Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kalix

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kalix

Drömmer du om ett liv där snön gnistrar och norrskenet sprakar på himlen? Det kan du få genom att köpa bostad i Kalix i Norrbotten. Orten med sina 16 000 invånare är tillräckligt stor för att erbjuda sina invånare skolor, sjukhus, butiker och allt som behövs för ett bekvämt liv.

Som erfarna mäklare i Kalix kan vi erbjuda hjälp när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad. I Kalix finns attraktiva objekt i trevliga områden såsom Djuptjärn, Stenbäcken, Näsby och Kalix skärgård. Även om du kommer att bo mitt i den storslagna naturen är det aldrig långt till storstaden. Till Stockholm går det buss, tåg och flyg från Luleå regelbundet och till Luleå flygplats tar du dig på knappt en timme.

Att bo i Kalix

Om du väljer att köpa hus i Kalix kommer du att få en unik närhet till naturen men även älvar och hav. Sol och bad kanske inte är det första man förknippar med Norrbotten men här kan du faktiskt njuta av havsbad i Nyborgs skärgård och Frevisören där du har hav i tre väderstreck och underbara sandstränder. Vill du bada vintertid finns simhallen som är öppen för alla. Friluftsliv och sport är också en stor del av Kalixbornas liv. Här finns klubbarna Kalix HC, Kalix Bandy och Assi IF. Detta ger dig möjlighet att både utöva sport själv och att få se spännande matcher.

Köpa, sälja eller värdera hus i Kalix

Som mäklare i Kalix har vi god lokalkännedom och kan stå till tjänst med värdering och försäljning av din bostad. Vi hjälper såklart även dig som önskar att köpa bostad i Kalix vare sig du vill ha nyproduktion eller ett charmigt hus med historia. Här kan du bo nära historiska platser som Fattenborg och Vassholmen och du kan bo intill Kalixälven med fantastiskt fiskevatten. Möjligheterna är många och priserna är en bråkdel av vad du får betala i Sveriges största städer.

I Kalix finns både grundskolor och gymnasium samt kulturskolan med estetiska ämnen. Här finns restauranger som serverar både husmanskost och mer internationella rätter. Kalix erbjuder även ett bra kulturutbud, konserter samt andra evenemang anordnas ofta. Välkommen till Kalix den lilla orten med det breda utbudet och nära till allt.

Omdömen från våra kunder

"Väldigt trevligt och proffesionellt bemötande av mäklare. Hon gjorde vårt husköp till en bra och trygg upplevelse. Hon är kunnig och hjälpsam. Vi rekommenderar henne för köp eller försäljningar. "
Maria K6 dagar
Verifierad kund
"Kompetent och pålitlig mäklare som över våra förväntningar hjälpt oss till en smidig och trygg husförsäljning. "
Magnus Sebastian E2 veckor
Verifierad kund
"Anne-May Kara är en mycket trevlig & profisionell Mäklare, kunde inte fått en bättre."
Berit S6 veckor
Verifierad kund
"Snabb återkoppling efter första kontakt samt bra råd o tips under resans gång bara positivt "
Leif Gösta J8 veckor
Verifierad kund
"Trots att marknaden för att köpa fastighet på arrenderad mark lyckades Anne-May hitta en köpare."
Olov Morgan H9 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande och ett professionellt uppträdande genom hela försäljningsprocessen och ett resultat som vi är mycket nöjda med."
Erik Christer K10 veckor
Verifierad kund
"Robin var väldigt trevlig. Han informerade oss väl och visade oss allt. Framför allt lät han oss bestämma fritt och pressade oss inte till någonting, mycket trevlig affärspartner."
Martin Alfred D12 veckor
Verifierad kund
" Robin har sålt hus åt oss tidigare och därför ett självklart val till vår nuvarande försäljning som pågår just nu. Robin är ett proffs och jag tror få slår honom på fingrarna i den här branschen. Vi är mycket nöjda. Mvh/ Camilla och Johan Frohm "
Eva Camilla F15 veckor
Verifierad kund
"Professionell, hjälpsam, och lugn "
Daniel W16 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra allt ifrån bemötande till försäljningen, löpande information,mm"
Leif Patrik J18 veckor
Verifierad kund
"Vi kan varmt rekommendera Robin. Han har ett trevligt bemötande och är snabb på återkoppling, vilket är mycket viktigt. Genom hans kunskap och erfarenhet har vi känt oss trygga genom hela processen."
Kristina B18 veckor
Verifierad kund
"Allt har varit smidigt och enkelt, väldigt professionellt. Väldigt professionellt. "
Eva Anneli W18 veckor
Verifierad kund
"Jag är väldigt nöjd med Robin Lindqvist som mäklare.Det enda jag är mindre nöjd med är att det var svårt att få kontakt med honom, innan jag kunde ge honom uppdraget att sälja min lägenhet i Kalix. Tänker mig att det berodde att Husman Hagberg Kalix hade just då många uppdrag, sen förut."
Lena L18 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Seriös mäklare, återkommer snabbt om han inte är anträffbar. Ger goda råd och lever upp till förväntningarna. Har anlitat en superduktig fotograf så bilderna visade huset från sin bästa sida."
Ivanka S19 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, kunnig, snabba svar."
Simon S20 veckor
Verifierad kund
"Robin är vänlig, lyssnar bra, svarar snabbt både i telefon o mail. Han finns alltid tillgänglig. Vi har både träffat honom som köpare o säljare o han är i båda fallen mycket trevlig, kunnig o lätt att prata med. Vi anser han är en stjärna i sitt jobb, vi rekommenderar honom till alla som söker hus eller säljer hus. Mvh Pia o Johnny Lejon "
Pia Kristina L20 veckor
Verifierad kund
"Veldig trivelig og dyktig mekler. "
Erling H20 veckor
Verifierad kund
"Toppen bra säljare vilken fin beskrivning av lägenheten "
Håkan N21 veckor
Verifierad kund
"Hej ! Hon är en bra professionell inom sitt område, väl förklarad och ger information. Jag är mycket nöjd. Mvh Anton "
Anton K22 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Köpmannagatan 17, 952 33 Kalix
Öppettider
  • Måndag-fredag 09.00-17.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Köpmannagatan 17, 952 33 Kalix
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg