Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Stockholm Kungsholmen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Kungsholmen

Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären när du ska köpa värdera eller sälja bostad. Vår erfarenhet av bostadsmarknaden på Kungsholmen ger dig trygghet och dessutom bjuder våra mäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Vårt engagemang och kundfokus är några av anledningarna till att vi har så många nöjda kunder.

Köpa, värdera eller sälja bostad på Kungsholmen

Som din mäklare på Kungsholmen har vi koll på bostadsmarknaden och allt annat som händer i området. För dig som är på gång att köpa bostad kan vi matcha dig med rätt objekt. Vi har en passion för mäklaryrket och vi brinner för att göra bra bostadsaffärer. När du väljer oss som din mäklare när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad kan du vara trygg i ditt val. Välkommen till vårt mäklarkontor på Kungsholmen så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Lugn, professionell, trovärdig, omhändertagande och positiv!"
Niklas E3 dagar
Verifierad kund
"Vi genomgick tillsammans med Kajsa en lugn och metodisk process, där tidplan och upplägg var tydligt. Under processens gång höll Kajsa god kontakt med oss och var tydlig med vad som skulle ske och vilka förväntningar som fanns på oss som säljare. Kajsa stod stadigt genom försäljningen och det vi var överens om initialt genomfördes enligt plan."
Elin E4 dagar
Verifierad kund
"Kajsa är en rutinerad och driven mäklare som med sin långa erfarenhet var en god samarbetsparter att bistå i min försäljning nu när marknaden blåser lite bistrare vindar. "
Petronella B1 veckor
Verifierad kund
"Trevlig bemötande , kunnig och erfaren. "
Gerzon d1 veckor
Verifierad kund
"Vi hade förmånen att samarbeta med Kajsa som mäklare för att sälja vår bostad. Kajsa var lugn och kommunikativ genom hela processen. Hennes strategi visade sig vara precis rätt för den aktuella bostadsmarknaden och vi lyckades uppnå det pris vi hade hoppats på. Vi rekommenderar henne varmt till alla som behöver en pålitlig och skicklig mäklare. Tack, Kajsa, för din professionella insats och ditt engagemang!"
Oskar D6 veckor
Verifierad kund
"Hej! Kajsa matchade mig med rätt säljare och köpet blev av direkt! Helt okomplicerat. Kan inte tacka henne nog. MVH Aida "
Aida B14 veckor
Verifierad kund
"Vi är jättenöjda med Kajsa och hennes bemötande. Alltid tillgänglig, tillmötesgående och öppen för diskussion. Hon har stor erfarenhet vilket märks och vi skulle absolut använda oss av henne igen om vi behöver köpa eller sälja nytt boende "
Anna P17 veckor
Verifierad kund
"Jag har köpt och sålt flera fastigheter/bostadsrätter. Kajsa är utan tvekan den mest professionella mäklaren jag anlitat eller haft kontakt med som köpare!"
Gunilla S17 veckor
Verifierad kund
"Blev bemöt på ett trevligt och med stort engagemang. Jag är ingen van köpare så gick in i detta utan att veta så mycket men tycker att Kajsa kunde med sitt kunnande styra upp så allt funkade perfekt. Jag tycker mäklaren är väldigt engagerad, kunnig och hjälpsam. Jag har bara gott att säga, vårat köp var lite krångligt trodde jag med fullmakter och sånt till våran dotter som bor i Stockholm och gjorde detta istället för oss som inte kunde vara på plats men det gick superbra. Väldigt nöjd."
Kurt B17 veckor
Verifierad kund
"Stina var otroligt hjälpsam och tillmötesgående på alla sätt. Väldigt förtroendeingivande."
Mikael T17 veckor
Verifierad kund
"Otroligt proffsig genom hela processen. Duktig på att återkoppla samt väldigt god rådgivare. Mycket nöjd! "
Johanna P18 veckor
Verifierad kund
"Javier gav mig goda råd och tips både under min egen köpprocess och när det var dags för mig att sälja. Dessutom lyckades han snabbt få till en bra budgivning och ett slutpris som översteg mina förväntningar, och detta på en skakig marknad där andra liknande lägenheter ligger kvar osålda! Jag är säker på att detta till stor del beror på hans professionella och genuina bemötande. Sammantaget kunde jag knappast ha valt en bättre mäklare. Rekommenderas varmt!"
Olof S20 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, tillgänglig och effektiv för oss som köpare"
Stina M23 veckor
Verifierad kund
"Professionell och påläst. Serviceinriktad och med bra bemötande."
Jonas M23 veckor
Verifierad kund
"Jag kan varmt rekommendera Javier som mäklare. Han är lugn, kunnig, professionell och tillmötesgående. Upplevde att han tog lika väl hand om säljare som köpare under hela processen. Jag fick ett stort förtroende för honom redan från start."
Louise T24 veckor
Verifierad kund
"Han är proffs på sitt jobb och är myckt nogrant och trevligt. Han återkopplar så fort som möiligt. Jag kommer att rekommendera honom till alla som vill sälja bostad."
Kouros A24 veckor
Verifierad kund
"Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst "
Christer N24 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd, kunnig och med professionellt utförande, hela vägen från värdering till försäljning. Mötte alla förväntningar för en lyckad försäljning!"
Fabiola W30 veckor
Verifierad kund
"Jag kände mig väldigt trygg med Kajsa som mäklare. Jag uppskattade verkligen hur hon återkopplade till mig återkommande om läget i processen. Det märks att hon har lång erfarenhet av mäkleri och hon kan Kungsholmen utan och innan. Rekommenderas!"
Johan K31 veckor
Verifierad kund
"Sålde min lägenhet med hjälp av Kajsa som varit en fantastisk mäklare genom hela försäljningsprocessen. Väldigt hjälpsam, kunnig och närvarande igenom hela processen. Kan varmt rekommendera Kajsa i dessa tuffare tider på bostadsmarknaden. "
Viktor W31 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Hantverkargatan 42, 112 21 Stockholm
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 9.00-18.00
  • Fredag 9.00-17.00

Postadress

  • Hantverkargatan 42, 11221 Stockholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg