KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Malmö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Malmö

Letar du efter en kunnig mäklare i Malmö? Våra erfarna mäklare har koll på Malmös alla bostadsområden och mångsidiga bostadsutbud. Vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Malmö. Alltid med dig som kund i fokus!

Malmö är staden med en stark personlighet som varken känns för stor eller för liten. Vill du åka över till Danmark gör du det enkelt med Öresundstågen. Inom Skåne rör du dig praktiskt och snabbt med buss och tåg. När du funderar på att köpa eller sälja bostad i Malmö eller på någon närliggande ort, såsom i Lund, Lomma eller Vellinge, finns våra mäklare här för dig. Som boende i vårt område får du chansen att njuta av den underbara sydkusten och långa, vidsträckta sandstränder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Malmö kommer göra vårt yttersta för att du skall bli nöjd med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Malmö

Malmö har mycket att erbjuda. Möllevångstorget med sina lokala torghandlare är en upplevelse i sig. Vid Lilla Torg frodas trendiga restauranger, och i Västra Hamnen hittar du flera moderna och nyproducerade bostadsrätter som alla har sin egen arkitektoniska stil där de står jämte Turning Torso. I Malmö spelar MFF, Skandinaviens bästa fotbollslag, sina hemmamatcher på Malmö Stadion. På Ribersborg finner man fina sandstränder mitt i stan samt det anrika Kallbadhuset som lockar både gammal och ung. Kranskommunerna Svedala och Burlöv erbjuder villamiljöer med både äldre och nyare bebyggelse som känns hemtrevlig och passar alla möjliga familjekonstellationer.

Vill du köpa eller sälja bostad i Malmö är du välkommen att kontakta oss. Våra mäklare kan hjälpa dig att sälja, värdera alternativt köpa ditt nästa drömboende i Malmö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Malmö

Vi hälsar dig varmt välkommen att ta kontakt med oss via mejl, telefon eller ett personligt besök om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig. Våra engagerade mäklare sätter dig som kund i fokus oavsett om du önskar köpa, värdera eller sälja ditt hus eller lägenhet. Med vår långa erfarenhet av bostadsmarknaden i Malmö med omnejd kan vi ge dig ovärderlig hjälp när det är dags att värdera din bostadsrätt eller villa. Utöver en träffsäker bostadsvärdering ger vi gärna förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad inför en kommande försäljning.

Välkommen till Malmö, staden med både karaktär och många möjligheter!

Omdömen från våra kunder

"Bra bemött Trevlig svara snabbt på alla frågor inte för pushi Bra hjälp o tips Snabb handläggning "
Lars J3 dagar
Verifierad kund
"Henrik är snabb och proffsig; mycket noga med uppdateringar o tillgänglighet. I en svår marknad har han bearbetat intresserade på ett bra och juste sätt, samtidigt som mina intressen alltid respekterats. Därtill kommit med konstruktiva förslag om hur gå vidare i processen och alltid snabbt och ärlig svarat på frågor. Absolut en mäklare att rekommendera, som aldrig ger sig och som gör allt för att få en bra affär för allas bästa!"
Bodil I6 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande o hjälpsam o svarade alla frågor trevligt "
Mohammad N2 veckor
Verifierad kund
"Jag anlitar denna mäklaren för andra gånger. Professionell och kommunikationen har varit jättebra. Fick kontinuerlig information om processen och snabb återkoppling under budgivningen. Jag är mycket nöjd med hur mäklaren hanterade försäljningen."
Aylin A2 veckor
Verifierad kund
"Lugn och trevlig samt mycket professionell i sitt arbete. "
Jadranka J2 veckor
Verifierad kund
"Första kontakt på söndagen. Kontrakt skrivet på tisdagen. Henrik hittade snabbt en överenskommelse mellan mig och säljare!"
Aron J2 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig och professionell!"
Freddie F2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, proffesionell och enkel att ha och göra med. Lyssnat på alla våra önskemål men samtidigt kommit med sina rekommendationer!"
Catarina E2 veckor
Verifierad kund
"Bästa fenomenal, riktigt proffs "
Hasan N2 veckor
Verifierad kund
"Johan har varit superproffsig och enkel att ha att göra med under hela processen. Tydlig, lättillgänglig och väldigt smidig. Kan varmt rekommendera Johan för din bostadsaffär! "
Monia F5 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på bästa sätt. Alla förväntningar uppfylldes! Allt gick snabbt o smidigt. Supernöjd!"
Anna L5 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, duktig och ihärdig. Fick ett bra pris på vår lägenhet i en jobbig marknad."
Kajsa L6 veckor
Verifierad kund
"En mycket driftig och trygg mäklare. Har bara goda känslor för hur hela processen har fortlöpt. "
Peter K7 veckor
Verifierad kund
"Henrik Feuk ger ett trevligt bemötande och är kunnig.återkopplar snabbt vid ev frågor.Rekommenderas starkt!"
Katri Marjatta M7 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig mäklare och det var väldigt bra kommunikation genom hela processen "
Viktor M8 veckor
Verifierad kund
"- VI blev bemötta med vänlighet och ett professionellt uttryck. Under visning kände vi att vi fick utrymme att själva kolla på bostaden i lugn och ro medan Sandra informerade att hon fanns där för att svara på eventuella frågor och funderingar, något som vi ansåg bidrog till ett bra första intryck av såväl bostaden och mäklaren. Efter visningen var det lätt att kontakta Sandra och få svar på såväl frågor som tillvägagångssätt vid budgivning etc. - Vi hade förväntningar på att mäklaren skulle vara kunnig och insatt i bostaden som låg ute samt kunna informera och hjälpa till vid frågor. Alla dessa punkter levde Sandra upp till, tillskillnad från andra erfarenheter med vissa mäklare, vilket vi är glada över. - Sammanfattningsvis skulle vi säga att upplevelsen av mäklaren är att hon har gjort processen att köpa bostad smidig och snabb. Detta genom tydlig information och vänlighet i bemötande. Det kändes bra och tryggt med Sandra som mäklare. VI är väldigt nöjda."
Paulina E8 veckor
Verifierad kund
"Henrik han tillmötesgående via samtal och sms och svarade snabbt och smidigt på mina funderingar och frågor. "
Matilda A9 veckor
Verifierad kund
"Pålitlig mäklare som verkligen tar sin tid o Ger all information du behöver veta , spelar ingen roll vilken tid under dagen/kvällen."
Albert V9 veckor
Verifierad kund
"En otroligt engagerad och seriös mäklare som får jobbet gjort!"
Love M10 veckor
Verifierad kund
"Henrik är professionell och det jag uppskattar mest är att han återkommer när han säger och han återkopplar det vi pratat om."
Ylva T11 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Kronborgsvägen 2, 217 42 Malmö
  • Måndag-Torsdag 10.00-17.00
  • Fredag 10.00-16.00

Postadress

  • Kronborgsvägen 2, 217 42 Malmö
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg