Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Malmö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Malmö

Letar du efter en kunnig mäklare i Malmö? Våra erfarna mäklare har koll på Malmös alla bostadsområden och mångsidiga bostadsutbud. Vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Malmö. Alltid med dig som kund i fokus!

Malmö är staden med en stark personlighet som varken känns för stor eller för liten. Vill du åka över till Danmark gör du det enkelt med Öresundstågen. Inom Skåne rör du dig praktiskt och snabbt med buss och tåg. När du funderar på att köpa eller sälja bostad i Malmö eller på någon närliggande ort, såsom i Lund, Lomma eller Vellinge, finns våra mäklare här för dig. Som boende i vårt område får du chansen att njuta av den underbara sydkusten och långa, vidsträckta sandstränder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Malmö kommer göra vårt yttersta för att du skall bli nöjd med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Malmö

Malmö har mycket att erbjuda. Möllevångstorget med sina lokala torghandlare är en upplevelse i sig. Vid Lilla Torg frodas trendiga restauranger, och i Västra Hamnen hittar du flera moderna och nyproducerade bostadsrätter som alla har sin egen arkitektoniska stil där de står jämte Turning Torso. I Malmö spelar MFF, Skandinaviens bästa fotbollslag, sina hemmamatcher på Malmö Stadion. På Ribersborg finner man fina sandstränder mitt i stan samt det anrika Kallbadhuset som lockar både gammal och ung. Kranskommunerna Svedala och Burlöv erbjuder villamiljöer med både äldre och nyare bebyggelse som känns hemtrevlig och passar alla möjliga familjekonstellationer.

Vill du köpa eller sälja bostad i Malmö är du välkommen att kontakta oss. Våra mäklare kan hjälpa dig att sälja, värdera alternativt köpa ditt nästa drömboende i Malmö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Malmö

Vi hälsar dig varmt välkommen att ta kontakt med oss via mejl, telefon eller ett personligt besök om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig. Våra engagerade mäklare sätter dig som kund i fokus oavsett om du önskar köpa, värdera eller sälja ditt hus eller lägenhet. Med vår långa erfarenhet av bostadsmarknaden i Malmö med omnejd kan vi ge dig ovärderlig hjälp när det är dags att värdera din bostadsrätt eller villa. Utöver en träffsäker bostadsvärdering ger vi gärna förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad inför en kommande försäljning.

Välkommen till Malmö, staden med både karaktär och många möjligheter!

Omdömen från våra kunder

"Jag hade valt honom, då han sålt ett antal lägenheter i vår Brf. Med höga kvm. Priser och hade bra lämnade omdöme. Han satte ett korrekt utgångspris - hans förutsägelse att vi nog endast skulle behöva 3 visningar, visade sig korrekta. Han såg dessutom till att en delning av vårt ägande av vårt boende före ett överlåtelseavtal blev godkännt innan kontraktsskrivning . Vi är mycket nöjda! Hans och Gabi Nordgren "
Hans N1 dagar
Verifierad kund
"Mycket trevlig och proffsigt bemötande "
Karl J2 dagar
Verifierad kund
"Sandra har varit en tydlig och schysst hjälpande hand i min första gång på bostadsmarknaden! Väldigt bemötande och trevlig:)"
Elis B5 dagar
Verifierad kund
"Sandra har varit positiv och trygg genom hela försäljningsprocessen. Hon har bra människokännedom och lyckades verkligen hitta den perfekta köparen för min lägenhet, trots en seg marknad :)"
Elin K5 dagar
Verifierad kund
"Sandra var en fantastisk mäklare, Hon framstod som genuin och brinna för sitt jobb! Hon var snabb och tydlig med förändringar i processen och lyckades alltid vara förberedd på svar som köpare kom med innan jag som säljare behövde vara inblandad. Hon gav mig bra vägledning i hela säljprocessen och var absolut en viktig anledning till att försäljningen gick så bra som den gjorde! Jag skulle utan att tvecka använda Sandra igen i framtida försäljningar. "
Petter L1 veckor
Verifierad kund
"Toppen mäklare, mycket trevlig och gav bra råd. "
Oscar N2 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och trevlig samt snabb.respons!"
Rolf E2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, och förtroendeingivande med mycket tålamod med alla mina frågor. Har lugnt och fint lotsat mig igenom alla steg i processen."
Monica G3 veckor
Verifierad kund
"Under en period där jag tittade på många objekt var Henrik den mäklare som jag som potentiell köpare fick bäst bemötande av. När det blev dags för mig att sälja ville jag att mina spekulanter skulle få samma upplevelse, och jag valde Henrik som mäklare. Vi hade utmaningen att sälja i tuffa tider under vintern 2023/2024 och Henrik levererar allt jag förväntade mig och hoppades på. Hans lugn, tålamod och ständigt trevliga och förstående bemötande av både mig som säljare och spekulanterna uppskattade jag särskilt. Dialogen var mycket bra och jag fick löpande återkopplingar på allt i processen. Trots den tuffa marknaden seglade vi hamn med rätt köpare och till rätt pris. Jag är mycket nöjd och rekommenderar Henrik varmt. "
Carolin E3 veckor
Verifierad kund
"Kanonbra! Rak och tydlig kommunikation och ärlig rådgivning."
Oscar N3 veckor
Verifierad kund
"Vi är supernöjda med valet av mäklare! Sandra var mycket hjälpsam och affären gick väldigt smidigt. Hon skötte det exemplariskt. Rekommenderar starkt! "
Line W4 veckor
Verifierad kund
"En mkt positiv kunnig lugn och trygg mäklare.Ödmjuk. Mycket lyhörd för mina önskemål.Alltid nåbar och väldigt bra på återkoppling. Av 4:a mäklare som jag har haft de sista 7 åren så är Henrik Feuk den som toppar listan.Med en skärpa som är långt ifrån de andras. Han vet precis när var och hur."
Maria S5 veckor
Verifierad kund
"Henrik har skött min lägenhets försäljning på ett engagerat och aktivt sätt. "
Jan Fredrik J5 veckor
Verifierad kund
"Fick direkt ett gott intyck av Henrik och det höll i sig under hela köpeprocessen. Alltid lugn och stabil vilket var väldigt skönt när jag själv blev stressig. Rekomenderas!"
Jacob C5 veckor
Verifierad kund
"På alla sätt professionell och duktig mäklare som förstår sig på marknaden. "
Moa A8 veckor
Verifierad kund
"Henrik kändes trygg och förtroende givande. Ville ha en snabb försäljning. Kommer rekommendera honom till andra. "
Regina R8 veckor
Verifierad kund
"Är super nöjda med Sandra som överträffade våra förväntningar. Genom sitt professionella, kompetenta och personliga engagemang genom försäljningsprocessen. Kunde inte kännas bättre. . "
Bengt S8 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och hjälpsam! Jag fick sålt min lägenhet snabbt vilket var det jag ville. Jag kände att han var väldigt genuin och brydde sig om mina åsikter och tankar. Jag hade rekommenderat honom starkt!"
Olivia S9 veckor
Verifierad kund
"Supersmidigt hela vägen med Sandra! Rekommenderar varmt "
Frida E10 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och enkel att ha att göra med"
Anna J10 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Arena, Triangeln 4, 211 43 Malmö
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 10.00-17.00
  • Fredag 10.00-16.00

Postadress

  • Arena, Triangeln 4, 211 43 Malmö
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg