KarriärOm oss

Allan Mohmand

Hemma överallt i Årsta

Din mäklare i Årsta

Kontakta mig

Allan Mohmand

Omdömen från mina kunder

"kanon. smisig affär från början till slut."
Bistro Mirabelle Ab B6 dagar
Verifierad kund
"Jag blev bemött av ett riktigt proffs. A förklarade processen och kom med många bra tips. Genom alla stegen i affären har ha lyckats få mig att förstå och kunna fatta beslut. Det är lätt att bli personlig med A. Han är en bra lyssnare."
Hans H3 veckor
Verifierad kund
"Allan har ett mycket proffesionellt bemötande och är kunnig på sitt område. Han är lyhörd för våra behov. Vi har känt oss mycket trygga under försäljningen."
Elina W9 veckor
Verifierad kund
"He is the trustable personal and neutral personal from buyer, seller..i have impressed the way of handling."
Anantha Narayan Rao P10 veckor
Verifierad kund
"Vi gillade verkligen samarbetet med Allan under den långa tiden det tog för oss från första kontakten tills vi äntligen var redo att sälja. Han hjälpte oss genom hela processen med mycket tålamod och bra råd. Vi är supertacksamma och kan varmt rekommendera Allan som mäklare."
Alke S13 veckor
Verifierad kund
"Allan hade en lägenhet som ännu inte var ute på marknaden som jag hade spanat in och som hade rätt planlösning och läge men säljarna ville först hitta något och de letade efter något specifikt så det var osäkert hur lång tid det skulle ta. Allan ordnade ändå så jag fick komma på förhandsvisning och ansträngde sig för att hålla mig informerad hela tiden. Till slut ordnade han så både jag och säljaren kunde köpa de bostäder vi helst ville ha och vi skrev under för båda bostäderna på samma dag. Både köpare och säljare nöjda."
Karin V20 veckor
Verifierad kund
"Jag har enbart bra saker att säga om Allan, både super trevligt och duktig på det han gör. Tycker att han exemplifierar hur en mäklare ska agera och vara till tjänst både för säljarna och köparna."
Jens Erik B21 veckor
Verifierad kund
"Allan var ett självklart val för oss när vi sålde. Han kändes engagerad i just vår lägenhet och försäljning, och med bra lokalkännedom. Vårt objekt kändes prioriterat för honom, fastän det inte är någon särskild lägenhet. Vi uppskattade särskilt Allans tillgänglighet, goda råd, följsamhet för våra behov och engagemang genom hela bostadsaffären. Därtill lyckades han koppla ihop oss med vårt drömobjektet så tack vare Allan kunde vi sälja vår lägenhet och köpa nästa hem i två underskrifter. Proffsmäklare! "
Nina O21 veckor
Verifierad kund
"Toppenmäklare! Grym service. Bäst i stan "
Steffen O21 veckor
Verifierad kund
"Effektiv, nåbar och engagerad. Till skillnad från den mäklare som jag nu är i kontakt med för köp av lägenhet."
Rebecca A23 veckor
Verifierad kund
"Really outstanding Work. Allan has helped us as first time buyers exactly as we needed and expected. Huge reccomentdation and thanks from my wife and I and would happily work with Allan in the future as well!"
Timothy M24 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, tydlig och hjälpsam mäklare, lever väl upp till förväntningarna. "
Lill J24 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt och professionellt bemötande. Jag är väldigt nöjd."
Ylva S24 veckor
Verifierad kund
"Allan är fantastiskt. Hjälpte mig o mina barn med en smidig o snabb lösning och försäljning "
Sara B24 veckor
Verifierad kund
"Allan är proffsig, metodisk och inger ett tryggt intryck. Han är aldrig påstridig utan har hela tiden låtit oss ta besluten i vår takt. Han har ett genuint intresse av att alla inblandade parter i en affär är nöjda och trygga. Han är tydlig och informerar under processens gång. Hög servicenivå och gör det där lilla extra. Jag kan varmt rekommendera Allan som mäklare och kommer anlita honom igen vid en eventuell försäljning. "
Carolina D24 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och hjälpsam i bostadsaffären."
LINDA E25 veckor
Verifierad kund
"Allan har på alla sätt uppfyllt våra krav och önskemål. Alla förväntningar uppfylldes. "
Anna Christina B25 veckor
Verifierad kund
"Mycket engagerad, kunnig och tydlig. Det har ett bra samarbete och jag kände alltid att jag kunde höra av mig med frågor och när jag behövde råd. "
Sarah L28 veckor
Verifierad kund
"He is very professional, Dynamic, trustworthy. He will go extra miles to support all queries till it's fully clarified. Very transparent and supportive. I must recommend Allan Mohmand from HusmanHagberg. Thank you Allan. Splendid Job !! "
Ashutosh S29 veckor
Verifierad kund
"Enkelt, snabb och avkopplad som mäklare. Rekommenderar!"
Eric L29 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Med över 10 års yrkeserfarenhet inom försäljnings- och servicebranschen, varav sex år som egenföretagare, gör att jag ödmjukt vågar påstå mig veta vilka nycklar som krävs för ett gott samarbete och som leder till en framgångsrik affär för alla parter. Min breda och djupa kunskap i kombination med min höga drivkraft, där jag vägrar lämna något åt slumpen, gör att du kan känna en trygghet i att vi tillsammans skapar det vinnande receptet för just din bostadsaffär. Jag är född och uppvuxen i Söderort och bor kvar än idag – det är här jag känner mig hemma på riktigt. Varmt välkommen att höra av dig till en mäklare med mycket god lokalkännedom och som aldrig kommer nöja sig med att du blir lagom nöjd!

Mina försäljningar

Allan Mohmand

Reg. Fastighetsmäklare

070-810 22 86

allan.mohmand@husmanhagberg.se

Boka tid med Allan direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg