Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Österåker

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Österåker

Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Österåker eller Åkersberga? Kanske har du drömmar om att köpa en bostad i området? Välkommen till våra erfarna mäklare i Österåker. Kommunen Österåker/Åkersberga är ett fantastisk område. Det är inte bara vi som tycker det. Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta en lägenhet, villa eller ett radhus. Vi är helt fria från bank och försäkringsbolag och har som din fastighetsmäklare i Österåker alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad.

Värdera bostad i Österåker

Vad är ditt hus eller fritidshus i Österåker värt? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Österåker och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus, fritidshus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Österåker för att boka in en värdering redan idag.


Köpa eller sälja villa, fritidshus eller lägenhet i Österåker

Som din mäklare i Österåker och Åkersberga har i koll på allt som händer i området. Vi kan berätta om nyproduktioner och hitta ett område som matchar med dina behov och önskemål. Våra mäklare har en passion för yrket och älskar att göra affärer. Bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder. Vi finns här för dig när du ska köpa eller sälja din villa eller fritidshus i Österåker. Varmt välkommen till vårt mäklarkontor i Österåker när du ska köpa, sälja eller värdera bostad. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Trevlig kunnig förtroendeingivande "
Mats S2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kompetent, engagerad!"
Lena S2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och professionell 😃 allt funkade jättebra "
Christofer B2 veckor
Verifierad kund
"Tar ansvar och hjälper kunderna hela vägen. Tillgänglig på obekväma tider då det har passat oss bäst. Rekommenderar starkt! "
Willy H3 veckor
Verifierad kund
"En trevlig mäklare som verkar kunnig, han skickade en kopia av avtsl etc innan första köpekontraktet slulle skrivas under. Det uppskattade jag som kund. "
Kerstin Yvonne M3 veckor
Verifierad kund
"Vi rekommenderar Malin starkt! Hon skötte affären väldigt professionellt, snabb och bra återkoppling på våra frågor. "
Oscar W4 veckor
Verifierad kund
"Malin är professionell i sitt jobb både mot köpare och säljare. Hon håller vad hon lovar, återkopplar alltid och lägger ned tid och energi för att affärer ska gå i lås med två nöjda parter. Hon har mäklat både vårt köp och vår försäljning på ett mycket bra sätt. Rekommenderas!"
Robert M5 veckor
Verifierad kund
"Malin är en förtroendeingivande och mycket påläst mäklare. Det hon inte vet, tar hon genast reda på. Allt har gått väldigt smidigt och proffsigt till och hon har gett oss bra råd om hur vi ska tänka vid vår försäljning. Vi rekommenderar Malin varmt till kommande kunder! "
Catarina M5 veckor
Verifierad kund
"Malin känns professionell. Hon var väldigt noggrann och detaljerad på visningen och gav ett lugnt och tryggt intryck på kontraktsskrivningen."
Anna-Lena F5 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande av Isabel och hennes kollega Robert som båda skötte försäljningen sv mitt hus även om Isabel var huvudansvarig. Ny utexaminerad mäklare som är och intresserad av huset och området samt tar reda på fakta för att kunna svara köpare på bästa sätt. Bra kommunikation under tiden så att jag var uppdaterad om vad som hände. Det sköttes bra speciellt med tanke på att marknaden är seg nu när räntorna är höga."
Irene S5 veckor
Verifierad kund
"Jätte trevlig, smidig affär och förstående med att hela processen är ny för oss! "
Olle C6 veckor
Verifierad kund
"Organiserad och duktig på återkopplingen"
Fredrik S8 veckor
Verifierad kund
"Isabel var trevlig, tillmötesgående och professionell. Hon var alltid kontaktbar och om vi hade några frågor kunde hon alltid hjälpa till. "
Jesper W9 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, snabbt, strukturerat! Att Malin gillar sitt jobb syns. ”Ser” både köpare och säljare, neutral mot båda parter. Kan konsten att vara varm och professionell på samma gång"
Britt U9 veckor
Verifierad kund
"Duktig och lyhörd med mycket go i. Kan varmt rekommendera Isabel."
Amina E10 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och visar stort intresse för sina kunder"
Monica W10 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och smidig i hela processen kring köpet av lägenheten. "
Nils-Göran B10 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande vid visning och kontraktsskrivning. Engagerad och snabb på att återkoppla och svara på frågor. Hela processen gick väldigt smidigt!"
Pelle J11 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Generalsvägen 94 C, 184 51 Österskär
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 08:30-16:30
  • Fredag 08:30-15:30

Postadress

  • Generalsvägen 94 C, 184 51 Österskär
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg