Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Falun

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Falun

Har du en dröm om att köpa hus i Falun? Oavsett om du ska flytta till staden eller redan bor här, så kan våra mäklare i Falun hjälpa dig att hitta intressanta objekt, Vi förmedlar och värderar bostäder i centrala Falun, Bjursås, Vika, Sågmyra och Grycksbo.

Falun är en stad som har en stark anknytning till både kultur och idrott. Här finns något för alla. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Falun ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär oavsett om du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Falun

I Falun kommun ligger även tätorterna Svärsjö, Enviken, Danholn och Boda. Där finns det finns en stor utvecklingspotential för dig som vill bo billigare och jobba lite mindre för att få mer tid över för annat. Oavsett i vilken del av kommunen som du väljer att bo har du alltid nära till skog och mark. Det ger fin möjlighet till ett aktivt friluftsliv. På elitsidan finner du IBF Falun som har vunnit SM-guld i innebandy flera gånger. Letar du efter ett boende i en mindre stad med närhet till naturen har vi hus till salu i Falun.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Falun

Är du intresserad av sport och friluftsliv, så har Lugnet sportanläggningar sju olika idrottsarenor. I det närliggande naturreservatet kan du njuta av stora rekreationsytor. Det gör att det är attraktivt att köpa hus i Falun. När du anlitar oss som mäklare i Falun så utgår vi från dina behov och önskemål. Hos oss är kunden i fokus oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja din bostad.

I Falun finns närhet till skog och natur samt sjön Runn. Runn lockar både turister och falubor till skridskobanorna och de mysiga grillplatserna på de olika öarna under vinterhalvåret, och båtlivet under sommarmånaderna. Staden är inte bara en aktiv sportstad, här finns även ett stort kulturarv inte minst Falu gruva vars järnockra ger färg åt den välkända röda slamfärgen till trähus. Välkommen hem till Falun!

Omdömen från våra kunder

"Vi var jättenöjda med Annelie som mäklare när vi sålde vår lägenhet. Hon var väldigt proffesionell och förstod och mötte upp till våra önskemål. Jag kan varmt rekommendera henne. "
Johan G5 veckor
Verifierad kund
"Serviceminded, trevliga och flexibla"
Roger D7 veckor
Verifierad kund
"Vi har hittills bara haft kontakt med Therese och hon har varit helt fantastisk. Snabb att svara på frågor, vänlig, tillmötesgående, hon har varit tydlig och rak. "
Åsa F7 veckor
Verifierad kund
"Bra, proffsigt bemötande. Fint samarbete. "
Siv Lisbeth M13 veckor
Verifierad kund
" Jag kan varmt rekommendera Husman & Hagberg i Falun. Mäklaren var engagerad, lyhörd för våra önskemål och mycket professionell. Vi är mycket nöjda med allt arbete mäklaren lade ned för att få till en bra affär som möjligt."
Louise G13 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och kunnig mäklare som tog tillvara våra intressen och önskemål under försäljningen."
Mark Ronny B14 veckor
Verifierad kund
"Prestigelöst Kompetent Pedagogiskt och tålmodigt"
Mikaela W19 veckor
Verifierad kund
"Resan med att sälja vårt hus blev längre än vi hade förväntat oss när vi beslutade oss för att sälja, hösten 2022. När vi nu äntligen är "i hamn" med en lyckad husaffär känner vi oss både nöjda och tacksamma över att vår mäklare, Annelie Svelander, höll i det hela. Annelie har varit rak och samtidigt empatisk, lågmält trygg i sin utstrålning och samtidigt tydlig, realistisk samtidigt som hon har lyssnat på våra åsikter. Hon har uppvisat flexibilitet och professionalism under hela den långa processen med vår husförsäljning. Hon har varit lagom "på" och ändå hjälpt oss att hålla modet uppe när visningarna initialt inte blev så välbesökta. Vi förväntade oss att kunna sälja vårt hus till ett rimligt pris inom rimlig tid - och så blev det. Vi kan varmt rekommendera Husman Hagberg till andra."
Victoria S24 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var positiv, engagerad och bemötte oss på ett respektfullt sätt. Mäklaren bemötande och arbete stämde väl överens med mina förväntningar."
Ann-Katrin S28 veckor
Verifierad kund
"- Snabb återkoppling på vår förfrågan - Proffsig offert med klar och tydlig information - Bra genomförda visningar inkl fotografering - Kontraktsskrivning genomfördes på ett proffsigt sätt med bra info till oss som säljare Annelie på HH har motsvarat alla våra förväntningar och vi är så här långt väldigt nöjda med vårt samarbete mvh Lennart "
Lennart S28 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, hjälpsam och proffsig. Förtroendeingivande."
Lena W28 veckor
Verifierad kund
"Positiv och engagerad med en fungerande säljstrategi. Hon jobbar för sina pengar till skillnad från de andra mäklare vi varit i kontakt med. Vi kommer att anlita samma mäklare nästa gång också 😊"
Katarina H29 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och service! Fick hjälp om det behövs och svarar på alla frågor."
Johan B30 veckor
Verifierad kund
"Har under hela processen blivit mycket väl bemött av er mäklare Svart Karin. Trevlig och kunnig. Mina förväntningar har uppfyllts över förväntan. Kommer utifrån min goda erfarenhet att vända mig till HusmanHagberg vid nästa bostads affär, samt rekommendera er till andra."
Olof L33 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt, ärligt, hjälpsamt och trevligt rakt igenom. Rekommenderas starkt."
Patrik B33 veckor
Verifierad kund
"Bra och tillmötesgående bemötande. Det gick enkelt och smidigt. Min upplevelse var positiv."
Ebba H33 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Bra kommunikation hela tiden. "
Mats N41 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjda med både köp och försäljning av vårt hus.Trevlig, kunnig och tillmötesgående mäklare. Alltid lätt att nå via telefon eller mess när vi haft frågor och funderingar. Snabb och effektiv."
Lena L41 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och kunnig mäklare som dessutom bidrog med extra information och kunskap kring fastighetsaffärer "
Anna-Lena S42 veckor
Verifierad kund
"Anneli är trevlig, saklig och snabb att få kontakt med. Allt gick bra i vår husförsäljning. Rekommenderar absolut :) "
Kim Amanda Nicole P48 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Timmervägen 16, 791 62 Falun
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Timmervägen 16, 791 62 Falun
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälj med oss och få kostnadsfri stylingkonsultation

När du tecknar uppdragsavtal med oss på HusmanHagberg i Falun bjuder vi på en stylingkonsultation i samarbete med Siljan Homestyling.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg