KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kalix

Drömmer du om ett liv där snön gnistrar och norrskenet sprakar på himlen? Det kan du få genom att köpa bostad i Kalix i Norrbotten. Orten med sina 16 000 invånare är tillräckligt stor för att erbjuda sina invånare skolor, sjukhus, butiker och allt som behövs för ett bekvämt liv.

Som erfarna mäklare i Kalix kan vi erbjuda hjälp när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad. I Kalix finns attraktiva objekt i trevliga områden såsom Djuptjärn, Stenbäcken, Näsby och Kalix skärgård. Även om du kommer att bo mitt i den storslagna naturen är det aldrig långt till storstaden. Till Stockholm går det buss, tåg och flyg från Luleå regelbundet och till Luleå flygplats tar du dig på knappt en timme.

Att bo i Kalix

Om du väljer att köpa hus i Kalix kommer du att få en unik närhet till naturen men även älvar och hav. Sol och bad kanske inte är det första man förknippar med Norrbotten men här kan du faktiskt njuta av havsbad i Nyborgs skärgård och Frevisören där du har hav i tre väderstreck och underbara sandstränder. Vill du bada vintertid finns simhallen som är öppen för alla. Friluftsliv och sport är också en stor del av Kalixbornas liv. Här finns klubbarna Kalix HC, Kalix Bandy och Assi IF. Detta ger dig möjlighet att både utöva sport själv och att få se spännande matcher.

Köpa, sälja eller värdera hus i Kalix

Som mäklare i Kalix har vi god lokalkännedom och kan stå till tjänst med värdering och försäljning av din bostad. Vi hjälper såklart även dig som önskar att köpa bostad i Kalix vare sig du vill ha nyproduktion eller ett charmigt hus med historia. Här kan du bo nära historiska platser som Fattenborg och Vassholmen och du kan bo intill Kalixälven med fantastiskt fiskevatten. Möjligheterna är många och priserna är en bråkdel av vad du får betala i Sveriges största städer.

I Kalix finns både grundskolor och gymnasium samt kulturskolan med estetiska ämnen. Här finns restauranger som serverar både husmanskost och mer internationella rätter. Kalix erbjuder även ett bra kulturutbud, konserter samt andra evenemang anordnas ofta. Välkommen till Kalix den lilla orten med det breda utbudet och nära till allt.

Omdömen från våra kunder

"Jeg er meget godt fornøyd. Han har gjort en meget god jobb."
Jostein L16 timmar
Verifierad kund
"Proffsigt och personligt bemötande. Vi har känt oss väldigt trygga med Robin som mäklare. "
Joakim F18 timmar
Verifierad kund
"Har blivit bemött på bästa sätt . Robin är en riktig klippa. Proffsig och finns alltid ett samtal bort för att svara på frågor och funderingar och för att inte tala om återkoppling, suveränt. Rekommenderar alla Husmanhagberg och Robin. "
Cecilia R3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig kunnig Lyssnar Klart Hjälpsam "
Nils Wilhelm N3 veckor
Verifierad kund
"Inga konstigheter, smidig, svarar i telefon, svarar på mail, kommer i tid. Fungerade bra."
Bengt Wilhelm Niclas F4 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött med vänlighet och med respekt. Jag upplevde Robin som väldigt professionell men samtidigt personlig och lätt att få förtroende för, tillförlitlig och tillgänglig. Kunskap och en vilja att fastighetsaffären skulle bli bra för båda parter kändes tryggt. Jag skulle med glädje rekommendera Robin om någon behövde mäklartjänster. "
Erika A4 veckor
Verifierad kund
"Toppen service med bra återkoppling. Rekommenderar absolut Robin vid försäljning eller köp av objekt "
Katja J5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemött, bara bra saker att säga!"
Lova R5 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare. Skötte försäljningen perfekt . Bra bemötande ."
Peter J5 veckor
Verifierad kund
"Allt fungerade mycket bra. Anne-maj var ytterst hjælpsam. Tack! Casper."
Santiago Casper Handberg D7 veckor
Verifierad kund
"Super proffsig och bra försäljning "
Sanna Erika J8 veckor
Verifierad kund
"Robin hade ett mycket bra bemötande och var flexibel, hjälpsam, lättillgänglig och lösningsorienterad som mäklare. Han var inte gåpåig utan man hann tänka och fundera själva då det ändå är en stor sak för en själv att köpa hus. "
Anneli S9 veckor
Verifierad kund
"Har bara gott att säga om honom, bra bemötande. Arbetet med försäljningen motsvarar förväntningarna."
Ove Sigurd H11 veckor
Verifierad kund
"Trevlig engagerad mäklare, lyhörd på kundens behov "
Frida D15 veckor
Verifierad kund
"Hon är lugn o försiktig också verkar hon vara snäll o trevlig "
Sabina D15 veckor
Verifierad kund
"AnneMay Kara på HusmanHagberg är professionell helt igenom! Hon är familjär, omtänksam, supertrevlig och har alltid både säljare och köpares intresse som första prioritering! "
Tina-Marina L16 veckor
Verifierad kund
"Han skötte sig utmärkt. Tog mycket kontakt under tiden, så vi var med om alla moment i försäljningen. Han lyckades få ett avslut på försäljningen trots allt negativt med räntehöjningar och övriga oroliga tider. Vi är mycket nöjda. "
Maj Jeanette W17 veckor
Verifierad kund
"Anne May is wonderfull Available "
Guillaume C17 veckor
Verifierad kund
"Har sålt två hus med Anne-may, vi är mycket nöjda!"
Bengt Wilhelm Niclas F17 veckor
Verifierad kund
"Altt gick väldigt smidigt,hon var väldigt lyhörd.Rekommenderas varmt."
Kaisa Elisabet K21 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Köpmannagatan 17, 952 33 Kalix
  • Måndag-fredag 09.00-17.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Köpmannagatan 17, 952 33 Kalix
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg