Peter Canaki

Hemma överallt i Kristianstad / Åhus

Din mäklare i Kristianstad / Åhus

Kontakta mig

Peter Canaki

Omdömen från mina kunder

"Trevligt bemötande, alltid snabb återkoppling och med ett stort förtroendeingivande intryck, förtjänar mäklaren Peter Canaki högsta betyg!"
Christer S4 veckor
Verifierad kund
"Tack för all hjälp vi fått och för att vi hela tiden blivit uppdaterade. Bra kommunikation. Allt bra"
Ingrid Helen S8 veckor
Verifierad kund
"Peter har varit guld värd vid vårt köp, anpassat sig efter oss och hjälpt oss med det vi har behövt hjälp med under resan. Rekommenderar honom Starkt"
Jimmy S13 veckor
Verifierad kund
"Ett mycket bra sätt tydlig med att förklara innebörden vid vår husförsäljning. Vi blev bemötta på ett mycket bra sätt, våra förväntningar blev riktgt bra. Vi rekommenderar gärna Peter Canaki till våra bekanta. MVH Helen & Thomas"
Helen Agneta E16 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och tillgänglig, förtroendeingivande. Har stöttat och informerat, Peter har överträffat våra förväntningar! "
Emelie N20 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, trovärdig, lättillgänglig. Jag är nöjd med både bemötande och upplevelse i sin helhet. Jag rekommenderar Peter om du är i fas med att antingen köpa eller sälja bostad. "
Elof A31 veckor
Verifierad kund
"Peter är trovärdig, snabb och effektiv Perfekt bemötande "
Gudrun Elisabeth R37 veckor
Verifierad kund
"Det har varit en personlig service hela vägen. Ingen stress utan en känsla av trygghet har förmedlats inför affären"
Berit Maria Kristina L37 veckor
Verifierad kund
"Alltid betraktat Canaki som engagerad och duktig. Nu har jag upplevt det som hans kund."
Ulf Christer B41 veckor
Verifierad kund
"Peter är en pålitlig mäklare. Jag har upplevt honom som en hederlig mäklare som bryr sig både om köparen och säljaren. Jag kände mig väldigt tryggt. Stor tack till honom. "
Antoine B45 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med Peter som mäklare. Han inger förtroende och det känns tryggt med en erfaren mäklaren som känner till staden. Vi anlitade Peter efter rekommendation från flera vänner och bekanta och Peter har väl motsvarat förväntningarna. Peter har löpande hört av sig för att rapportera hur försäljningen löpt på och det har även varit lätt att nå honom när jag behövt fråga om något. Jag kan varmt rekommendera Peter Canaki för den som behöver en mäklare."
Sonja Eva Marie B45 veckor
Verifierad kund
"Trevlig. Tydlig. Välkomnande. "
Hassan A48 veckor
Verifierad kund
"Väl bemött, informativt möte med planering inför försäljningsarbetet. Bra information om händelser kring visningar och intresse från kunder. Kontakt med kunder och slutförhandlingar väl genomförd med information om händelser kring försäljningen."
Sveneric F53 veckor
Verifierad kund
"Alltid tillgänglig och väldigt trevlig"
Sebastian M53 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, snabb, noggrann, rak o ärlig och mycket trevlig. Våra förväntningar uppfylldes på ett proffsigt sätt. En mäklare som vi är mycket nöjda med och som vi till 100% kan rekommendera till andra. "
Elsa Inger Birgitta S54 veckor
Verifierad kund
"Grym, snabb, professionell mycket nöjd med samarbetet! "
Sara S55 veckor
Verifierad kund
"Peter har agerat väldigt professionell genom hela säljprocessen, allt från första kontakten till kontraktsskrivningen. Han var noga med att beskriva processen, vad som krävs av oss, vad vi ska tänka på och vad vi kan förvänta oss av honom. Peter hade täta avstämningar och uppdateringar om händelser under processen och bokade tider för visningar i god tid. Hela säljprocessen var snabb och effektiv utan att vara stressande. Vill även ge en eloge till Peters fotograf som verkligen lyfte fram vårt hus från dess bästa sida i sina bilder. Vi vill verkligen ge Peter våra allra bästa rekommendationer."
Risto P56 veckor
Verifierad kund
"Peters bemötande var utmärkt, vänlig, humoristisk och snabb med korrekt information inför bostads köpet. Både jag och min fru är mycket nöjda."
Mats L57 veckor
Verifierad kund
"Jag blev vänligt bemött och fick goda råd av mäklaren.Alltid lättillgänglig och jag kände att jag blev lyssnad på. Jag kan varmt rekommendera Petar!"
Ulla Catarina M58 veckor
Verifierad kund
"Snabb i respons, kommunikativ och noggrann, med god lokalkännedom - kan sin bygd. "
Jonas N59 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att jobba som fastighetsmäklare handlar för mig om att skapa ett förtroende till kunden och att vara långsiktig, nåbar, lyhörd och effektiv är för mig en självklarhet. Utifrån dessa ledord har jag jobbat efter i snart 30 år som fastighetsmäklare i Kristianstad, Åhus, Vä, Yngsjö med omnejd och jag brinner lika mycket för yrket idag som när jag började som fastighetsmäklare. Mitt motto är att bemötta mina kunder såsom jag själv vill bli bemött. Jag har lång erfarenhet av försäljning gällande villor, fritidshus, bostadsrätter, arrendestugor, gårdar samt kommersiella fastigheter (även i bolagsform). Jag är den fastighetsmäklaren som har arbetat längst på denna marknad och detta har gett mig stor erfarenhet i livet hur man bemöter människor. Den tid som blir över utanför arbetet tillbringar jag gärna med långa promenader, och sidan om en handbollsplan eller med familjen. Familjen består av frun Annika som arbetar på trafikverket, dottern Maja som studerar på Linnéuniversitetet i Växjö och dottern Emma som studerar på Österängs Gymnasiet. Jag har ett stort intresse för föreningsliv och hjälper gärna till med styrelsearbete eller andra uppgifter i föreningslivet. Skulle det finnas lite tid över så har jag lite intresse för motorsport också.

Mina försäljningar

Peter Canaki

Reg. Fastighetsmäklare

044-590 00 51

peter.canaki@husmanhagberg.se

Boka tid med Peter direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg