Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kalix

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kalix

Drömmer du om ett liv där snön gnistrar och norrskenet sprakar på himlen? Det kan du få genom att köpa bostad i Kalix i Norrbotten. Orten med sina 16 000 invånare är tillräckligt stor för att erbjuda sina invånare skolor, sjukhus, butiker och allt som behövs för ett bekvämt liv.

Som erfarna mäklare i Kalix kan vi erbjuda hjälp när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad. I Kalix finns attraktiva objekt i trevliga områden såsom Djuptjärn, Stenbäcken, Näsby och Kalix skärgård. Även om du kommer att bo mitt i den storslagna naturen är det aldrig långt till storstaden. Till Stockholm går det buss, tåg och flyg från Luleå regelbundet och till Luleå flygplats tar du dig på knappt en timme.

Att bo i Kalix

Om du väljer att köpa hus i Kalix kommer du att få en unik närhet till naturen men även älvar och hav. Sol och bad kanske inte är det första man förknippar med Norrbotten men här kan du faktiskt njuta av havsbad i Nyborgs skärgård och Frevisören där du har hav i tre väderstreck och underbara sandstränder. Vill du bada vintertid finns simhallen som är öppen för alla. Friluftsliv och sport är också en stor del av Kalixbornas liv. Här finns klubbarna Kalix HC, Kalix Bandy och Assi IF. Detta ger dig möjlighet att både utöva sport själv och att få se spännande matcher.

Köpa, sälja eller värdera hus i Kalix

Som mäklare i Kalix har vi god lokalkännedom och kan stå till tjänst med värdering och försäljning av din bostad. Vi hjälper såklart även dig som önskar att köpa bostad i Kalix vare sig du vill ha nyproduktion eller ett charmigt hus med historia. Här kan du bo nära historiska platser som Fattenborg och Vassholmen och du kan bo intill Kalixälven med fantastiskt fiskevatten. Möjligheterna är många och priserna är en bråkdel av vad du får betala i Sveriges största städer.

I Kalix finns både grundskolor och gymnasium samt kulturskolan med estetiska ämnen. Här finns restauranger som serverar både husmanskost och mer internationella rätter. Kalix erbjuder även ett bra kulturutbud, konserter samt andra evenemang anordnas ofta. Välkommen till Kalix den lilla orten med det breda utbudet och nära till allt.

Omdömen från våra kunder

"Bra bemötande. Engagerad mäklare. Försäljningen gick smidigt och enkelt. "
Leif Roger L2 veckor
Verifierad kund
"Positiv och Jätte hjälpsam, En helt underbar person "
Britt-Louise S4 veckor
Verifierad kund
"Superbra bemötande , trevlig och engagerad "
Sara J5 veckor
Verifierad kund
"Robin är en mkt bra mäklare. Lätt att prata med, tillgänglig, serviceinriktad och proffsig. Vi köpte en fin gård och Robin såg till att vi fick sålt vårt hus. Alla nöjda👍"
Linda S6 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och saklig med ordning och reda. "
Annika G8 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och service. Snabbt jobbat och bra kontakt med mig. Mina förväntningar var höga gällande servicen och så klart bemötandet och han har uppfyllt detta. Robin får högsta betyg gällande försäljningen av min bostad på Stenvägen 14. "
Karl L9 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och varmt bemött, fick svar på frågor och funderingar snabbt och detaljerat. Trots att köpet aldrig blev av så var det en trevlig upplevelse, väldigt proffesionellt hanterat."
Herman W9 veckor
Verifierad kund
"Jeg er meget godt fornøyd. Han har gjort en meget god jobb."
Jostein L10 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och personligt bemötande. Vi har känt oss väldigt trygga med Robin som mäklare. "
Joakim F10 veckor
Verifierad kund
"Har blivit bemött på bästa sätt . Robin är en riktig klippa. Proffsig och finns alltid ett samtal bort för att svara på frågor och funderingar och för att inte tala om återkoppling, suveränt. Rekommenderar alla Husmanhagberg och Robin. "
Cecilia R13 veckor
Verifierad kund
"Trevlig kunnig Lyssnar Klart Hjälpsam "
Nils Wilhelm N13 veckor
Verifierad kund
"Inga konstigheter, smidig, svarar i telefon, svarar på mail, kommer i tid. Fungerade bra."
Bengt Wilhelm Niclas F14 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött med vänlighet och med respekt. Jag upplevde Robin som väldigt professionell men samtidigt personlig och lätt att få förtroende för, tillförlitlig och tillgänglig. Kunskap och en vilja att fastighetsaffären skulle bli bra för båda parter kändes tryggt. Jag skulle med glädje rekommendera Robin om någon behövde mäklartjänster. "
Erika A14 veckor
Verifierad kund
"Toppen service med bra återkoppling. Rekommenderar absolut Robin vid försäljning eller köp av objekt "
Katja J15 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemött, bara bra saker att säga!"
Lova R15 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare. Skötte försäljningen perfekt . Bra bemötande ."
Peter J15 veckor
Verifierad kund
"Allt fungerade mycket bra. Anne-maj var ytterst hjælpsam. Tack! Casper."
Santiago Casper Handberg D18 veckor
Verifierad kund
"Super proffsig och bra försäljning "
Sanna Erika J18 veckor
Verifierad kund
"Robin hade ett mycket bra bemötande och var flexibel, hjälpsam, lättillgänglig och lösningsorienterad som mäklare. Han var inte gåpåig utan man hann tänka och fundera själva då det ändå är en stor sak för en själv att köpa hus. "
Anneli S19 veckor
Verifierad kund
"Har bara gott att säga om honom, bra bemötande. Arbetet med försäljningen motsvarar förväntningarna."
Ove Sigurd H21 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Köpmannagatan 17, 952 33 Kalix
Öppettider
  • Måndag-fredag 09.00-17.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Köpmannagatan 17, 952 33 Kalix
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg