KarriärOm oss
190
MED15CEDAB1CDFC43DAB88509AF152DA8B8

Stilrent & välplanerat gavelradhus om 100 kvm. Fin trädgårdstomt angränsande mot vacker tallskog!Åkerhielms väg 27 Margretelund, Åkersberga

Kommande®

Margretelund, Åkersberga

Åkerhielms väg 27


PRIS (utgångspris)3 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

100 kvm

LÄGENHETSNUMMER

4

MÅNADSAVGIFT

4 750 kr

BYGGÅR

2019/2020

PRIS

3 795 000 kr Utgångspris

Stilrent & välplanerat gavelradhus om 100 kvm. Fin trädgårdstomt angränsande mot vacker tallskog!

Stilrent och välplanerat gavelradhus om 100 kvm med en storslagen tallskog som närmsta granne. Två trädäckade terrasser som gör att man fångar solen från morgon till kväll. Fin trädgårdstomt, med plats för lek och bollspel. Trädgårdstomten angränsar direkt mot den spännande tallskogen som erbjuder härlig rekreation och spännande upptäcksfärder. Åkerhielms väg erbjuder ett praktiskt modernt boende som stod färdigt i början av 2020. Öppen planlösning och genomgående bra standard. Genomgående ljust parkettgolv och ljusa väggar. Parkering precis utanför ytterdörren med plats för två bilar samt ett praktiskt förråd om ca 4kvm vid entrén till huset. Markis finns vid köksfönstret mot Åkerhielms Väg.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med plats för avhängning. Direkt till vänster finns ett helkaklat badrum i kombination med tvättstuga. Badrummet är utrustat med duschhörna, vägghängd wc, handfat med kommod, samt spegel med belysning. Praktisk tvätthörna med arbetsbänk, överskåp med bra förvaring samt tillhörande tvättmaskin & torktumlare.

Entréplanet erbjuder en öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Stora fönsterpartier, med rofylld utsikt mot skog och tomt, ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för soffgrupp. Köket är utrustat med fullstor kyl & frys, spishäll, fläkt varmluftsugn samt diskmaskin. Vitvaror i köket är från Siemens. Gott om plats för stort matbord eller köksö om så önskas. Från vardagsrummet finns utgång till en väl tilltagen terrass med plats för både loungegrupp och middagsbord. Terrassen är belägen i direkt västerläge vilket ger ett perfekt läge för eftermiddags- och kvällssol. Från vardagsrummet finns ingång till ett förråd/teknikrum, beläget under trappen till övervåningen.

Uppför trappan möts man hall som sammanbinder övervåningens tre sovrum samt helkaklade badrum. Ett takfönster i hallen ger ett bra ljusinsläpp. Master Bedroom är om ca 14 kvm och de övriga två sovrummen är om ca 9 kvm. I såväl hall som sovrummen finns plats för garderober.

Det helkaklade badrummet är utrustat med duschhörna, vägghängd wc, handfat med kommod samt spegel med belysning.

På Åkerhielms Väg bor man granne med lugnet och naturen. På kort promenadavstånd når man skog, bad, fiske och båtliv. I direkt närområde finns ett lokalt centrum med omtyckt matbutik, apotek husläkare etc. I Åkersberga C finns ett större utbud av butiker, restauranger, caféer, gym, badhus, bibliotek etc. Området har gott om förskolor och skolor från årskurs F-9. Pouplära förskolan The Explorer nås på ett par minuters gångavstånd. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt till Stockholm Östra på knappa 30 minuter. Inte långt ifrån bostaden finns en busshållplats med täta bussavgångar mot Åkersberga C och en direktbuss som smidigt tar dig till Humlegården.

Bilder

MED15CEDAB1CDFC43DAB88509AF152DA8B8
MED50BF228DB6354B9BB2809F712CB3E0DF
MEDB9ECF0BAF3AF494189CD574F247BFA09
MEDC9EAE40F5D3C4BB3B6A1AF438F851D57
MEDD4C9CF82EF3346FF826A468CA40B47C9

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

100 kvm

LÄGENHETSNUMMER

4

MÅNADSAVGIFT

4 750 kr

BYGGÅR

2019/2020

PRIS

3 795 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Om området

Margretelund är ett populärt och attraktivt område bebyggt med villor och radhus. Här bor man med närhet till havet, Valsjön med badplats och kringliggande grönområden. På bekvämt gång-eller cykelavstånd finns för- och grundskolor och i Margretelunds Centrum finner du en livsmedelsbutik med järnhandel, restaurang, husläkare samt apotek. Bra kommunikationer till såväl City som Danderyds sjukhus med direktbussar.

KOMMUNIKATION

Den smidiga direktbussen 628C från Margretelund till Östra Station. Buss 633 stannar vid Margretelunds Centrum och går till Åkersberga Centrum på ca 15 minuter.
Med buss och Roslagsbanan tar du dig till Stockholms Östra på ca 1 h och till Kista på 1 h- 1,5 h.

NÄRSERVICE

I Margretelund och strax utanför området finns gott om skolor. Tråsättraskolan är en populär skola från årskurs 6-9. För de yngre finns Margretelundsskolan (F-6) och Robinson Valsjön (F-6) precis i anslutning. Förskolor som bland annat Tallsättra förskola, Björkdungens förskola, Förskolan Äppellunden och Bikupans förskola. Läs mer om skolorna i kommunen på www.osteraker.se

PARKERING

Parkering för livsmedelsbutiken vid Margretelunds centrum går att parkera på i två timmar med p-skiva.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

8,3333 %

Ekonomi

EL

11 000 kr

VA

5 000 kr

RENHÅLLNING

2 500 kr

FÖRSÄKRING

2 100 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

20 600 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

2019/2020

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

Till- och frånluft med återvinning

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Valsjöberget

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

12

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Österåker Margretelund

Åkerhielms väg 27

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg