Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kiruna

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kiruna

Söker du mäklare i Kiruna? Då har du hittat rätt!  Vare sig du vill värdera, sälja bostad eller önskar köpa bostad finns våra kunniga fastighetsmäklare i Kiruna här för dig. Funderar du på att sälja lägenhet, hus eller fritidshus är du välkommen att boka in ett möte med våra erfarna mäklare. Vi kan Kiruna och är med dig längs hela resan från värdering till färdig bostadsaffär. I Kiruna kan du vandra i fjällen, uppleva fantastisk natur och njuta av både midnattssol och norrsken. Trots att det känns som du är långt ifrån storstadens brus når du Stockholm på bara 90 minuter med flyg. Vill du hellre resa med tåg kan välja avgångar både dagtid eller nattid.

Att bo i Kiruna

Det händer mycket i gruvorten Kiruna! Just nu pågår en stadsomvandling där hela centrum ska flyttas. Allt görs med noggrann planering för att staden ska fungera normalt under omvandlingen. Älskar du vintersport och ishockey är Kiruna staden för dig. Här kan du njuta av intensiva hockeymatcher från något av stadens två hockeylag, Kiruna AIF och Kiruna IF. Förutom hockey, fjällvandringar och härliga turer med snöskotern finns det mycket att se och uppleva i Kiruna. Gillar man skidåkning ska man inte missa Björkliden eller Riksgränsen. Här finns tillsammans nästan 40 pister från grönt till svart, fina längdsskidspår och fantastiska vyer att njuta av.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Kiruna

I samband med Kirunas förvandling byggs även nya bostadsområden. Kanske vill du sälja huset där du bor idag och istället köpa en nybyggd lägenhet. Då kan du titta närmre på det populära Jägarområdet. Här har du närheten till både friluftsliv, vackra vyer och Kirunas nya centrum. Ett annat attraktivt område är nya Luossaområdet. Fjällvärlden har mycket att erbjuda. Bo en natt på ishotellet i Jukkasjärvi. Besök Abisko och Torneträsk eller ta en guidad tur till LKAB. Som mäklare i Kiruna hjälper vi varje år flertalet bostadsspekulanter att byta bostad. Välkommen till HusmanHagberg när du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Kiruna!

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

 • Alvar Janssons gata 4C, 981 32 Kiruna

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  Om HusmanHagberg