190
MEDD48C69ADEE984B06B5CB20D5439FCA2C

Såld!

Bollstanäs, Upplands väsby

Blåklintvägen 34


Såld!
Slutpris: SEK 3,350,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ypperligt bekvämt, barnvänligt och trevligt radhusboende nära Norrvikens vatten. Bra gavelläge med uteplats på framsidan och terrass på baksidan. Flera förråd på tomten och garageplats i länga.

I entréplan finns kök och vardagsrum med utgång till baksidans terrass. I entréhallen finns en gäst WC. Övre planet bjuder på ett stort sovrum samt ett sovrum med separat sovalkov och ett mindre arbetsrum/förråd. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Mycket barnvänlig innergård med lekplats rakt framför entrén. Nära till bussar, skola och promenadstråk.

Nytt sänkt pris!

Ring mäklaren för visning.

Om området

Flera förskolor finns i Bollstanäs. Bullerbyn i Grimsta By. Förskolan Bollen vid Lövmovägen. År F-5 finns vid Bredden skola samt Bollstanäs skola. Åk 6-9 finns vid Grimsta skola. För information om skolor och barnomsorg, kontakta kommunen på tel: 08-590 970 00. Kommunens hemsida: http://www.upplandsvasby.se

Sommartid kan man njuta av bad vid Norrvikens vattnen. Under vintertid kan en bana plogas för skridskoåkning. I Grimsta By finns en mindre närbutik och pizzeria.

Lite historia: Bollstanäs är ett villasamhälle i Upplands Väsby kommun i Stockholms län. Området räknas som en av fem kommundelar. Bollstanäs ligger öster om E4:a, Uppsalavägen invid Norrvikens nordvästra strand. I söder gränsar Bollstanäs till Rotebro i Sollentuna kommun och i syd-öst till Täby kommun. Området har anor som går tillbaka till en ursprungligen förhistorisk by, Grimsta som 1789 köptes av kamrer Johan Henrik Boll. Han lät bygga en herrgård som från 1794 benämndes Bollstanäs. Orten har därefter utvecklats som villa- och trädgårdssrad och är i dag ett tillväxtområde som domineras av modern villa- och radhusbebyggelse.

Kommunikation

SL busslinje 529, 533 mot Rotebro station
SL busslinje 533, 534 mot Upplands Väsby station

Närservice

Bredden är en av norra Stockholms största handelsplatser och ligger mellan Stockholm och Arlanda. Utbudet av butiker, service, restauranger och parkeringsplatser är mycket stort. Några exempel, Mio, Rusta, Elon, Flugger färg, ICA, SATS, SIBA och Apoteket. I intilliggande byggnad som kallas för "Hälsa, Kropp och Själ" hittar du bl a Väsby Läkargrupp, Fotvård, Aktiv Rehab, Väsby Naprapat och Sportklinik, Aqua Day Spa, företagshälsovård och tandläkare.

Från Bredden har man motorvägspåfart direkt på E4 mot Stockholm och Arlanda, Uppsala.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea100 kvm
Tomtarea168 kvm
Byggår1972
Driftskostnad2,767 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Vy över tomten

Entrésida och lekplats

Insynsskyddad entré

Välkommen in!

Fräscht och ljust kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ALLMÄNT

Ypperligt bekvämt, barnvänligt och trevligt radhusboende nära Norrvikens vatten. Bra gavelläge med uteplats på framsidan och terrass på baksidan. Flera förråd på tomten och garageplats i länga. På entréplan finns ett praktiskt kök med fönster mot uteplatsen på framsidan och anslutning till vardagsrummet med baksidans terrass. Ljus hall och WC. Övre planet rymmer två rejäla sovrum varav ett med separat sovalkov. Ett förråd/arbetsrum samt fräscht badrum och tvättstuga. Insynsskyddad uteplats på baksidan och på framsidan ligger en lekplats på den gemensamma gården. Missa inte detta tillfälle!

ENTRÉPLAN

HALL
Ljus och välkomnande hall med ljusa väggar och praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar (år 2014). Förråd under trappen (utbyggt) och ett städskåp. Ljus plastmatta och ljusmönstrad tapet. Vitmålad trappa.

KÖK
In till höger ligger köket som har blivit renoverat under 2011. IKEA köksinredning i ljus björk. Snyggt mosaikkakel i grått ovan de arbetsbänkarna i grå laminat. Dimmerljus. Inbyggd ugn och mikrougn. Inbyggd kyl och frysskåp samt inbyggd diskmaskin (Whirlpool).

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ligger rakt fram från köket och ut mot uteplatsen. Parkettgolv med väggar med ljus tapet och stora fönster ut mot den härliga uteplatsen i väster.

TERRASS
Framför vardagsrummet ligger ett härligt trädäck med plats för trädgårdsmöbler, umgänge och många sköna stunder. Ingång till isolerat förråd.

GÄST WC
Praktisk gäst-wc placerad vid entrén med ett litet fönster. Klinkergolv och beige tapet. Handfat och WC.


ÖVRE PLAN

SOVRUM 1
Föräldrasovrummet har ljust plastgolv ljus tapet och fönster ut mot lekplats och innergården. En garderobsvägg för förvaring.

SOVRUM 2
Detta sovrum har egen sovalkov vilket möjliggör flexibel användning av rummet. T ex kan barn dela rum eller att användas som ett större sovrum med avskild sovdel. Alternativt gästrum/allrum/kontor med sovrumsdel. Ljust laminatgolv. Randig tapet, i sovalkoven vacker tapet i violblått. Markis ovan fönstret.

ARBETSRUM/FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE
Rakt upp för trappan ligger arbetsrummet. Även här ett mycket praktiskt arbetsrum, förråd eller klädkammare att använda efter familjens behov. Öppet med små fönsterrutor mot taket in mot sovrummet för ljusinsläpp. (Detta var tidigare ett och samma sovrum). Ljust laminatgolv. Arbetsbänk med lådor. Det får plats en enkelsäng om man vill använda som litet sovrum/gästrum.

BADRUM/TVÄTTSTUGA
Badrummet har ljust klinkergolv med golvvärme. Helkaklad vägg i vitt och blått. (år 2001). Duschhörna med väggar. Handdukstork. Ett brett handfat med dubbelskåp/kommod. Badrumsskåp med spegel och belysning. Tvättmaskin Bosch Ecologic x 7 (år 2010) och torktumlare Bosch Max x 7 (2011). Badrummet rymmer ett inbyggt skåp för mangel och tvättkorg. Varmvattenberedare NIBE Compact (år 2001). Badrummet har ett takfönster.


EXTERIÖR

Trädäckad uteplats med liten trädgårdstomt med gavelläge. Tujahäck och anlagd plantering med mur med kvällsbelysning.
Ingång till värmeisolerat förråd vid uteplatsen.
Förrådet på gaveln har två ingångar.
Liten trevlig uteplats vid entrén med spaljé.
Förråd på framsidan
Garageplats i länga.
Barnvänlig gård mellan husen med lekplats rakt utanför.


ÖVRIGT / UNDERHÅLL

Tak omlagt i november 2014. Takbeläggning Renolit takduk med 15 års garanti.
Köket har blivit renoverat under 2011.
Bredband med fiber indraget.
Ny ytterdörr från år 2007.
Luft-luft värmepump installerad 2005.
Fönster och altandörr på entréplan byttes till tre-glas fönster 2005.
Förråd längs med huset byggdes 2003-2004.
Badrummet renoverat 2001 samt byte av varmvattenberedare.
Fönster på övervåningen bytta till tre-glas fönster 1998.
Antal rum
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
100 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus i 2-plan
Byggnadsår
1972
Uppvärmning
Direktverkande el med luft-luft värmepump
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 5/8/2015
Energiklass
F
Energiprestanda
108 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Betong
Fasad
Trä / puts
Fönster
3-glas
Bjälklag
Lättbetong
Tak
Papp
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Grimsta 5:313
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 33,200 / år
Driftskostnad, varav
Uppvärming
SEK 16,000
Väg, samf
SEK 13,200
Försäkring
SEK 4,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Vatten, kabel-tv, sophantering och underhåll av gemensamma ytor ingår i samfällighetsavgiften.

I uppvärmningskostnaden ingår hushållselen. Förbrukning av el kan variera med hushållets storlek och vanor.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,581,000
Byggnadsvärde
SEK 731,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 603,700
Tomt
Areal
168 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Grimsta GA:45

Karta

Bollstanäs Upplands väsby

Blåklintvägen 34

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg