Therese Hietanen

Hemma överallt i Boden

Din mäklare i Boden

Kontakta mig

Therese Hietanen

Omdömen från mina kunder

"Therese was amazing! She worked with us and the seller to find a solution that worked for everyone. She was quick to respond to any inquiries, very friendly, and knowledgeable about the protocol and process. We really enjoyed working with Therese and will use HusmanHagberg again should we have any future real estate needs."
Thomas D2 veckor
Verifierad kund
"Hur bra som helst. Professionell mäklare som ser till kundens bästa. Rekommenderas varmt😊"
Gerd A12 veckor
Verifierad kund
"Therese har ett behagligt sätt och lyssnar. Hon har hela tiden hållit mig uppdaterad om det som händer och alltid snabbt svarat på mina funderingar. Hon är kunnig och jag har känt mig trygg under resans gång. Hon vet vad hon gör och är noggrann. Försäljningen är inte klar eftersom köparen gjort en besiktning och ska fundera hur hen ska gå vidare. Det är bara för mig att avvakta. "
Birgitta B17 veckor
Verifierad kund
"Mkt trevlig, korrekt och professionell! "
Ingela E19 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, lättsam och professionell. Inget att anmärka. Vi är väldigt nöjda."
Jakob G26 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande från en mycket bra mäklare. Smidig och okomplicerad."
Jan S27 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd, trevlig och professionell."
Magnus W32 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tydlig, strukturerat! "
Achilles M33 veckor
Verifierad kund
"Blev bra bemött och fick svar på de frågor jag hade samt hjälp med allt jag ville. Kände att ingen fråga var för dum för att ställa. Väldigt engagerad och driven. "
Simon A45 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande Bra visning i lugn och ro Bra på att hålla kontakten och att ge information Priset pressades upp lite väl mycket men jag hoppas på att lägenheten kommer att passa mig :)"
Inga-Lis B47 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd inför våra önskemål som säljare. Bra rapportering om läget under försäljningsperioden..Resultatinriktad "
Gerd N48 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och tillmötesgående, lätt att nå vid frågor."
Martiina N52 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att vara mäklare är ett varierande och spännande, men framförallt väldigt roligt, yrke som innehåller allt jag brinner för! Jag har en mångårig erfarenhet inom sälj- och servicebranschen vilket passar perfekt i min roll som fastighetsmäklare. Jag har studerat fastighetsvetenskap vid Malmö Universitet, och innehar en kandidatexamen i ämnet, vilket har gett mig kunskaper inom såväl den juridiska som den ekonomiska delen av bostadsaffären. Jag har erfarenhet av att förmedla såväl bostadsrätter och fastigheter som nyproduktion. Med ett stort engagemang finns jag där för dig som säljare eller köpare för att du ska känna dig trygg under hela processen. Mitt mål är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och på så vis skapa långsiktiga relationer. Funderar du på att sälja eller köpa? Eller vill du värdera din bostad? Tveka inte att höra av er!

Mina försäljningar

Therese Hietanen

Reg. Fastighetsmäklare

072-601 50 87

therese.hietanen@husmanhagberg.se

Boka tid med Therese direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg