Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Upplands Väsby

Husman Hagberg - din fastighetsmäklare i Upplands Väsby

Upplands Väsby är en välorganiserad kommun med allt från förskola till gymnasium. Här finns ett aktivt föreningsliv och ett stort utbud av sport för barn och ungdomar. Våra duktiga mäklare i Upplands Väsby värderar och förmedlar årligen bostäder till många nöjda kunder. Vi kan visa fina fastigheter i Märsta och Sigtuna. Vår kommun har mycket goda kommunikationer med pendeltåg eller tåg till Stockholm, Uppsala och Arlanda. I omgivningarna finns flertal naturreservat att njuta av. Om du vill uppleva kultur och historia kan du bland annat besöka vikingagården Gunnes gård. Om du funderar på att köpa, värdera eller sälja bostad i Upplands Väsby finns våra erfarna mäklare här för dig.

Att bo i Upplands Väsby

Upplands Väsby är en knutpunkt där du med både bil och tåg tar dig snabbt till Arlanda, Stockholm och Uppsala. Det är dessutom en mycket aktiv företagarkommun där det finns gott om arbetstillfällen. För dig som ska köpa hus i Upplands Väsby och har ett stort sportintresse är det möjligt att se matcher med de lokala lagen Bollstanäs BK och Väsby hockey. Om du istället önskar utöva en sport finns det gott om alternativ. Vilundaparken är kommunens största sportanläggning med hallar och planer för flera olika idrotter. Området har även en aktivitetspark om du vill åka skateboard.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Upplands Väsby

När du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Upplands Väsby är du välkommen till oss. Vi har koll på marknaden och har en passion till mäklaryrket som gör att du kan känna dig trygg. Våra mäklare i Upplands Väsby kan visa nyproduktioner som Eds Allé och Östra Fresta.

I vår kommun är Mälaren alltid nära med möjligheter till bad och båtturer i vackra omgivningar. Det kulturella utbudet är digert, och det är bland annat möjligt att gå i fotspåren efter Heliga Birgitta. Om du istället vill besöka anrika slott så är både Torsåker slott och Skåneholms slott populära utflyktsmål. Upplands Väsby har något att erbjuda för alla invånare oavsett ålder. Välkommen till Upplands Väsby - vår gröna sjöstad!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Dragonvägen 106, 194 76 Upplands Väsby
  • Måndag-Torsdag 09.00-18.00
  • Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Dragonvägen 106, 194 76 Upplands Väsby
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Tilläggstjänster och samarbetspartners

Ta del av våra samarbeten och tjänster som vi på HusmanHagberg Upplands Väsby erbjuder dig som kund.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg