Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Malmö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Malmö

Letar du efter en kunnig mäklare i Malmö? Våra erfarna mäklare har koll på Malmös alla bostadsområden och mångsidiga bostadsutbud. Vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Malmö. Alltid med dig som kund i fokus!

Malmö är staden med en stark personlighet som varken känns för stor eller för liten. Vill du åka över till Danmark gör du det enkelt med Öresundstågen. Inom Skåne rör du dig praktiskt och snabbt med buss och tåg. När du funderar på att köpa eller sälja bostad i Malmö eller på någon närliggande ort, såsom i Lund, Lomma eller Vellinge, finns våra mäklare här för dig. Som boende i vårt område får du chansen att njuta av den underbara sydkusten och långa, vidsträckta sandstränder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Malmö kommer göra vårt yttersta för att du skall bli nöjd med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Malmö

Malmö har mycket att erbjuda. Möllevångstorget med sina lokala torghandlare är en upplevelse i sig. Vid Lilla Torg frodas trendiga restauranger, och i Västra Hamnen hittar du flera moderna och nyproducerade bostadsrätter som alla har sin egen arkitektoniska stil där de står jämte Turning Torso. I Malmö spelar MFF, Skandinaviens bästa fotbollslag, sina hemmamatcher på Malmö Stadion. På Ribersborg finner man fina sandstränder mitt i stan samt det anrika Kallbadhuset som lockar både gammal och ung. Kranskommunerna Svedala och Burlöv erbjuder villamiljöer med både äldre och nyare bebyggelse som känns hemtrevlig och passar alla möjliga familjekonstellationer.

Vill du köpa eller sälja bostad i Malmö är du välkommen att kontakta oss. Våra mäklare kan hjälpa dig att sälja, värdera alternativt köpa ditt nästa drömboende i Malmö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Malmö

Vi hälsar dig varmt välkommen att ta kontakt med oss via mejl, telefon eller ett personligt besök om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig. Våra engagerade mäklare sätter dig som kund i fokus oavsett om du önskar köpa, värdera eller sälja ditt hus eller lägenhet. Med vår långa erfarenhet av bostadsmarknaden i Malmö med omnejd kan vi ge dig ovärderlig hjälp när det är dags att värdera din bostadsrätt eller villa. Utöver en träffsäker bostadsvärdering ger vi gärna förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad inför en kommande försäljning.

Välkommen till Malmö, staden med både karaktär och många möjligheter!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Tisdag 23/7, 18:00

Besöksadress

  • Arena, Triangeln 4, 211 43 Malmö
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 10.00-17.00
  • Fredag 10.00-16.00

Postadress

  • Arena, Triangeln 4, 211 43 Malmö
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Skånemäklarna AB, Malmö
Org.nr. 556992-2072