Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Luleå

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Luleå

Luleå är handelsstaden i Norrbotten som är känd för sitt rika kulturliv och innovativa restaurangkultur. Här kan du njuta av det magiska norrskenet och vintersporter under den kalla årstiden och på sommaren lockar skärgården med över 1300 öar.

Som mäklare i Luleå kan vi hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad. Om du planerar att köpa bostad i Luleå kan du titta närmre på de populära bostadsområdena Östermalm, Kronan och Hällbacken. I Luleå har du en storstads alla bekvämligheter men naturen och vildmarken ligger alldeles runt hörnet. Du når Luleå lätt med flyg, tåg eller bil. Till Stockholm går flera flyg dagligen och flygplatsen ligger endast nio kilometer från centrum.

Att bo i Luleå

Om du har tankar på att köpa hus i Luleå finns det många trevliga orter att välja mellan som till exempel Bergnäset, Mjölkudden, Bensbyn och Råneå. Vilken ort du än väljer har du alltid närhet till havet och friluftsliv. Här finns många möjligheter till olika fritidsaktiviteter och sportintresset är stort bland luleborna. Luleå Hockey, Luleå HF och LF Basket Norrbotten är kända klubbar, så vill du se matcher på elitnivå finns ofta den möjligheten. För dig som tycker om att vandra finns flera lättillgängliga friluftsområden i hela kommunen och det är aldrig långt till utmärkta fiskevatten. Skidspår finns på flera ställen i kommunen.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Luleå

Som din mäklare i Luleå är vi lyhörda för vad ni är ute efter vare sig det är närheten till stan eller om ni helst vill bo avskilt och med bara skogen som närmaste granne. Några områden som är väldigt omtyckta är till exempel Kronan, Hällbacken och Kuststad. Ett mycket attraktivt område är Gammelstads kyrkstad som också finns med på UNESCO:s världsarvslista. Även Luleå skärgård är populärt då många vill känna närheten till vatten.

Våra mäklare hjälper er att köpa, värdera eller sälja bostad i Luleå. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Luleå på en kopp kaffe. Vi berättar gärna mer om läget på bostadsmarknaden och vad du kan förvänta dig om du vill köpa eller sälja bostad i Luleå.

Omdömen från våra kunder

"Väldigt trevlig och tillgänglig."
Olle M1 dagar
Verifierad kund
"Tillmötesgående och snabb respons av Camilla."
Hans M3 dagar
Verifierad kund
"Effektiv, professionell, förtroendefull & lättsam. Fantastiskt bemötande & väl påläst "
Sara B2 veckor
Verifierad kund
"Professionell, pålitlig & lätt att ha kontakt med"
Sara B2 veckor
Verifierad kund
"Camilla har varit väldigt proffsig i sitt arbete gentemot oss och gjort hela köpe-processen väldigt smidig. Många mäklare kan verka konstlade och inte helt ärliga, men vi upplevde Camilla som öppen och genuint hjälpsam. Som förstagångsköpare fick vi mer råd och stöd av henne än man kan begära."
Per G2 veckor
Verifierad kund
"Ett riktigt bra samarbete,trevlig. Vi nådde upp till förväntningarna,så väldigt nöjd. Kan varmt rekommenderas. Mvh Björn "
Björn L2 veckor
Verifierad kund
"Carl är en noggrann, omtänksam, duktig mäklare. Carl uppträder värdigt både för säljare och köpare. Rekommenderas varmt."
Kerstin N3 veckor
Verifierad kund
"Snabb, intresserad, kunnig och målmedveten "
Per W3 veckor
Verifierad kund
"Hon var väldigt hjälpsam och pedagogisk! Det är mitt första husköp och kände att hon verkligen förklarade hur det går till, och gav mig tips och trix inför när jag ska sälja min lägenhet. "
Ida J3 veckor
Verifierad kund
"Alltid lika trevlig. Gjorde affären med lägenheten mycket smidig. "
Sanna B4 veckor
Verifierad kund
"Tredje försäljningen med Emma och alltid lika nöjd! Riktigt bra mäklare! Kan bara rekommendera "
Tom B4 veckor
Verifierad kund
"Therese har ett behagligt sätt och lyssnar. Hon har hela tiden hållit mig uppdaterad om det som händer och alltid snabbt svarat på mina funderingar. Hon är kunnig och jag har känt mig trygg under resans gång. Hon vet vad hon gör och är noggrann. Försäljningen är inte klar eftersom köparen gjort en besiktning och ska fundera hur hen ska gå vidare. Det är bara för mig att avvakta. "
Birgitta B5 veckor
Verifierad kund
"Tillgänglig för frågor och snabb med uppdateringar! "
Filip Å5 veckor
Verifierad kund
"Självsäker, proffsig, tillgänglig, får jobbet gjort. "
Anton T5 veckor
Verifierad kund
"En bra mäklare heltenkelt. Bra bemötande lägger ner arbete "
Karl Mikael B5 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och enkel att arbeta med. Svarar snabbt, även utanför kontorstider. Håller det hon lovar. Proffsigt rakt igenom! Vi är SÅ nöjda "
Towe T5 veckor
Verifierad kund
"Har skött sig mycket bra i alla delar av affären och gett ett mycket bra resultat i dessa tider !"
Clemens Josef B6 veckor
Verifierad kund
" Camilla är trevlig och välkomnande. Vi fick en professionell,, kunnig och ärlig intryck av henne."
Juana A6 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande av en kunnig, informerande och trevlig mäklare. Tack Carl "
Rolf Erik N6 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Kungsgatan 16 C, 972 34 Luleå
Öppettider
  • Måndag-torsdag 09:00-16:30
  • Fredag 09:00-16:00

Postadress

  • Kungsgatan 16 B, 972 34 Luleå
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg