Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Kristianstad / Åhus

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kristianstad / Åhus

Vi som arbetar som mäklare i Kristianstad / Åhus kan hjälpa dig att värdera, eller sälja bostad men också dig som letar boende i Kristianstad. Vi har koll på bostadsmarknaden i Kristianstad och erbjuder en komplett mäklartjänst med kunden i fokus.

Kristianstad är före detta residensstad och fjärde största tätort i Skåne. Kommunen har en skiftande natur som består av skog, sjöar och slätter. Stadens centrum har bibehållit sin historiska atmosfär och bjuder på ett rikt stadsliv med shopping, kultur, nöjen och sevärdheter. Längs med Helge å, som flyter genom samhället, finns många härliga grönområden och parker. Det finns mycket bra buss och tågförbindelser till andra orter i landet. Det går även tågförbindelser till Danmark via Öresundsbron. Områden som Åhus, Egna Hem och Hammar är populära bland de som vill köpa hus i Kristianstad.

Att bo i Kristianstad och Åhus

Kristianstad har en historia som både handels- och idrottsstad. Många hejar på IFK Kristianstad, KDFF och KIK Hockey som alla har barn- och ungdomsverksamhet. För kulturintresserade anordnas det arrangemang året om, som till exempel den välkända "Konstrundan i Skåne", där konstnärer öppnar upp sina ateljéer under påskhelgen. Regionmuseet ger besökaren en bred beskrivning om traktens historia och utveckling. Ta en titt på våra hus till salu i Kristianstad och Åhus, två orter där både stads- och landsbygd är levande. Vill du inte bo inne i stadskärnan kan vi erbjuda objekt i lugna och familjevänliga villaområden som Kulltorp och Öllsjö.

Står du inför en bostadsförsäljning är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra kunniga mäklare i Kristianstad och Åhus hjälper till med allt från värdering till färdig bostadsaffär.

Köpa eller sälja hus i Kristianstad med omnejd

Tveka inte att kontakta oss om du vill köpa eller sälja hus eller lägenhet i Kristianstad. Naturen finns på gångavstånd från centrum och du kan ta en avkopplande promenad eller löprunda i Vattenriket eller längs med Helge å. Ta dig tid att besöka orter som exempelvis Hammar, Vä och Åhus som expanderar och lockar fastighetsköpare.

I Åhus finns det anrika belysningsföretaget Ateljé Lyktan som sysselsätter många av ortens invånare. Liksom Kristianstad har Åhus all den grundläggande service som krävs för ett bekvämt vardagsliv. Vi som arbetar som mäklare i Kristianstad / Åhus ser fram emot att gå guida dig på vägen till en lyckad bostadsaffär. Välkommen till oss när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Östra Boulevarden 28, 291 33 Kristianstad
  • Måndag-Fredag 09.30-17.00

Postadress

  • Östra Boulevarden 28, 291 33 Kristianstad
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Vi växer och söker ny kollega!

Vi söker en glad och driven fastighetsmäklare som älskar att jobba och ha kul på arbetet.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg