Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Österåker

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Österåker

Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Österåker eller Åkersberga? Kanske har du drömmar om att köpa en bostad i området? Välkommen till våra erfarna mäklare i Österåker. Kommunen Österåker/Åkersberga är ett fantastisk område. Det är inte bara vi som tycker det. Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta en lägenhet, villa eller ett radhus. Vi är helt fria från bank och försäkringsbolag och har som din fastighetsmäklare i Österåker alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad.

Värdera bostad i Österåker

Vad är ditt hus eller fritidshus i Österåker värt? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Österåker och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus, fritidshus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Österåker för att boka in en värdering redan idag.


Köpa eller sälja villa, fritidshus eller lägenhet i Österåker

Som din mäklare i Österåker och Åkersberga har i koll på allt som händer i området. Vi kan berätta om nyproduktioner och hitta ett område som matchar med dina behov och önskemål. Våra mäklare har en passion för yrket och älskar att göra affärer. Bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder. Vi finns här för dig när du ska köpa eller sälja din villa eller fritidshus i Österåker. Varmt välkommen till vårt mäklarkontor i Österåker när du ska köpa, sälja eller värdera bostad. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Malin var tillmötesgående och hade alltid ett trevligt bemötande. Hon var snabb att återkoppla och hela köpet av vårt nya hus har gått väldigt smidigt trots en svår marknad. "
Ulrika P2 dagar
Verifierad kund
"Malin Fuierer skötte hela försäljningen på ett professionellt och effektivt sätt. Allt gick smidigt och bra. "
Peter F2 veckor
Verifierad kund
"Malin is an absolute professional. She has an amazing work ethic, a great network and knows how to handle difficult situations. We are very pleased with her work and happy that we got to work with her. She found us our dream house. we will forever be grateful to Malin "
Nelson F2 veckor
Verifierad kund
"ett mycket bra möte det blev som jag önskade Malin är duktig och mycket trevlig vi är inte helt klara med köpet men allt känns bra "
Birgitta C2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tillmötesgående och professionell."
Cecilia N2 veckor
Verifierad kund
"En varm och glad mäklare. Som alltid är snabb på att berätta vad som händer runt en försäljning. Det uppskattas verkligen att få veta vad som händer. Malin är proffsig. Och väldigt lyhörd. "
Yvonne J3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och proffsig! Var lättillgänglig och kunde hon inte svara när man ringde återkom hon snabbt. "
Tomas N3 veckor
Verifierad kund
"Vi har precis gjort vårt allra första bostadsköp. Malin har sedan första kontakt fått oss att känna oss trygga med personligt och professionellt bemötande. Har vi haft några frågor och funderingar har vi fått svar direkt. Vi kan inte rekommendera Malin nog. Tack!! "
Sofie E3 veckor
Verifierad kund
"Pege är professionell och genuint fötroendegivande. Vi har både köpt och sålt via Pege och det förknippas alltid med en god och genomtänkt affär. Strukturerade möten med allt underlag på rätt plats och det lilla extra! Viktigt att att ha en kompetent och erfaren mäklare. "
Azadeh K3 veckor
Verifierad kund
"Malin är ytterst professionell, inger stort förtroende. Är en god lyssnare, har kundfokus och är perfektionist. Sist men inte minst känner man sig otroligt trygg pga hennes ärlighet och stora kompetens."
Lars-Göran B4 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, trevlig och proffsig. Lyssnar på dina önskemål."
Peter S4 veckor
Verifierad kund
"Professionell och engagerad mäklare, kommunikativ och personlig. Kan varmt rekommenderas "
Birgitta B4 veckor
Verifierad kund
"Malin är en av de mest professionella mäklare jag mött under mina många år med både köp och försäljning av bostäder. Hon var otroligt lyhörd för mina önskningar och behov, fanns alltid till hands för frågor och funderingar. Jag är så lycklig över mitt bostadsköp som Malin var en drivande faktor i och kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare då hon även är både trevlig och empatisk."
Suzanne M5 veckor
Verifierad kund
"Malin was really helpful and explained the contract in good detail. I think Malin could have taken more time in explaining the GDPR contract though."
David T5 veckor
Verifierad kund
"Rutinerad och välorganiserad, lyssnar in synpunkter och lät oss ställa de frågor vi ville till säljarna. Piedagogisk i sin information till oss som köpare."
Kerstin S5 veckor
Verifierad kund
"Pege är bäst helt enkelt! Proffsig, varm och smidig. Litar på hans kompetens och omdöme till 100 procent. Mina varmaste rekommendationer! "
Agnes S5 veckor
Verifierad kund
"Malin är vass och skicklig som få! Agerar lugnt och tryggt när det bli skarp läge och man som säljare blir lite osäker och nervös. Precis så som man vill att en mäklare ska vara. Att hon dessutom är trevlig och har ett stort tålamod är är en fin bonus som vi uppskattade enormt. Vill även tacka Olivia på kontoret för hennes jobb och tålamod. Inte lätt att få en sån petiig säljare direkt😅 Ni är bäst helt enkelt! Vill man vara i trygga händer väljer man Malin och HusmanHagberg Österåker. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Från familjen Siika/Alm"
Marie A5 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och hjälpte oss verkligen att hitta det vi sökte!"
Marianne S7 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande, förtroendeingivande. Vi har känt oss trygga med att Malin fått bostadsaffären att gå i lås snabbt och smidigt, utan att tappa fokus på oss. Malin har under hela processen snabbt återkopplat till oss och svarat på mail och telefon. "
Lena S7 veckor
Verifierad kund
"Köpare Toppklass på alla sätt! Malin är dessutom en behaglig person som man får förtroende för direkt. "
Marie A9 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Generalsvägen 94 C, 184 51 Österskär
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 08:30-16:30
  • Fredag 08:30-15:30

Postadress

  • Generalsvägen 94 C, 184 51 Österskär
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg