Christian Hjort

Expansion & HR-ansvarig

Jag har arbetat professionellt med HR och rekrytering sedan min kandidatexamen från Örebro Universitet 1998. Mina tidigare jobb som konsultchef, rekryterare och HR-konsult har givit mig helt rätt erfarenhet för min roll på HusmanHagberg där jag sedan 2004 har ansvarar för kedjans HR-frågor, rekrytering och etablering av nya kontor.

När jag klev in på HusmanHagberg var vi 35 kontor och ca 130 medarbetare och nu är vi över 100 kontor och massa medarbetare som jag stolt varit med och rekryterat. Extra häftigt är det att se någon av våra studentambassadörer växa och utvecklas tillsammans med oss och slutligen bli en av våra franchisetagare. 

HusmanHagbergs värderingar; Äkta-Passionerade-Vinnare beskriver mig bra som person. Min grundsyn är att du som människa är den viktigaste resursen för vilket företag som helst och det gäller att ständigt jobba med att förtjäna våra medarbetares förtroende. 

Har du någon fråga om vilken möjlighet som finns för dig hos oss på HusmanHagberg, tveka inte att höra av dig. 

Kontakta mig

Christian Hjort

Expansion & HR-ansvarig

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg