Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Haninge / Västerhaninge

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Haninge / Västerhaninge

Ska du köpa eller sälja en bostad i Haninge? Välkommen till erfaren mäklare som kan bostadsmarknaden i Haninge. Våra engagerade mäklare har en passion för mäklaryrket som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Haninge. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar bostäder i Haninge och Västerhaninge. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Haninge ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Haninge är beläget på ön Södertörn som ligger sydost om Stockholm. Här är det lika nära till storstaden som till skärgården. Från Haninge går det pendeltåg samt direktbussar till Stockholm och så väl Haningeleden som Dalarövägen löper genom kommunen. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge kan vi erbjuda attraktiva objekt i Vega, Vegastaden och Tungelsta.

Att bo i Haninge och Västerhaninge

Många som bor här attraheras av att det är nära till havet och naturen. Rudans friluftsområde och naturreservat erbjuder motionsspår, mountainbikeslingor och vandringsleder i en kuperad terräng. Vintertid prepareras och spåras motionsspåren för längdskidåkning. Här finns även en kulturstig som löper mellan historiskt intressanta platser och sjön Övre Rudan har en badplats med sandstrand. Våra mäklare har stor kunskap om de olika bostadsområdena i kommunen och kan både visa objekt så väl i centrala Haninge som kommundelarna Gudö, Dalarö och Vendelsö. När du ska köpa hus i Haninge kan vi även bevaka prospekt som är särskilt intressanta för dig.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge

Våra mäklare finns här för dig oavsett om det gäller en bostadsvärdering eller om du vill sälja hus eller lägenhet i Haninge. Självklart är du även välkommen om du istället vill ha råd på var i kommunen du ska köpa bostad.

Haninge är en kommun i ständig utveckling och i dagsläget pågår bland annat ett omfattande arbete med att skapa en attraktiv och levande stadskärna. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge har vi koll på bostadsmarknaden och allt som händer i kommunen. Det produceras nya bostadshus i Vegastaden, Haningeterassen och Gudö och vi kan självklart även förmedla objekt i södra Stockholms Skärgård och Utö. Vill du bo mer kustnära har vi många intressanta prospekt i Årsta havsbad och Dalarö. Välkommen att kontakta oss när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge.

Omdömen från våra kunder

"Trevlig, bra bemötande. Svarade på alla frågor. "
Kevser T4 timmar
Verifierad kund
"Mats Lundberg är trevlig, kunnig och ger alltid snabba och bra svar till säljare och köpare. Efter tre månader med misslyckad försäljning bytte jag till Husman Hagberg med Mats Lundberg som sålde huset på mindre än en månad. Jag är mycket nöjd med Mats mäklarinsats och kan varmt rekommendera honom."
Göran S3 dagar
Verifierad kund
"Daniel är trevlig, hjälpsam samt otroligt proffsig saklig samt positiv, kunde inte ha fått en bättre mäklare, är så tacksam för all hjälp jag fått med att sälja min villa. Jag kan med det varmaste rekommendera honom till alla som vill anlita en proffsig mäklare. "
Essi J4 dagar
Verifierad kund
"Mats är en fantastisk mäklare. Ärlig och pedagogisk. Rekommenderar verkligen!"
Frida M1 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam, flexibel och alltid snabb med svar vid frågor :) tack för hjälpen!"
Cornelia P2 veckor
Verifierad kund
"Haft kontakt m Mats genom åren och har alltid blivit bemött ärligt och professionellt. Känns tryggt att kunna luta sig mot en mäklare som har mkt God lokalkännedom- och om marknadsläget. Har mkt stort förtroende för honom."
Camilla L2 veckor
Verifierad kund
"Martin har varit mycket tydlig i sin kommunikation, dessutom trevlig och lättsam att ha att göra med. Han gav en klar bild av hur försäljningen skulle gå till vilket gjorde mig trygg, Vi hade förhandsvisning en onsdag och på tisdagen veckan efter skrev vi kontrakt med köpare. Mitt radhus blev sålt på mycket kort tid till ett pris som var över förväntan under en period som egentligen inte var säljarens marknad. Martin är otroligt proffsig och engagerad och överträffade verkligen mina förväntningar."
Jennie H3 veckor
Verifierad kund
"Mats bemötte mig med ett varmt välkomnande till hans mäklarkontor. Öppen, social, han gick rakt på sak. Mina förväntningar var att skriva kontrakt och det var hans mål också. Jag ställde frågor och han svarade professionellt tillbaka. Min upplevelse kändes trygg och säker. Jag rekommenderar Mats och HusmanHagberg-kontoret i Haninge till nya kunder, säljare som köpare. "
Lena Gertrud Alvina L3 veckor
Verifierad kund
"Toppen! Daniel var trevlig och tillmötesgående."
Gullveig Z5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffsig, kunnig och bra säljare utan att vara för på!"
Magnus E7 veckor
Verifierad kund
"Han va trevlig, positiv energi. Gick igenom ALLTING klart och tydligt så man förstod. "
Soner Y8 veckor
Verifierad kund
"Trevlig. Gick bra, blev sålt. Fortsatte ha visningar. "
Noora L8 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell, social och trevlig. Såg till att vi fick mer än vad vi hade förväntat oss för bostaden på en orolig bostadsmarknad. Tydlig och rak på ett mycket positivt sätt. Vi är mycket nöjda med valet av Mats som vår mäklare!"
Johan W10 veckor
Verifierad kund
"Ärlig och uppriktig. Tydig och lugn. Tillgänglig för frågor. Serviceinriktad."
Ola B10 veckor
Verifierad kund
"Mats är helt fantastisk! Jag köpte precis mitt första bostad vilket man känner sig nervös inför. Mats förenklade situationen med tydliga beskrivningar på processen, hur allting ser ut där vi befinner oss, och vad som förväntas av mig och säljaren. Dessutom så fick vi en otroligt trevlig erfarenhet på visningen då han såg till att befinna sig runt alla och besvara frågor. Han har även varit nåbar och snabb på att återkomma med information, vilket underlättade situationen. Det är otroligt hur snabbt allt går, iallafall i jämförelse med mina förväntningar, när ansvariga personen är så pass kompetent. Allt det gjorde mitt första köp så smidig och enkel! Jag rekommenderar Mats starkt."
Okay Sam D10 veckor
Verifierad kund
"Han hjälpte till med ett enkelt snabbt köp för min första bostad, allt gick smidigt och han var alltid glad o posetiv, Daniel är en mäklare ja kommer kontakta nästa gång ja ska köpa/sälja en bostad 👍🏻😁"
Axel N10 veckor
Verifierad kund
"Det finns mäklare som har visning och så finns det mäklare som Mats som gör allt & alltid det lilla extra. Vi är såååå nöjda. Har både köpt & sålt av Mats tidigare. Alltid proffsigt bemötande, effektiva & pålitliga. Rekommenderar Husmanhagberg Haninge med Mats, Daniel & Martin, Verkligen skillnad på mäklare & mäklare, tack för denna gång! På återseende "
Emma L10 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och sakkunnig och hjälpsam så alla va nöjda "
Carina J10 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och tillmötesgående, kan varmt rekommendera er att anlita honom!"
Jimmy H12 veckor
Verifierad kund
"Daniel har varit professionell och lyhörd genom hela försäljningsprocessen. Alltid på glatt humör, även när marknaden var trög har han sett till att uppmuntra oss. Han är otroligt anpassningsbar till alla förändringar och alltid redo att testa en ny strategi. Vi är glada att vi valde just honom!"
Santa14 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Nyproduktionsansvarig

Haninge / Västerhaninge

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Välkommen till Brf Lunar!

I Brf Lunars första etapp uppförs 41 smarta bostadsrättslägenheter som både är yteffektiva och formbara efter livets föränderliga resa.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg