Mission

Äkta passionerade vinnare!

Vi arbetar efter en tydlig vision; att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja och vårt dagliga arbete genomsyras av tre viktiga värdeord: äkta, passionerade vinnare. För oss betyder det att vi brinner för fastighetsmäkleri, älskar att göra våra kunder nöjda och vill alltid vinna i alla situationer.

Engagerade medarbetare och nöjdare kunder

Det som driver oss på HusmanHagberg är ett äkta engagemang. Både när det gäller människorna vi möter och affärerna vi gör. En mäklare arbetar ofta många timmar och på udda tider. Det är viktigt att våra kollegor och medarbetare mår bra.

Efter varje affär frågar vi både säljare och köpare vad de tycker om vår mäklartjänst. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Tillfredställelsen i en nöjd kund är vår drivkraft och alla mäklare får löpande återkoppling på just sitt arbete.

En fantastisk gemenskap

Många nya medarbetare är förvånade över hur välkommen man känner sig och hur snabbt man blir en del av kedjan. Den familjära känslan är unik och något vi månar om. Därför träffas alla medarbetare två gånger per år för att få engergi, utbyta erfarenheter och lära känna varandra.

Båda kedjans två ägare är själva mäklare och har dagligen kontakt med både mäklare och kunder. En ledning nära verkligheten skapar förståelse och förtroende.

High five

Att fira är viktigt! Vi gläds åt varandras framgång och delar med oss av vår kunskap. Dagarna blir väldigt mycket roligare - och våra medarbetare ännu bättre.

Vill du jobba hos oss?

Berätta om dig själv och skicka gärna ett CV.

Skicka spontantansökan