i sydväst!

Såld!

Näckrosen/Råsunda, Solna

Råsundavägen 146, 3tr


Såld!
Slutpris: SEK 4,050,000

Ansvarig mäklare

Välkomna till denna fina och ljusa 3:a med fönster i tre väderstreck! Genomgående gott skick och två rymliga, lättmöblerade sovrum. Gott om förvaring i både klädkammare och garderober. Stambytt kök och badrum som är helt nyrenoverade år 2017 i mycket fint skick. Populär och solid stor brf med totalt 521 st lägenheter och 36 st lokaler. Centralt men naturskönt läge, granne med T-bana Näckrosen, bussar och attraktiva Gamla Filmstaden med flera bra restauranger, biograf och gym. I närområdet finns även Arenastaden med Mall of Scandinavias enorma utbud, Friends Arena och stort hotell. Kort avstånd till fina löpvägar vid Råstasjön och Lötsjön och cykelavstånd till Hagaparken och Brunnsviken.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,284 inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea73.5 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer0512-001
Byggår1948
Driftskostnad521 kr/månad

Bilder

Vardagsrum med utgång till härlig balkong

Stort och ljust vardagsrum

Härligt vardagsrum med plats för stort matbord

Lättmöblerad och härlig västerbalkong

Utsikt från balkong mot grönska och Gamla Filmstaden

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Ljus och charmig lägenhet i genomgående mycket gott skick. Kök och badrum totalrenoverades under 2017 och är stambytta. Balkong i härligt västerläge mot grönska och Gamla Filmstaden.

Hall: Funktionell hall som rymmer allt för familjens alla kläder, skor och väskor. Säkerhetsdörr minimerar ljuden från hiss och trapphus. En rymlig klädkammare med både hyllplan och klädhängare och tre inbyggda garderober med överskåp. Det finns även plats för klädhängare, skohylla och byrå i hallen för ytterligare smidig förvaring. Ljust linoleumgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1: Lättmöblerat och trevligt sovrum direkt in till höger i lägenheten. Fönster i högt och fritt läge utan insyn. En inbyggd garderob med överskåp. Här finns även plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Perfekt sovrum/barnrum med stort fönster och härligt ljusinsläpp. Rummet är stort och mysigt och ger plats för dubbelsäng, sängmöbler samt skrivbord. Utsikt över Gamla Filmstadens vackra hus och grönska. Vackert trägolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med stort fönster och utgång till balkong. Fritt och ljust västerläge med sol många timmar. Balkongen har utsikt över grönskande parkområde och Gamla Filmstaden. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp, TV-möbel och ett rejält matbord. Vackert rutmönstrat originalparkettgolv och ljusa målade väggar.

Kök: Modernt Ikeakök (2017) med gott om arbetsytor och mycket skåpförvaring. I köket finns dubbla fönster vilket gör det mycket ljust och charmigt. God maskinell standard med rostfri tystgående diskmaskin, rostfri kolfilterfläkt, praktiska inbyggda ugnar (rostfri varmluftsugn och rostfri mikrovågsugn) i arbetsvänlig höjd, keramisk spishäll och rostfri side-by-side kyl och frys med vatten och isfunktion. I köket finns en matplats/frukosthörna. Linoleumgolv och ljusa målade väggar.

Badrum: Mycket smakfullt och exklusivt badrum med fina detaljer. Ljust mönstrat trendigt klinkergolv och stora ljusa keramikplattor på väggarna. Infällda spotlights i taket, handdukstork, tvättmaskin och dusch med både handdusch och fast takdusch. Handfat med stor spegel och modern belysning samt snålspolande WC. Stort fönster underlättar vädringen.

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett mindre källarförråd.
Antal rum
3 rum
Boarea
73.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 8, hiss finns
Avgift
SEK 4,284 inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband
Driftskostnad
SEK 6,252 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,924
Försäkring
SEK 2,328
Beräknat antal personer
4
Andel i föreningen
0.23503 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1948
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 5/6/2018
Energiprestanda
138 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Näckrosen i Solna
Om föreningen
Brf Näckrosen i Solna bildades redan år 1944 och består av totalt 521 st lägenheter och 36 st lokaler. Föreningen är en av Solnas större föreningar och är ekonomiskt stabil och välskött med en fastighetstekniskt mycket god standard med bl.a. moderna datorstyrda undercentraler för fjärrvärmen. I källaren finns tvättstuga (2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel) och cykelrum. För födelsedagsfester etc finns en fräsch föreningslokal som rymmer ca 30 personer. Här finns även möjlighet för övernattning. Kostnaden är för närvarande 500 kr/dygn. Föreningen har ca 67 P-platser samt 13 st garage och 8 MC-platser. Hyran för parkeringsplats är 350 kr/mån utan eluttag och 400 kr/mån med eluttag. Garagen kostar 450 kr/mån. I dagsläget är det kö för båda alternativen. I övrigt hänvisas till boendeparkering genom Solna stad för 300 kr/mån alt 750 kr/kvartal. I den angivna månadsavgiften ingår en obligatorisk kostnad för digital-tv på 42 kr/mån genom Comhem och en obligatorisk kostnad för bredband på 89 kr/mån genom Ownit. I samband med försäljningen debiteras köparen 2,5 % av basbeloppet i överlåtelseavgift och 1 % av basbeloppet i pantsättningsavgift.

Här nedan är ett urval av de renoveringar som gjorts i föreningen:

Alla balkonger totalrenoverades med byte av bottenplatta år 1990.
Stambyte genomfördes år 1993-1994, inkl renovering av
badrum, nya elstigare & nya elcentraler mm.
Trapphusen är renoverade år 2006, inklusive ytterportar av ek och slipning av trapphusgolven.
Målning och reparation av källarlokaler gjordes under år 2011 och under år 2012 byttes passersystem i föreningen.
Fönstermålning utvändigt gjordes år 2012-2015.
Energibesparande åtgärder med bland annat värmeåtervinning gjordes under år 2013-2016.
Samtliga hissar kommer att underhållas och renoveras under år 2017-ca år 2027.
Föreningen kommer med start 2017 och ett antal år framöver att succesivt plåta in samtliga skorstenar för att öka livslängden.
Samtliga entrédörrar i föreningen har slipats och lackats under år 2017.
Under 2019 kommer renoveringen av piskaltanerna att avslutas genom byte av glas till klarglas samt taket på Näckrosvägen 37-39 kommer att läggas om som en del av underhållsplanen.

För mer information om föreningen besök gärna hemsidan http://www.brfnackrosen.se

Brf Näckrosen har ett suveränt läge med närhet till det mesta. Precis utanför porten finns T-bana Näckrosen (varifrån resan till T-Centralen tar ca 11 min) och buss 515 som tar dig till Sundbybergs Centrum alternativt Solna Station och vidare till Odenplan. Granne med föreningen finns även Gamla Filmstaden med flera trevliga restauranger, kemtvätt, gym och modern och populär SF-biograf. På kort gångavstånd finns trevliga promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön samt Arenastaden med Friends Arena för olika evenemang och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud. Något längre bort finns Hagaparkens trevliga grönområden, mysiga Brunnsviken och Ulriksdals slottspark.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Näckrosen/Råsunda Solna

Råsundavägen 146, 3tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg