Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Sjöbo

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sjöbo

Söker du mäklare i Sjöbo? Vi som jobbar här har koll på både bostadsmarknaden och allt annat som händer i vårt kära Sjöbo. Vår erfarenhet och kunskap ger dig de bästa förutsättningarna för din nästa bostadsaffär.

Sjöbo ligger centralt i Skåne, här har vi nära till allt. Kommunikationerna till närliggande städer och orter är mycket bra med täta bussförbindelser. För dig som föredrar bilen som transportmedel så passerar både riksväg 11 och 13 utanför tätorten. På mindre än en timme når vi Malmö, Lund Köpenhamn, Ystad, Kristianstad och Simrishamn. Sjöbo har ett mysigt centrum med levande torghandel, butiker och restauranger. Här finns allt du behöver på behagligt gångavstånd.

Hos oss står du som kund alltid i fokus. Vi gör alltid vårt bästa för att matcha våra objekt med rätt köpare. Våra erfarna mäklare i Sjöbo hjälper dig att värdera, köpa eller sälja bostad.

Att bo i Sjöbo

För den som önskar både närheten till naturen och centrums utbud är Sjöbo helt rätt. Naturen runt Sjöbo har ett stort utbud, här finns flera insjöar som erbjuder bad och fiske. Underbara vandringsleder i skog och böljande landskap. Landsbygd med flera mindre byar med levande kulturbygd och gott företagsklimat. Stort fritidsutbud med flertalet föreningar. Här har vi en av Skånes finaste golfbanor, Äventyrscampen med Sveriges största höghöjdsbana. I Sjöbo finns flera friluftsbad, motocrossbana, fina ridleder, mountainbikesleder, jaktskytteklubb, och Sövde flygfält. Här finns även flertalet gym och idrottsanläggningar med många olika aktiviteter och ett aktivt friluftsfrämjande. I Sjöbo finns något för alla.

Sjöbo har allt som behövs i form av service, utbildning, arbeten och en aktiv fritid. Våra kunniga mäklare hjälper dig att hitta rätt i utbudet av hus till salu i Sjöbo kommun. Inte minst i populära områden som Sjöbo, Blentarp, Sövde, Vollsjö, Lövestad, Bjärsjöladgård och fritidsbyarna.

Värdera din bostad i Sjöbo

Är du nyfiken på hur mycket din bostad i Sjöbo är värd? Kanske funderar du på att byta bostad eller vill förhandla dig till bättre villkor hos din långivare? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Sjöbo och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Sjöbo för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja villa, radhus eller bostadsrätt i Sjöbo

Sjöbo är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. Att bo i Sjöbo är populärt, många söker bostad här och nya bostadsområden växer upp. Många av bostäderna finns på promenadavstånd från centrum eller Sjöbo väst. Våra erfarna mäklare kan berätta mer om utbudet och hjälpa dig att hitta en bostad som passar just dina preferenser.

Hos oss är du välkommen oavsett om du ska köpa eller sälja bostad i Sjöbo. Vår ambition som mäklare i Sjöbo är att göra bostadsaffärer där både köpare och säljare är nöjda. Varmt välkomna till vårt mäklarkontor i Sjöbo när du vill köpa, sälja eller värdera en bostad! Vi på HusmanHagberg Sjöbo börjar där andra nöjer sig!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Gamla Torg 4, 275 30 Sjöbo
Öppettider
  • Måndag-torsdag 10:00-17:00
  • Fredag 10:00-15:00

Postadress

  • Gamla Torg 4, 275 30 Sjöbo
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för maj månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 1,6% för bostadsrätter och 1,2% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.