Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Bohuslän

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Strömstad / Lysekil och övriga Bohuslän

  Söker du en erfaren mäklare i Strömstad, Lysekil, Munkedal, Tanum eller Sotenäs? Våra mäklare är aktiva över hela Bohuslän, vi utgår från vårt mäklarkontor i Smögen. Här möter du fastighetsmäklarna Ludvig och Elin. Ludvig är dessutom utbildad skogsmästare och har därför specialkompetens att förmedla lantbruksfastigheter. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet av fastighetsförmedling på din lokala marknad i Bohuslän!

  Att byta bostad är för många en av de största förändringarna man gör i livet. Vi är därför väldigt glada och stolta över att vi kan leverera en unik tjänst skräddarsydd utifrån våra kunders behov, stora som små. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Bohuslän ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

  Köpa, sälja eller värdera bostad i Lysekil, Strömstad eller övriga Bohuslän

  Som erfarna mäklare har vi ett stort kontaktnät och god kännedom om orter som Strömstad, Lysekil, Tanum eller Munkedal. Oavsett om du söker fritidshus i Smögen eller vill sälja ditt hus i Sotenäs eller Strömstad är du varmt välkommen till oss. Vi drivs av ett äkta engagemang och har en stark passion för mäklaryrket och människor. Vi vinner därför ofta våra kunders hjärta, självklart med bostadsaffären och ett lyckat slutresultat i fokus.

  Vår vision är att leverera Bohusläns bästa mäklartjänst. Tveka inte att kontakta oss om ni funderar på att köpa värdera eller sälja bostad i Strömstad, Tanum, Sotenäs, Munkedal eller Lysekil. Vi har stor kännedom om området och marknaden här i Bohuslän och är mäklare med äkta passion för vårt yrke och din bostadsaffär.

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besök- och postadress Smögen

  • Hamngatan 1, 456 51 Smögen
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

  Besök- och postadress Strömstad

  • Karlsgatan 14, 452 31 Strömstad
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Besök oss på

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg