Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Haninge / Västerhaninge

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Haninge / Västerhaninge

Ska du köpa eller sälja en bostad i Haninge? Välkommen till erfaren mäklare som kan bostadsmarknaden i Haninge. Våra engagerade mäklare har en passion för mäklaryrket som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Haninge. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar bostäder i Haninge och Västerhaninge. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Haninge ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Haninge är beläget på ön Södertörn som ligger sydost om Stockholm. Här är det lika nära till storstaden som till skärgården. Från Haninge går det pendeltåg samt direktbussar till Stockholm och så väl Haningeleden som Dalarövägen löper genom kommunen. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge kan vi erbjuda attraktiva objekt i Vega, Vegastaden och Tungelsta.

Att bo i Haninge och Västerhaninge

Många som bor här attraheras av att det är nära till havet och naturen. Rudans friluftsområde och naturreservat erbjuder motionsspår, mountainbikeslingor och vandringsleder i en kuperad terräng. Vintertid prepareras och spåras motionsspåren för längdskidåkning. Här finns även en kulturstig som löper mellan historiskt intressanta platser och sjön Övre Rudan har en badplats med sandstrand. Våra mäklare har stor kunskap om de olika bostadsområdena i kommunen och kan både visa objekt så väl i centrala Haninge som kommundelarna Gudö, Dalarö och Vendelsö. När du ska köpa hus i Haninge kan vi även bevaka prospekt som är särskilt intressanta för dig.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge

Våra mäklare finns här för dig oavsett om det gäller en bostadsvärdering eller om du vill sälja hus eller lägenhet i Haninge. Självklart är du även välkommen om du istället vill ha råd på var i kommunen du ska köpa bostad.

Haninge är en kommun i ständig utveckling och i dagsläget pågår bland annat ett omfattande arbete med att skapa en attraktiv och levande stadskärna. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge har vi koll på bostadsmarknaden och allt som händer i kommunen. Det produceras nya bostadshus i Vegastaden, Haningeterassen och Gudö och vi kan självklart även förmedla objekt i södra Stockholms Skärgård och Utö. Vill du bo mer kustnära har vi många intressanta prospekt i Årsta havsbad och Dalarö. Välkommen att kontakta oss när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge.

Omdömen från våra kunder

"Mycket professionell, social och trevlig. Såg till att vi fick mer än vad vi hade förväntat oss för bostaden på en orolig bostadsmarknad. Tydlig och rak på ett mycket positivt sätt. Vi är mycket nöjda med valet av Mats som vår mäklare!"
Johan W4 dagar
Verifierad kund
"Ärlig och uppriktig. Tydig och lugn. Tillgänglig för frågor. Serviceinriktad."
Ola B1 veckor
Verifierad kund
"Mats är helt fantastisk! Jag köpte precis mitt första bostad vilket man känner sig nervös inför. Mats förenklade situationen med tydliga beskrivningar på processen, hur allting ser ut där vi befinner oss, och vad som förväntas av mig och säljaren. Dessutom så fick vi en otroligt trevlig erfarenhet på visningen då han såg till att befinna sig runt alla och besvara frågor. Han har även varit nåbar och snabb på att återkomma med information, vilket underlättade situationen. Det är otroligt hur snabbt allt går, iallafall i jämförelse med mina förväntningar, när ansvariga personen är så pass kompetent. Allt det gjorde mitt första köp så smidig och enkel! Jag rekommenderar Mats starkt."
Okay Sam D1 veckor
Verifierad kund
"Han hjälpte till med ett enkelt snabbt köp för min första bostad, allt gick smidigt och han var alltid glad o posetiv, Daniel är en mäklare ja kommer kontakta nästa gång ja ska köpa/sälja en bostad 👍🏻😁"
Axel N1 veckor
Verifierad kund
"Det finns mäklare som har visning och så finns det mäklare som Mats som gör allt & alltid det lilla extra. Vi är såååå nöjda. Har både köpt & sålt av Mats tidigare. Alltid proffsigt bemötande, effektiva & pålitliga. Rekommenderar Husmanhagberg Haninge med Mats, Daniel & Martin, Verkligen skillnad på mäklare & mäklare, tack för denna gång! På återseende "
Emma L2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och sakkunnig och hjälpsam så alla va nöjda "
Carina J2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och tillmötesgående, kan varmt rekommendera er att anlita honom!"
Jimmy H3 veckor
Verifierad kund
"Daniel har varit professionell och lyhörd genom hela försäljningsprocessen. Alltid på glatt humör, även när marknaden var trög har han sett till att uppmuntra oss. Han är otroligt anpassningsbar till alla förändringar och alltid redo att testa en ny strategi. Vi är glada att vi valde just honom!"
Santa5 veckor
Verifierad kund
"Daniel Lundberg är otroligt proffsig och ger snabb återkoppling kring allt. Att anlita Daniel som mäklare är en trygg och metodiskt proffsig upplevelse. Jag kan rekommendera honom till alla som vill anlita en mäklare som har koll på allt. "
Linda J5 veckor
Verifierad kund
"Mats är som ett lejon 🦁 han är 10 av 10 "
Adnan N5 veckor
Verifierad kund
"Glad, positiv, trevligt bemötande"
Ingela S5 veckor
Verifierad kund
"Då vi köpt en lägenhet o sålt ett radhus med hjälp av Daniel är vi otroligt nöjda med resultatet. Daniel är lyhörd, trevlig o ansvarsfull. "
Raili H6 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte en lägenhet och sålde ett radhus med hjälp av Daniel Lundberg. Han får högsta betyg av oss, då allt gick fort o smidigt. Rekommenderas verkligen."
Anders Birger H6 veckor
Verifierad kund
"Köpte en bostad av Mats. Köpet gick snabbt och smidigt. Mats är väldigt engagerad och professionell. Skulle varmt rekommendera Mats som mäklare. "
Nathalie B6 veckor
Verifierad kund
"Daniel är en riktig stjärna! Lugn och trygg genom hela processen. Väldigt närvarande och duktig på att förklara alla steg för oss som förstagångssäljare. Framför allt har jag uppskattat hans raka och ärliga sätt och hans förmåga att sätta helt rätt förväntningar, trots en tungrodd marknad. "
Alexandra H10 veckor
Verifierad kund
"Hej, Han är väldigt trevlig och hjälpsam. Vi är jätteglad för att träffade med honom. Tusen tack för allt. Mvh, Ebru Koyuncu "
Ebru K11 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig. Alla möten gick snabbt men var tydliga. Fick en väldigt bra genomgång och hjälp med köpet för att allt skulle gå så smidigt som möjligt."
Robert Alexander L11 veckor
Verifierad kund
"Daniel är extremt trevlig, rak och ärlig med en skön och avslappnad inställning, och samtidigt levererar som en proffsig och duktig mäklare. Topp!"
Filip B11 veckor
Verifierad kund
"Daniel mötte alla våra förväntningar med mer och jobbade alltid för vårat bästa. Rekommenderar!"
Tobias W12 veckor
Verifierad kund
"Artig trevlig lyssnade upplyste hur marknade är/var och hur det går till. Fått tips av en granne som hade Daniel som mäklare att han var bra Vi valde rätt mäklare rekommenderar Daniel. "
Anna Lena Christina L13 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Välkommen till Brf Lunar!

I Brf Lunars första etapp uppförs 41 smarta bostadsrättslägenheter som både är yteffektiva och formbara efter livets föränderliga resa.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg