KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Husman Hagberg – din fastighetsmäklare i Haninge / Västerhaninge

Ska du köpa eller sälja en bostad i Haninge? Välkommen till erfaren mäklare som kan bostadsmarknaden i Haninge. Våra engagerade mäklare har en passion för mäklaryrket som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Haninge. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar bostäder i Haninge och Västerhaninge. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Haninge ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Haninge är beläget på ön Södertörn som ligger sydost om Stockholm. Här är det lika nära till storstaden som till skärgården. Från Haninge går det pendeltåg samt direktbussar till Stockholm och så väl Haningeleden som Dalarövägen löper genom kommunen. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge kan vi erbjuda attraktiva objekt i Vega, Vegastaden och Tungelsta.

Att bo i Haninge och Västerhaninge

Många som bor här attraheras av att det är nära till havet och naturen. Rudans friluftsområde och naturreservat erbjuder motionsspår, mountainbikeslingor och vandringsleder i en kuperad terräng. Vintertid prepareras och spåras motionsspåren för längdskidåkning. Här finns även en kulturstig som löper mellan historiskt intressanta platser och sjön Övre Rudan har en badplats med sandstrand. Våra mäklare har stor kunskap om de olika bostadsområdena i kommunen och kan både visa objekt så väl i centrala Haninge som kommundelarna Gudö, Dalarö och Vendelsö. När du ska köpa hus i Haninge kan vi även bevaka prospekt som är särskilt intressanta för dig.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge

Våra mäklare finns här för dig oavsett om det gäller en bostadsvärdering eller om du vill sälja hus eller lägenhet i Haninge. Självklart är du även välkommen om du istället vill ha råd på var i kommunen du ska köpa bostad.

Haninge är en kommun i ständig utveckling och i dagsläget pågår bland annat ett omfattande arbete med att skapa en attraktiv och levande stadskärna. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge har vi koll på bostadsmarknaden och allt som händer i kommunen. Det produceras nya bostadshus i Vegastaden, Haningeterassen och Gudö och vi kan självklart även förmedla objekt i södra Stockholms Skärgård och Utö. Vill du bo mer kustnära har vi många intressanta prospekt i Årsta havsbad och Dalarö. Välkommen att kontakta oss när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge.

Omdömen från våra kunder

"Professionellt bemötande, engagerad och påläst. Rekommenderar starkt"
Niklas L1 dagar
Verifierad kund
"Mycket proffetionella. Skönt med en mäklare som kan omgivningen och kan branschen. Har gjort affärer ihop tidigare också. Mycket nöjd."
Nils Peter Pirmin A1 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig har träffat honom tidigare vid ett annat hus köp. Kan inte uttala mig om denna försäljning eftersom min man sköte hela affären denna gång. Men det gick fort och det är vi glada för. Trots dessa tider."
Barbro E2 veckor
Verifierad kund
"Mycket erfaren och hjälpfull! "
Aminul I2 veckor
Verifierad kund
"Proffsig ,snabb och affärsmässig. Bra mäklare!"
Hans I2 veckor
Verifierad kund
"Bra, trevlig och tydlig. Är nöjd"
Ida D5 veckor
Verifierad kund
"Bemötande är bra. Han lever upp förväntningarna. Han svarar alltid mina frågor och är en bra mäklare."
Elissa C6 veckor
Verifierad kund
"Mads always took time for our questions, was easily accessible and very professional. Thanks for the great support on the way to our 1st apartment. Clara & Jan"
Jan R7 veckor
Verifierad kund
"Mats har alltid varit tillgänglig och bevsarat alla frågor som man har haft. Mats har bemött mig med respekt och artighet. Jag tycker att Mats gör sitt jobb kanon och det är precis en sådan mäklare man vill ha att göra med. Mats får 10/10! "
Hanin S7 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tydlig och enkel genom hela processen! "
Emma L7 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och kommunikation av mäklaren. Finns absolut inget att vara missnöjd över."
Melvin B7 veckor
Verifierad kund
"Mats är engagerad och otroligt duktig på det han gör. Alltid tillgänglig vilket känns extra bra i dessa tider. Jag är super nöjd och kommer absolut att ta hjälp av Mats i framtiden 😊"
Najla Najdat A7 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, hjälpsam "
Radoslaw J7 veckor
Verifierad kund
"Mats Lundberg är mycket hjälpsam och duktig mäklare, fick fort svar på mina frågor! Mycket snäll samt professionell på sitt arbete. Mycket nöjd 😊"
Ahmad A7 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och hjälpsamt. Kommer med bra idéer och förslag.Hela köpet gick mycket bra,. Tack "
Katarzyna B7 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Svarar alltid på mina frågor. "
Roger C7 veckor
Verifierad kund
"En pålitlig mäklare, som levererar när det är svårt. Sålde min lägenhet via Mats under tiden när räntorna höjdes. "
Shaima N8 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och seriös mäklare. Smidig att kommunicera med."
Glenn I8 veckor
Verifierad kund
"Blev riktigt bra bemött av Mats! Han är erfaren inom sitt yrke och duktig på sitt jobb, samt var mån om att förklara allt (i kontrakt och andra viktiga aspekter m.m.) när vi köpt lägenhet (första lgh köp). Husman Hagberg levde definitivt upp till förväntningarna. Tack! "
Elin F8 veckor
Verifierad kund
"Daniel har sålt två objekt åt mig. Ett i het marknad och ett i en vikande marknad. Båda gångerna var strategin och utgångspriset tydligt och träffsäkert. Han hanterade både mig och köparna på ett proffesionellt sätt och gav mig goda råd i kniviga situationer och tvekade inte att ta den lösning som var jobbigast för honom då den var bäst för mig som kund."
Anders O8 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Haninge / Västerhaninge

sven
Martin Lundberg

Martin Lundberg

Säljkoordinator, blivande mäklare

Haninge / Västerhaninge

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Välkommen till Brf Lunar!

I Brf Lunars första etapp uppförs 41 smarta bostadsrättslägenheter som både är yteffektiva och formbara efter livets föränderliga resa.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg