Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Boden

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Boden

I Boden hittar du allt det vackra och fridfulla som Norrland har att erbjuda. Du bor i en mindre stad men har samtidigt nära till en storstad som Luleå. Boden är en av de garnisonsstäder som har fått behålla en del av sina regementen vilket förklarar känslan av stolthet som finns över den militära traditionen i staden. Boden erbjuder ett rikt naturliv och massor av fritidsaktiviteter. Till Boden reser du enkelt med bil, tåg eller buss. Kontakta våra erfarna mäklare i Boden hjälper dig när du vill köpa, sälja eller värdera bostad i Boden eller i byarna runtom, såsom Sävast och Svartbyn.

Att bo i Boden

När du ska köpa hus i Boden är området Hamptjärnmoran ett populärt och vackert område strax utanför Boden. Här bor du lugnt och fint lite på landet, men ändå nära stadskärnan. Unbyn är ett annat område som är populärt bland framför allt barnfamiljer. Våra mäklare hjälper dig att både köpa och sälja hus eller lägenhet i Boden.

I Boden finns även många sevärdheter, flera av dem har såklart militär anknytning, till exempel Bodens fästning som är den mest kända eller Treehotel i Harads. Som grädde på moset finns även hela Luleås utbud bara en halvtimme bort. I Boden har du närheten till allt du kan önska såsom travsport, hockey, fiske och fjälliv.

Köpa, värdera eller sälja hus i Boden

När du står inför en bostadsaffär är det viktigt att välja en mäklare som koll på läget. Detta gäller både när du ska köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet. Våra mäklare i Boden har mycket god lokalkännedom. Vi kan berätta mer om olika bostadsområden och vet var det finns bra skolor och annat viktigt. Det finns flera populära bostadsområden i centrala Boden där du kan köpa hus, radhus eller lägenhet. Se dig om i, och omkring, staden för att känna in var du vill bo. Titta närmare på exempelvis Sävast, som ligger strax söder om Boden. Kontakta oss när du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Boden. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst där kunden alltid står i fokus. Varmt välkommen till HusmanHagberg i Boden.

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Kungsgatan 47, 961 35 Boden
  • Måndag-Fredag 10:00-16:00

Postadress

  • Kungsgatan 47, 961 35 Boden
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg