230
MEDA57F5C00D3DC4B73B73E219617A08532

Välplanerat radhus med gott om plats för hela familjen!Zeppelinargatan 40 Skarpnäck, Skarpnäck

Skarpnäck, Skarpnäck

Zeppelinargatan 40


PRIS (accepterat pris)5 800 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

122 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

43

MÅNADSAVGIFT

4 787 kr

BYGGÅR

2009

PRIS

5 800 000 kr Accepterat Pris

Välplanerat radhus med gott om plats för hela familjen!

NYTT ACCEPTERAT PRIS
Välkommen till ett fantastiskt parhus med stora sociala ytor att umgås med familj och vänner. Byggår 2009! Låg driftskostnad för ett bekvämt boende på två plan. Stabil bostadsrättsförening där både garage och p-plats erbjuds. Ett optimalt boende för den större familjen med två badrum, tre sovrum dubbla vardagsrum och uteplatser.

Beläget i utkanten av ett växande område med absolut närhet till uppskattade grönområden, nackareservatet och badsjöar som Flaten. Goda bussförbindelser runt husknuten, 5 minuters promenad till T-banan som tar dig till Centralstationen på 19 minuter!

Ring för privatvisning!

Ansvarig mäklare

Bilder

MEDA57F5C00D3DC4B73B73E219617A08532
MED2BEB69F21E4F44A1AD0B903EA55FFF76
MEDBBD71092FA63492996A57EA59DFFB944
MED3EB1102C7982467AAE304F29CF50440F
MEDE94D55084791469DB034E2295B7CF5EA

Planritningar

Planritning

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

122 kvm

LÄGENHETSNUMMER

43

VÅNING

1 av 1

MÅNADSAVGIFT

4 787 kr

BYGGÅR

2009

PRIS

5 800 000 kr Accepterat Pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

HALL

Välkomnande och rymlig entréhall med mycket goda avhängningsmöjligheter i form av hatt- och skohylla samt utrymme för ytterligare förvaringsmöbel. Ytskiktet består av vitmålade väggar och klinkers i ljusgrå nyans med vattenburen golvvärme. Spotlights i tak och en skjutdörr mellan hall och korridor som möjliggör avskärmning från hall och resterande rum. I anslutning till korridoren finner ni ytterligare ett praktiskt förvaringsutrymme under trappan.

KÖK

Det ljusa och rymliga köket har vita, släta över- och underskåp som erbjuder gott om förvaring. Tack vare den snygga och praktiska köksön får du ytterligare förvaring samt ordentligt med arbetsyta. Köksön är inredd med vita släta luckor samt en redig träskiva på toppen.
Förutom köksön erbjuder köket goda arbetsytor i tåligt laminat med stänkskydd ovan i form av glasskyddad tapet i stilfullt motiv. Köket får ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster mot den lugna framsidan av husets entré.

Den maskinella utrustningen består av fullstor och integrerad kyl och frys från 2021 samt inbyggd mikro och ugn. Köket har även diskmaskin, avfallskvarn, induktionshäll samt köksfläkt. Även här finns golvvärme som är genomgående i bostadens samtliga rum.

VARDAGSRUM

Det luftiga vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp, mediamöbel, matgrupp för 6-7 personer samt övrigt möblemang. Trevlig social yta med stora glaspartier som vetter mot den trivsamma uteplatsen.
Den stora trädeckade altanen förlänger vardagsrummet under årets varmare månader.
På golvet ligget ett snyggt ekparkettgolv som även är en röd tråd genom hela hemmet, samt ljusmålade väggar. Från vardagsrummet nås även trappen till bostadens övervåning.

UTEPLATS

Stor och härlig uteplats som erbjuder gott om plats för loungegrupp eller matbord samt plats för växter och övrig inredning. Möjlighet till bevattning via trädgårdsslang.

BADRUM ENTRÉPLAN

Helkaklat fräscht badrum med vitt kakel på väggar samt klinkers i ljusgrå nyans med el-golvvärme. Badrummet är utrustat med WC, tvättmaskin och torktumlare, duschhörna med glasvägg, handfat med kommod samt spegel med belysning ovan. Här finns även frånluftsvärmepump IVT som är ny från 2021.

ALLRUM ÖVRE PLAN

I direkt anslutning från trappen kommer man upp till övervåningens allrum. Här finns plats för en soffa, soffbord, mediamöbel med tv, bokhylla samt övrig inredning. Från detta rum nås bostadens alla sovrum. Rummet är inrett med ljusmålade väggar samt ekparkett på golvet.

SOVRUM 1&2

Ljusa och rymliga sovrum med stort fönsterparti i båda rummen som bidrar med ett väldigt tilltaget ljusflöde. Båda rummen erbjuder plats för både dubbelsäng med sängbord, samt byrå/ garderober.
Första sovrummet har ljusmålade väggar med en fondvägg i sober kulör. Ekparkett på golvet.
Bostadens andra sovrum har ljusmålade väggar med en fondvägg av beige tapet. Även här ligger det genomgående parkettgolvet.

SOVRUM 3

Bostadens tredje sovrum erbjuder plats för antingen enkelsäng med garderob samt skrivbord eller dubbelsäng med sängbord och mindre garderob. Ljusmålade väggar. Detta rum fungerar lika bra som arbetsrum eller gästrum.

KLÄDKAMMARE

På övervåningen finner ni även den rymliga klädkammaren som är utrustad med flertal hyllor. Perfekt med extra förvaring för familjen!

BADRUM ÖVRE PLAN

Helkaklat stilfullt badrum som är utrustat med badkar, WC, handfat med kommod, vägghängt förvaringsskåp, handdukstork samt elburen golvvärme.

ÖVRIGT

Kallförråd vid bostadens entré. Isolerat rymligt förråd finns bredvid bostadens uteplats. Garageplats finns att tillgå utan kötid för 600 kr i månaden.

Om området

Skarpnäck är en grönskande stadsdel i sydöstra Stockholm som gränsar både till vackra Nackareservatet och Flatens naturreservat med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. Just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av Nackareservatet där det bland annat finns en 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina bad- och rekreationsmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet med vacker natur, motionsslingor, utegym och flera stränder.

Området är under utveckling, läs mer om byggplaner på stadens hemsida: https://vaxer.stockholm/omraden/skarpnacks-gard/

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga. På lämpligt skogspromenadavstånd finns också Kaffestugan Torpet, som är ett bohemiskt fik i Orhem som serverat hembakad mat och fikabröd sedan 1940-talet.
På vintern plogar kommunen upp ca 2 mil lång rundisbana på Drevviken, ett paradis för dig som älskar långfärdsskridskor. Efter en lång tur på isen är det gott med lite värmande fika på Café Kristinahuset i natursköna Sköndal.

Skarpnäck är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och ungdomsgårdar.
Skarpaby Parklek har plaskdamm, basket- och fotbollsplan, skateboardramper och på vintern en isbana.

Det finns gott om skolor i området att välja på, både kommunala och fristående grundskolor. Här hittar man bl.a skolorna Skarpatorpskolan, Tornadoskolan och Filosofiska i Skarpnäck, Åk F-9.

KOMMUNIKATION

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Eller varför inte ta cykeln in till stan? Via fina cykelbanor når du Södermalm på en halvtimma! Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går till Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

NÄRSERVICE

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomat vid T-banan. En ny handelsplats med bl.a. Willys stormarknad, Plantagen, Nordic Wellness, Max och Systembolaget har även etablerats vid korsningen Nynäsvägen/Tyresövägen i Sköndal.

PARKERING

Flera av föreningarna i området har egna parkeringsgarage, bland annat Brf Vingen, Brf Segelflygaren samt Brf Navigatören. De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet externa parkeringshus/garage i området.

ÖVRIGT

För den motionsintresserade så finns det ett flertal träningsanläggningar och aktiviteter för alla årstider exempelvis utomhusgym, Elit Sports Club, simhallar och ett flertal utomhusbad i närområdet.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Parhus i två plan

ANDEL I FÖRENINGEN

2,75521 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,65843 %

Ekonomi

EL

10 740 kr

FÖRSÄKRING

4 080 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

14 820 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

KOMMENTAR

Elkostnaden motsvarar hushållsel samt driften av värmepumpen för uppvärmning.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans parhus

BYGGNADSÅR

2009

UPPVÄRMNING

Frånluft värmepump

VENTILATION

F med återvinning

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2015-07-08

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

72 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

BRF Loopingen

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

43

EKONOMI

Föreningen genomförde en höjning på 10 % av avgifterna den 1 juli 2022, detta beslut grundar sig huvudsakligen på grund av det nya ränteläget.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Delat ägande godkänns

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Tomträtt

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 183 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

473 kr

OM FÖRENINGEN

Under 2019 slogs Brf Loopingen och Brf Rollen samman till en och samma förening med namn Brf Loopingen.

Föreningen består nu utav fastigheterna:
Zeppelinaren 1, som har 4 radhuslängor med sammanlagt 22 radhus upplåtna med bostadsrätt.
Zeppelinaren 2, som har 5 radhuslängor med sammanlagt 21 radhus upplåtna med bostadsrätt.
Sammanlagt består nu föreningen utav 9 radhuslängor med 43 radhus upplåtna med bostadsrätt.
Det fanns många positiva fördelar med sammanslagningen bla, lägre förvaltningskostnader, bättre ekonomi, enklare hantering utav en bostadsrättsföreningen istället för två där man tidigare hade gemensamma åtaganden.

TV OCH BREDBAND

Digital-tv anslutning via fibernät. Leverantör: Telia som ingår i månadsavgiften.
Bredband & Ip-telefoni anslutning via fibernät. Telia som ingår i månadsavgiften.

PARKERING

Bilplats
Det finns 28 garageplatser 600 kr per månad och 20 parkeringsplatser 300 kr per månad med uttag för motorvärmare i gemensamhetsanläggningen. Det finns lediga platser både till garage och parkering.

RENOVERINGAR

Under 2021 målades samtliga fasader om.

Miljörum blev iordningsställt 2022.

Taket på miljörummet mot parkeringarna ska renoveras

Pågår en diskussion i styrelsen att installera laddstolpar.

Karta

Stockholm Skarpnäck

Zeppelinargatan 40

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg