Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Haninge / Västerhaninge

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Haninge / Västerhaninge

Ska du köpa eller sälja en bostad i Haninge? Välkommen till erfaren mäklare som kan bostadsmarknaden i Haninge. Våra engagerade mäklare har en passion för mäklaryrket som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Haninge. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar bostäder i Haninge och Västerhaninge. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Haninge ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Haninge är beläget på ön Södertörn som ligger sydost om Stockholm. Här är det lika nära till storstaden som till skärgården. Från Haninge går det pendeltåg samt direktbussar till Stockholm och så väl Haningeleden som Dalarövägen löper genom kommunen. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge kan vi erbjuda attraktiva objekt i Vega, Vegastaden och Tungelsta.

Att bo i Haninge och Västerhaninge

Många som bor här attraheras av att det är nära till havet och naturen. Rudans friluftsområde och naturreservat erbjuder motionsspår, mountainbikeslingor och vandringsleder i en kuperad terräng. Vintertid prepareras och spåras motionsspåren för längdskidåkning. Här finns även en kulturstig som löper mellan historiskt intressanta platser och sjön Övre Rudan har en badplats med sandstrand. Våra mäklare har stor kunskap om de olika bostadsområdena i kommunen och kan både visa objekt så väl i centrala Haninge som kommundelarna Gudö, Dalarö och Vendelsö. När du ska köpa hus i Haninge kan vi även bevaka prospekt som är särskilt intressanta för dig.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge

Våra mäklare finns här för dig oavsett om det gäller en bostadsvärdering eller om du vill sälja hus eller lägenhet i Haninge. Självklart är du även välkommen om du istället vill ha råd på var i kommunen du ska köpa bostad.

Haninge är en kommun i ständig utveckling och i dagsläget pågår bland annat ett omfattande arbete med att skapa en attraktiv och levande stadskärna. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge har vi koll på bostadsmarknaden och allt som händer i kommunen. Det produceras nya bostadshus i Vegastaden, Haningeterassen och Gudö och vi kan självklart även förmedla objekt i södra Stockholms Skärgård och Utö. Vill du bo mer kustnära har vi många intressanta prospekt i Årsta havsbad och Dalarö. Välkommen att kontakta oss när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge.

Omdömen från våra kunder

"Det jag ville ha hos en mäklare fick jag. Daniel var rak och ärlig redan från början, och presterade otroligt bra! Det resultat jag fick var över mina förväntningar. Kommer enbart att använda mig Daniel från Husman & Hagberg framöver!"
Gabriel L1 timmar
Verifierad kund
"Daniel hade ett mycket professionellt framförande och det var väldigt enkelt att både prata med och få information om köpet. Allt gick precis som det skulle och var mycket trygg med förhandlingarna. Tack så hemskt mycket för allt!"
Alonso Ariel Bravo D3 veckor
Verifierad kund
"Mats och hans team är superproffsiga och jag rekommenderar de varmt!"
Catharina G4 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande med god återkoppling! Höll oss uppdaterade om alla händelser och steg i försäljningsprocessen."
Bengt Peder N4 veckor
Verifierad kund
"Vi har känt oss i säkra händer med Mats hjälp att sälja vår bostadsrätt. Pedagogisk och alltid tillgänglig för frågor genom hela processen. Kan rekommendera! "
Åsa Marie N4 veckor
Verifierad kund
"Jag blev mycket väl bemött av Martin. Han var mycket tydlig och hjälpsam under hela processen och var lätt att nå. Martin levde minst sagt upp till mina förväntningar av hur en riktigt bra mäklare ska vara. Den fantasktiska upplevelsen av köpet av min första lägenhet är nåt jag kommer minnas hela livet. "
Natasha K5 veckor
Verifierad kund
"Jätte nöjd, besvarade alla frågor utan problem och jätte trevlig. "
Ramazan B6 veckor
Verifierad kund
"Mats är en helt fantastisk Mäklare! ⭐️🫡 Rekommenderar att anlita honom som din mäklare också, han är snäll, snabb och omtänksam. Det som skiljer sig från Mats gentemot andra mäklare är att han skapar en nära kontakt med dig och vill genuint lära känna dig! Det är väldigt viktigt som mäklare. Mats och jag har haft nära kontakt i 2 år nu, då jag köpte en nyproduktion och hade 1837733 frågor haha som första lägenhetsköpare. Stackars Mats som har fått stå ut med mig. 😅 Mats har varit väldigt snäll och gett mig ärliga svar och det har varit uppskattat hos mig. Jag kommer sakna dig Mats och ta väl hand om dig! Så fort jag har tankar på att sälja är det definitivt dig jag kommer gå vidare med som mäklare ❤️ /Lina "
Lina Z11 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, bra bemötande. Svarade på alla frågor. "
Kevser T12 veckor
Verifierad kund
"Mats Lundberg är trevlig, kunnig och ger alltid snabba och bra svar till säljare och köpare. Efter tre månader med misslyckad försäljning bytte jag till Husman Hagberg med Mats Lundberg som sålde huset på mindre än en månad. Jag är mycket nöjd med Mats mäklarinsats och kan varmt rekommendera honom."
Göran S12 veckor
Verifierad kund
"Daniel är trevlig, hjälpsam samt otroligt proffsig saklig samt positiv, kunde inte ha fått en bättre mäklare, är så tacksam för all hjälp jag fått med att sälja min villa. Jag kan med det varmaste rekommendera honom till alla som vill anlita en proffsig mäklare. "
Essi J12 veckor
Verifierad kund
"Mats är en fantastisk mäklare. Ärlig och pedagogisk. Rekommenderar verkligen!"
Frida M13 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam, flexibel och alltid snabb med svar vid frågor :) tack för hjälpen!"
Cornelia P13 veckor
Verifierad kund
"Haft kontakt m Mats genom åren och har alltid blivit bemött ärligt och professionellt. Känns tryggt att kunna luta sig mot en mäklare som har mkt God lokalkännedom- och om marknadsläget. Har mkt stort förtroende för honom."
Camilla L14 veckor
Verifierad kund
"Martin har varit mycket tydlig i sin kommunikation, dessutom trevlig och lättsam att ha att göra med. Han gav en klar bild av hur försäljningen skulle gå till vilket gjorde mig trygg, Vi hade förhandsvisning en onsdag och på tisdagen veckan efter skrev vi kontrakt med köpare. Mitt radhus blev sålt på mycket kort tid till ett pris som var över förväntan under en period som egentligen inte var säljarens marknad. Martin är otroligt proffsig och engagerad och överträffade verkligen mina förväntningar."
Jennie H15 veckor
Verifierad kund
"Mats bemötte mig med ett varmt välkomnande till hans mäklarkontor. Öppen, social, han gick rakt på sak. Mina förväntningar var att skriva kontrakt och det var hans mål också. Jag ställde frågor och han svarade professionellt tillbaka. Min upplevelse kändes trygg och säker. Jag rekommenderar Mats och HusmanHagberg-kontoret i Haninge till nya kunder, säljare som köpare. "
Lena Gertrud Alvina L15 veckor
Verifierad kund
"Toppen! Daniel var trevlig och tillmötesgående."
Gullveig Z16 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffsig, kunnig och bra säljare utan att vara för på!"
Magnus E19 veckor
Verifierad kund
"Han va trevlig, positiv energi. Gick igenom ALLTING klart och tydligt så man förstod. "
Soner Y20 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Nyproduktionsansvarig

Haninge / Västerhaninge

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg