190
MED7FFA89DC2EA64A8FA2F7684BB4350669

Såld!

Runby, Upplands Väsby

Trädgårdsvägen 19, 1 tr


Såld!
Slutpris: SEK 1,530,000

Ansvarig mäklare

Välskött tvårummare med öppen planlösning i populära Runby! Lägenheten har genomgående parkettgolv och är i bra skick. Sovrum med stora garderober med skjutdörrar. Stambytt och helkaklat badrum. Vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som ligger i sydvästläge. Köket har hög standard och skick som erbjuder det man förväntar sig av ett kök samt även en vinkyl som ger det där lilla extra.

Föreningen har genomfört många standardförhöjningar och har en stabil ekonomi, där man förra året hade en avgiftsfri månad.

I Runby har ni nära till natursköna motionsspår och omgivningar samt till bekvämligheter som exempelvis dagligvaruhandel. Endast några minuters promenadavstånd till pendeltågsstationen som tar er till Stockholm eller Uppsala inom 30 minuter. Ska ni ut i världen tar ni er till Arlanda på endast åtta minuter!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton R. Varg, 0703-48 87 43 om ni önskar mer information.

Länk till VR-tour: https://storage.net-fs.com/hosting/5729550/7/index.htm

Om området

Runbyområdet består utav en god blandning av villor, bostadsrätter och hyresrätter. Runbyskogen i området har belysta skid- och motionsspår för den som vill ha nära till naturen.

Kommunikation

På nära promenadavstånd ligger pendeltåg- och busstation och på ca 30 minuter kan man nå både Stockholms Central och centrala Uppsala med pendeltåg. Arlanda flygplats når man på ca åtta minuter med tåget.

Närservice

I Runby finns det matvarubutik, frisör, kiosk, bageri, apotek samt restaurang och vårdcentral. Väsby Centrum nås genom ca 20 minuters promenad och här finns ett brett utbud av butiker och restauranger.

Förskola, skola och fritidshem finns i Runby. Se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser och garage som medlemmar kan få hyra. Samtliga parkeringsplatser har tillgång till elstolpe för motorvärmare.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,957 inkl. värme, VA, kabel-tv.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm
Våning1
LägenhetsnummerI1:3
Byggår1960
Driftskostnad375 kr/månad

Bilder

Kök

Sovrum

Allrum

Balkong

Vardagsrumsdel

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välskött tvårummare med genomgående bra skick med parkettgolv i hela lägenheten. 3-glasfönster. Källarförråd.
Antal rum
2 rum
Boarea
62 kvm
Areakälla
föreningens information
KÖK
Vitt kök med svart kakel över diskbänk samt grå bänkskiva. Stort fönster som vetter mot föreningens innergård. Induktionhäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl/frys, kolfilterfläkt samt vinkyl är alla från Whirlpool. Köket erbjuder erforderliga arbetsytor och förvaringsmöjligheter.
WC/DUSCHRUM
Helkaklat WC/Duschrum med blått klinkergolv. Här finns duschhörna, vägghängd WC, tvättställ, badrumsskåp samt tvättmaskin.
SOVRUM
Sovrum med parkettgolv, målade väggar, stort fönster samt väl tilltagna garderober. I anslutning till sovrummet ligger klädkammaren.
ALLRUM
Allrum med parkettgolv och tapeter. Tack vare den öppna planlösningen finns här gott om plats för matsalsdel, vardagsrumsmöblemang samt ytterligare yta för exempelvis en kontorsdel. Från allrummet tar man sig ut till den inglasade balkongen i sydvästläge.
BALKONG
Inglasad balkong med bästa solläge.
ENTRÉ
Entré med yta för att hänga av sig ytterkläder.
ÖVRIGT/BRF
TELE/INTERNET
Fastigheterna är anslutna till ComHem. Som alternativ till det har även fiber från Telia dragits in i alla lägenheter.


FÖRRÅD & TVÄTTSTUGAN MM
Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns tvättstuga (Två tvättstugor, på Allévägen 13 samt Trädgårdsvägen 17, även en mattvätt på Trädgårdsvägen 17), lägenhetsförråd, matförråd och cykelförråd i källaren Till medlemmarnas förmån finns den stora gröna innergården där både grillplats och ett flertal möbelgrupper finns att tillgå.


NÄROMRÅDE & KOMMUNIKATIONER
Området ligger lugnt och naturnära med endast några minuters gångavstånd till pendeltåg och affärer eller upp till motionsspåren.


Läs gärna på föreningens egen hemsida:
http://www.brfolofsgarden.se/
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 4,957 inkl. värme, VA, kabel-tv.
Driftskostnad
SEK 4,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,500
Kommentar
Elkostnad och hemförsäkring beräknad enligt schablon.
Andel i föreningen
1.04586 %
Andel av årsavgiften
1.03679 %
Tillträde
Enl. överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1960
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd
Energiklass
E
Energiprestanda
136 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Olofsgården
Om föreningen
Föreningen bildades år 1960 och består av 104 st lägenheter. Det finns 19 st garageplatser (litet ca 420 kr/mån, mellan ca 550 kr/mån och stort ca 790kr/mån. Det finns 66 st p-platser med elstolpe, hyra ca 190/mån. Separat kö till både garage och p-plats. Det finns tvättstuga, lägenhetsförråd, matförråd och cykelförråd i källaren. Kabel-TV från Comhem ingår och bredband finns att tillgå från samma leverantör. Som alternativ till det har även fiber från Telia dragits in i alla lägenheter. Till medlemmarnas förmån finns den stora gröna innergården där både grillplats och ett flertal möbelgrupper finns att tillgå. Området ligger lugnt och naturnära med endast några minuters gångavstånd till pendeltåg och affärer.
Kostnadsfri hemförsäkring i 2 månader från Trygg-Hansa ingår.

Föreningen har rätt att ta ut en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Köparen debiteras 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift.
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Trygg-Hansa via Adeförsäkring. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen, skadedjursförsäkring och även tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare (observera att denna ej ersätter hemförsäkringen).
Ta gärna del av föreningens senaste årsredovisning för mer information.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
104
Varav hyreslägenheter
5
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Tv & bredband genom Comhem.
Parkering
Det finns 19 st garageplatser (litet ca 420 kr/mån, mellan ca 550 kr/mån och stort ca 790kr/mån. Det finns 66 st p-platser med elstolpe, hyra ca 190/mån. Separat kö till både garage och p-plats.
Renoveringar
2000-2004: Stambyte/Badrumsrenovering (inkl nytt elsystem).
2001: Taken läggs om.
2006: Renovering av fasader, balkonger och fönster byts.
2007: Nytt ventilationssystem, till-och frånluftsventilation (elektrisk avkännare av takfläktar)
2012: Ny lekplats på innergården.
2014: Föreningen uppdaterade sin lekplats. Sandlåda har installerats på innergården. Belysning av innergården.
2015: Kodlås installerat i portarna.
2016: Renspolning av köks- och badrumsavlopp.
2017: Omasfaltering av yttergården, utökning av antalet parkeringsplatser.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja.
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455
Övrigt
Föreningen har rätt att ta ut en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Köparen debiteras 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift.
Ta gärna del av föreningens senaste årsredovisning för mer information.

Karta

Runby Upplands Väsby

Trädgårdsvägen 19, 1 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg