190
MED498FEA6507444604979ABD94E29CE79D

Såld!

RUNBY, UPPLANDS VÄSBY

Lövstavägen 56A


Såld!
Slutpris: SEK 2,150,000

Ansvarig mäklare

I gröna och sköna Runby finns denna mycket ljusa och fräscha lägenhet en trappa upp med balkong i soligt och skönt västerläge. Bostaden är en f d två som fått ett extrasovrum. Lägenheten är helt renoverad under 2012 med nytt badrum, kök och ytskikt men som under 2019 fått ny färg och tapeter. Planlösningen är öppen med ett välutrustat arbetskök. Från balkongen i sovrummet har man en härlig eftermiddags- och kvällssol.

Här bor man i en omtyckt och populär förening med mycket nära till busshållplats, motionsspår och natur. Det är cykel- och gångavstånd till pendeltågstationen.

Anmäl dig till mäklaren för visning!

Om området

Lugnt och naturskönt i Runby i omtyckt förening. Förskola, fritis och F-9 i närliggande Runby skola.

Nere i backen hittar du ett fräsch Hemköp samt bensinmack och en Thairestaurang.

Tvärs över gatan finns härliga motionsspår samt en gång/cykelväg till det populära Kairobadet vid Mälaren.

Kommunikationsmöjligheterna till Runby är goda med flera olika bussar som går till centrum och pendeltågsstationen. Tar du inte bussen så kan du promenera till pendeltågstationen på ca 15 min.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,225 Inkl. Värme, Vatten, Kabel-Tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2.5 rok
Boarea54 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer441-20074
Byggår1984
Driftskostnad584 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Ljuvligt balkongläge

Fina gårdar att vistas på

Entré med garderober

Välkommen in!

Modernt och praktiskt arbetskök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna ljusa, moderna bostad renoverad i harmoniska färger. Den flexibla planlösningen med extra stort sovrum i original har idag blivit till två sovrum, varav det ena mindre.En ytsmart bostad med alla bekvämligheter.
Antal rum
2.5 rum
Boarea
54 kvm
Areakälla
föreningens information
HALL
Vid entrén ligger den välkomnande hallen med en rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörr. En snygg lösning att få undan ytterkläder och skor. Mörkt klinkergolv och dörr in till det fräscha badrummet.
BADRUM
Mycket fräscht badrum med mörkt klinkergolv och golvvärme. Duschhörna med glasade väggar och där man har snyggt kakel i form av stavar i gråa nyanser som ger känslan av rinnande vatten. Övriga väggar har stora vita kakelplattor. Här finns WC, handfat med kommod och ett överskåp med spegeldörrar, handdukstork samt tvättmaskin med förvaringsskåp ovanpå.
KÖK
Köket är helrenoverat 2012, ett läckert modernt kök med högblanka skåpluckor, en mörk arbetsbänk med vitt kakel ovanför. Vid diskhon finns ett fönster med utsikt ner över den fina innergården och ger samtidigt ett härligt ljusinsläpp till utrymmet. I köket inns kyl/frys, spishäll, ugn, inbyggd micro och diskmaskin.
VARDAGSRUM/SAMVARO
Stort härligt rum med ljust eklaminatgolv och målade väggar i en ljus nyans. Här får man in ljus både från fönstren mot innergården men även från sovrummets fönster. Här får du plats med soffgruppen men även matplatsmöblerna i direkt anslutning till köksdelen.
SOVRUM 1
Stort sovrum med ljust eklaminatgolv och nymålade väggar i ljust grått samt en vacker fondtapet. Efter att bilden är tagen har rummet blivit renoverat med de nya färgerna i ljust grått. Utgång till den mysiga balkongen.
BALKONG
En riktig pärla är balkongen i fritt soligt västerläge. Här kan du sitta och njuta av solen under kvällen tills solen går ner.
SOVRUM 2
Litet sovrum som har kommit till genom att det stora sovrummet är avdelningsbart och fick en ny vägg. Det passar utmärkt som barnkammare, gästrum eller kontor. Ny och vacker tapet i grått/vitt.
FÖRRÅD/FÖRENING
Till lägenheten hör ett rymligt förråd (ca 8 kvm) i gårdshuset. Här återfinns även en spa-avdelning. På övriga gårdar finns ett nyrenoverat gym, en gemensam övernattningslägenhet, snickarverkstad, lekrum samt styrelserum. Vill man ha tillgång till gymmet, snickarverkstaden och spa-avdelningen kostar det f.n 150 kr/månad.

I dagsläget har man ingen kostnad för tv-, bredband och telefon (fast kostnad) då man ingått ett gruppavtal med Comhem och samtidigt fått ner kostnaden för källsorteringem.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 3,225 Inkl. Värme, Vatten, Kabel-Tv
Driftskostnad
SEK 7,008 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,800
Försäkring
SEK 2,208
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Kostnad för hushållsel varierar beroende på hushållets storlek och vanor och elbolag. Kostnad för hemförsäkring varierar stort beroende på avtal mm. Kontrollera gärna detta för egen del.

Ingen kostnad för tv- bredband och telefon (fast avgift) då föreningen har ingått ett gruppavtal med ComHem och har kunnat sänka sina driftkostnader för källsorteringen.
Andel i föreningen
0.42994 %
Andel av årsavgiften
0.42994 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1984
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 10/25/2013
Energiprestanda
187 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Runby Gårdar
Om föreningen
Föreningen består av 215 st lägenheter och bildades 2008. Ca 19 stycken är upplåtna med hyresrätt. Förutom lägenheter finns en förskola och gruppboende i området. Byggnadsår 1983-84. Fastigheterna bildar 6 st separata gårdar i varierande storlek och antal våningsplan. Varje gård har en byggnad med tvättstuga och lägenhetsförråd. På röda gården finns en utrustad uthyrningslägenhet (5 sängplatser, pris fn 300 kr/dygn) och på rosa gården en mötes/styrelselokal. På blåa gården en fin relaxavdelning med bastu. Lila och gula gården har gym. Internet levereras av ComHem/Bredbandsbolaget.

Området ligger lugnt och naturskönt med närhet till daghem, skola (1-9), affärer och kommunikationer. I närheten finns motionsspår samt en cykelväg till "Kairobadet" i Mälaren.

Goda busskommunikationer till centrum och p-tåg. Promenadavstånd till p-tåg ca 10 min.

Separat kö till följande: P-platser 200 kr/mån, carport 330 kr/mån, carport med el 400 kr/mån, carport med grind 400 kr/mån, carport med grind och el 450 kr/mån. (Enligt årsredovisning 2018)

Kabel-tv via Com Hem. Bredband via Com Hem och BBB.

Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet debiteras köparen. Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet debiteras per tillfälle.

Boendeförmåner - Alla boende i Brf Runby Gårdar har möjlighet att använda de gemensamhetslokaler som finns på vårt område. Lokalerna, som ligger i anslutning till tvättstugorna på respektive gård, har olika funktioner. Här finns gym, bastu, styrelserum och en övernattningslägenhet.

Under 2015 installerar föreningen bergvärme samt renoverar/byte av yttre fönsterbågar.

Gå gärna in på föreningens hemsida www.runbygardar.se för vidare information.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
215
Antal lokaler i föreningen
2
Parkering
P-plats - 200kr/mån
Carport - 330 kr/mån
Carport/el - 400 kr/mån
Carport/grind - 400 kr/mån
Carport/el/grind - 450 kr/mån
Renoveringar
Underhåll 2020:
Taken läggs om på husen, pågående arbete

Planerat underhåll 2019
Fortsatt UH/renoveringar av hissar
Fortsatt översyn av områdets belysning
Fortsatt implementering av det elektroniska låssystemet för gemensamma utrymmen
Översyn av föreningens samtliga tak
Uppgradera hemsidan www.runbygardar.se

Utfört underhåll 2018
Injustering av ventilationssystem inkl. OVK
Mätning av radon i våra lägenheter
Fortsätta hissrenoveringarna
Fortsatt översyn av områdets belysning
Förbättring av områdets gångbanor
Upphandling av nytt låssystem till portar, soprum och övriga gemensamma utrymmen
Införande av kompostering av hushållsavfall

Utfört underhåll 2017
Underhåll hissar
Underhåll markytor
Underhåll lekplats
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja

Karta

RUNBY UPPLANDS VÄSBY

Lövstavägen 56A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg