Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Bohuslän

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Strömstad, Tanum, Sotenäs, Munkedal och Lysekil.

Söker du en erfaren mäklare i Strömstad, Lysekil, Munkedal, Tanum eller Sotenäs? Våra mäklare är aktiva över hela Bohuslän, vi utgår från våra mäklarkontor i Kungshamn och Strömstad. Här möter du fastighetsmäklarna Ludvig, Elin, Josefine, Isac och säljkoordinator Erica. Ludvig är dessutom utbildad skogsmästare och har därför specialkompetens att förmedla lantbruksfastigheter. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet av fastighetsförmedling på din lokala marknad i Bohuslän!

Att byta bostad är för många en av de största förändringarna man gör i livet. Vi är därför väldigt glada och stolta över att vi kan leverera en unik tjänst skräddarsydd utifrån våra kunders behov, stora som små. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Bohuslän ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär .

Köpa, sälja eller värdera bostad i Lysekil, Strömstad eller övriga Bohuslän

Som erfarna mäklare har vi ett stort kontaktnät och god kännedom om orter som Strömstad, Lysekil, Tanum eller Munkedal. Oavsett om du söker fritidshus på Smögen, i Fjällbacka eller vill sälja din villa i Tanum eller Strömstad är du varmt välkommen till oss. Vi drivs av ett äkta engagemang och har en stark passion för mäklaryrket och människor. Vi vinner därför ofta våra kunders hjärta, självklart med bostadsaffären och ett lyckat slutresultat i fokus.

Vår vision är att leverera Bohusläns bästa mäklartjänst. Tveka inte att kontakta oss om ni funderar på att köpa värdera eller sälja bostad i Strömstad, Tanum, Sotenäs, Munkedal eller Lysekil. Vi har stor kännedom om området och marknaden här i Bohuslän och är mäklare med äkta passion för vårt yrke och din bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Väldigt tillmötesgående med proffisionenllt agerande."
Marie-Louise Christina M20 timmar
Verifierad kund
"Vi tyckte väldigt bra om Ludvig. Enkel, lättsam, kunnig, rolig. "
Patrik M5 dagar
Verifierad kund
"Upplevt från första mötet med Ludvig att han respekterat och lyssnat på mina tankar och åsikter gällande försäljning av mitt hus. Vi enades om prisnivån på bostaden och Ludvig jobbade utifrån detta hela vägen. Kännt mig mycket trygg med honom. Med facit i hand är jag mycket nöjd med försäljningen av min bostad. Mvh Lissie Vangenmo"
Lissie Margareta V1 veckor
Verifierad kund
"Bra och korrekt, svarar tydligt på frågor Han tar hellre reda på fakta först om han inte vet Mvh Magnus "
Magnus C2 veckor
Verifierad kund
"Han är trevlig och gör ett fint jobb. Väldigt omtänksam och förstående i olika situationer.,. Han har humor.. Han är bara bra mäklare. Jag tror att alla hans medarbetare är ett kanon bra gäng."
Anne-marie S3 veckor
Verifierad kund
"Är nöjd med valet utav att ha josefine som min mäklare vid min försäljning, hon var alltid väldigt snabb på att svara om man hade frågor samt så har hon ett väldigt trevligt bemötande! Hon var även väldigt kunnig kring allt och förklarade saker och ting väldigt bra under hela processen, det är mycket papper och saker att hålla koll på men hon har haft stenkoll på allt och det ger ett proffsigt intryck! Man märker att hon verkligen tycker att det är ett roligt jobb😊 Skulle definitivt rekommendera Josefine till alla!"
Louri M4 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, hjälpsam och alltid tillgänglig för frågor. På kort tid fick vi sålt vår bostad till ett bra pris trots det sura läget på bostadsmarknaden. Kan verkligen rekommendera Elin Bergman för alla som vill få till en smidig och lönsam försäljning av bostad eller fastighet. "
Anders K4 veckor
Verifierad kund
"Hej! Jag är jättenöjd och glad för mitt köp! Kunde inte varit nöjdare med tjänsten. Positiv och glad. Bästa mäklaren jag träffat! "
Mohamad A5 veckor
Verifierad kund
"Josefine är en kunnig mäklare som sticker ut med sin trevlighet och djupa kunskap. Hon gör det lilla extra för både köpare och säljare, vilket skapar en förtroendefull atmosfär. Mina förväntningar överträffades av hennes engagemang och professionalism. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare i fastighetsaffärer. "
Martina Thyra F6 veckor
Verifierad kund
"Har bare fine ord og komme med om Josefine Qvillby. Veldig hyggelig, blir møtt med et smil. Gjør sitt beste for at vi får svar på de spørsmål vi måtte ha. På visningen kunne hun svare på det vi hadde av spørsmål. Vi føler oss godt ivaretatt med kjøpet av huset. "
Karianne S7 veckor
Verifierad kund
"Jätte trevlig och engagerad. Bra kommunikation och återkopplar snabbt. Alltid tillgänglig. Rekommenderas verkligen! "
Camilla N7 veckor
Verifierad kund
"Lösningsorienterad och duktig på att kommunicera. Jag har känt mig hörd och förstådd genom hela processen. Han har hjälpt till att hitta rätt köpare för min fastighet och jag är väldigt nöjd. "
Emma Johanne G7 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet har varit vänligt, glatt och engagerat. Det kunde inte vara bättre. "
Erik B8 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande som ingav förtroende. Mäklaren skötte affären på ett mycket bra och smidigt sätt. "
Olof J10 veckor
Verifierad kund
"Veldig hyggelig megler som passet oss perfekt. Veldig fornøyd."
Einar S10 veckor
Verifierad kund
"Josefine har holdt meg oppdatert under hele prosessen, og hjulpet meg (som normann) å finne ut av alle prosesser og hvordan ting fugerer i sverige. Jeg vil absolutt anbefale Josefine som megler til andre."
Bente L10 veckor
Verifierad kund
"Driven, bara bra att säga, rekommenderas till alla som vill göra bra affär"
Henrik Vilker O11 veckor
Verifierad kund
"meget bra over all forventning , exceptionellt ludvik jakobsson er en meget fin og seriøs mann , er helt utrolig "
Kjell P12 veckor
Verifierad kund
"Ludvik och Isack är toppen. Jobbar för sinna kunder på ett professionellt sätt."
Lynette H12 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besök- och postadress Kungshamn

  • Tjuvsundsgatan 5, 456 31 Kungshamn
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Besök- och postadress Strömstad

  • Karlsgatan 14, 452 31 Strömstad
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg