Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Sjöbo

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sjöbo

Söker du mäklare i Sjöbo? Vi som jobbar här har koll på både bostadsmarknaden och allt annat som händer i vårt kära Sjöbo. Vår erfarenhet och kunskap ger dig de bästa förutsättningarna för din nästa bostadsaffär.

Sjöbo ligger centralt i Skåne, här har vi nära till allt. Kommunikationerna till närliggande städer och orter är mycket bra med täta bussförbindelser. För dig som föredrar bilen som transportmedel så passerar både riksväg 11 och 13 utanför tätorten. På mindre än en timme når vi Malmö, Lund Köpenhamn, Ystad, Kristianstad och Simrishamn. Sjöbo har ett mysigt centrum med levande torghandel, butiker och restauranger. Här finns allt du behöver på behagligt gångavstånd.

Hos oss står du som kund alltid i fokus. Vi gör alltid vårt bästa för att matcha våra objekt med rätt köpare. Våra erfarna mäklare i Sjöbo hjälper dig att värdera, köpa eller sälja bostad.

Att bo i Sjöbo

För den som önskar både närheten till naturen och centrums utbud är Sjöbo helt rätt. Naturen runt Sjöbo har ett stort utbud, här finns flera insjöar som erbjuder bad och fiske. Underbara vandringsleder i skog och böljande landskap. Landsbygd med flera mindre byar med levande kulturbygd och gott företagsklimat. Stort fritidsutbud med flertalet föreningar. Här har vi en av Skånes finaste golfbanor, Äventyrscampen med Sveriges största höghöjdsbana. I Sjöbo finns flera friluftsbad, motocrossbana, fina ridleder, mountainbikesleder, jaktskytteklubb, och Sövde flygfält. Här finns även flertalet gym och idrottsanläggningar med många olika aktiviteter och ett aktivt friluftsfrämjande. I Sjöbo finns något för alla.

Sjöbo har allt som behövs i form av service, utbildning, arbeten och en aktiv fritid. Våra kunniga mäklare hjälper dig att hitta rätt i utbudet av hus till salu i Sjöbo kommun. Inte minst i populära områden som Sjöbo, Blentarp, Sövde, Vollsjö, Lövestad, Bjärsjöladgård och fritidsbyarna.

Värdera din bostad i Sjöbo

Är du nyfiken på hur mycket din bostad i Sjöbo är värd? Kanske funderar du på att byta bostad eller vill förhandla dig till bättre villkor hos din långivare? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Sjöbo och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Sjöbo för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja villa, radhus eller bostadsrätt i Sjöbo

Sjöbo är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. Att bo i Sjöbo är populärt, många söker bostad här och nya bostadsområden växer upp. Många av bostäderna finns på promenadavstånd från centrum eller Sjöbo väst. Våra erfarna mäklare kan berätta mer om utbudet och hjälpa dig att hitta en bostad som passar just dina preferenser.

Hos oss är du välkommen oavsett om du ska köpa eller sälja bostad i Sjöbo. Vår ambition som mäklare i Sjöbo är att göra bostadsaffärer där både köpare och säljare är nöjda. Varmt välkomna till vårt mäklarkontor i Sjöbo när du vill köpa, sälja eller värdera en bostad! Vi på HusmanHagberg Sjöbo börjar där andra nöjer sig!

Omdömen från våra kunder

"Väldigt kunnig och trevlig. Lyhörd och sätter sig in i helheten på ett bra sett."
Dag A3 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra. Skötte allting. Trevligt bemötande "
Åsa Maria J1 veckor
Verifierad kund
"Ett fantastiskt bemötande från början till slut. De förväntningar jag hade levde mäklaren upp till mer än väl. Dessutom var mäklaren mycket kunnig och professionell i sin roll. Det som var mycket positivt var att man kände verkligen att man var med i hela processen. Jag haringenting som jag är missnöjd med. Ska varmt rekommendera denna mäklaren."
Christina Elisabet J5 veckor
Verifierad kund
"Allt har fungerat bra hittills "
Kenneth Ragnar I5 veckor
Verifierad kund
"Bra kontakt! Blir bra informerad! Vänligt bemötande!"
Birgitta Margareta Inga B7 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och hjälpsamt bemötande. Kunnig och lugnande. Jag är mycket nöjd / Magnus"
Magnus J9 veckor
Verifierad kund
"Inga problem rakt och reko påläst och trevlig "
Ulf A12 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och proffsig mäklare..............................................."
Hans T12 veckor
Verifierad kund
"Svårt att sammanfatta då inte hela affären är avslutad, återkom gärna efter att avtal är skrivit :-)"
Conny A12 veckor
Verifierad kund
"Serviceminded Smidiga Kunniga Bra annonser"
Malin A12 veckor
Verifierad kund
"Helt perfekt! Inget att klaga på!"
Alf Gunnar Olle K19 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande, kunnig mäklare, rak ärlig och snabb. "
Jörgen M24 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt, sakligt och tydligt. Fick bra råd och svar på mina frågor. Snabb med att höra av sig då jag ringt eller mailat. Mycket bra bemötande. Kände mig trygg med mäklaren."
Birgitta O24 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet & sammanfattning: med erfarenhet, professionellt och vänlighet. Rekommenderar gärna vidare. "
Florina M24 veckor
Verifierad kund
"Över förväntning fantastiskt bemötande och otroligt hjälpsamma, vi kan varmt rekommendera er."
Gun Lis Margret B24 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande bra information i rätt tid. "
Helmuth S27 veckor
Verifierad kund
"Det var en meget positiv oplevelse. Det hele er blevet håndteret meget professionelt. Vores mægler Nadja Andersen har håndteret vores salg af sommerhus meget sikkert igennem hele processen. Nadja har været rigtig god til løbende at informerer / vejlede os om den videre proces og hvornår der blev planlagt fremvisninger + informerer os om udfaldet. Vi har på intet tidspunkt "
Birgit H27 veckor
Verifierad kund
"Korrekt och trevligt bemötande,fick dock inte den mäklaren som varit här tidigare vilket var en besvikelse.Allt var bra men blev lite chockad när allmänheten påpekade för mig att mäklaren satt för hög elförbrukning, man hade räknat fel.Vet inte om det avskräckte köpare"
Ulla Ann-Margaret W33 veckor
Verifierad kund
"Det var bra bemötande av personalen som var där. Tydliga svar och snabba handlingar. Jag är super nöjd med husmanhagerg. Tack för en bra servis"
Luana E41 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Gamla Torg 4, 275 30 Sjöbo
Öppettider
 • Måndag-torsdag 10:00-17:00
 • Fredag 10:00-15:00

Postadress

 • Gamla Torg 4, 275 30 Sjöbo

  Våra bostäder

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Aktuellt just nu

  Sälj med oss så bjuder vi på fotostyling!

  Visste du att fotostyling kan öka värdet på din bostad? Kontakta oss och gör en bra bostadsaffär redan idag!

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  Om HusmanHagberg