190
MED7D60E7C8F16D4B209D0E61EA9007AF0F

Fantastiskt kedjehus i ett attraktivt område, perfekt för barnfamiljen!

Kommande®

Huskvarna Söder, Huskvarna

Wilhelm Thams väg 40

Fakta

TypKedjehus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea125 kvm
Biarea19 kvm
Tomtarea523 kvm
Byggår1963
Driftskostnad2,456 kr/månad

I populära Huskvarna ges nu möjligheten att förverkliga husdrömmen. Här väntar ett friköpt kedjehus med stor lummig och insynsskyddad trädgård med morgonsol på baksidan. För kvällssolen har ägarna byggt en rymlig inglasad altan med plats för större möblemang på framsidan. Perfekt för sommarens härliga dagar! För dig med gröna fingrar finns ett praktiskt växthus på trädgården tillsammans med land utanför. Ta möjligheten att äntligen ta tag i den egenodlade salladen! Under vinterhalvåret finns bostadens bastu redo för många mysiga kvällar.

Er nya adress är belägen i ett trivsamt och attraktivt område. Med gång -och cykelavstånd till förskola, skolor och till samtliga vardagsbestyr är detta område väl lämpat för barnfamiljen. Här får du ta del av både grönska och närheten till Huskvarna City. Både busshållplatser till linjebussar och tågstationen tar dig snabbt till Asecs och Jönköping centrum. För dig med bil tar du dig ut på E4:an på någon minut. Lugna och grönskade promenadstråk finns precis runt hörnet och i närheten finns även Vapenvallen med diverse idrottsevenemang.

Bostadens interiör imponerar med ett stilfullt formspråk, stora fönsterpartier samt uteplats på både fram- och baksida för härliga sommarkvällar. Med god planlösning får du plats med det större matsalsbordet både i kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns dessutom en öppen spis för ruskiga höst -och vinterkvällar. Kryp upp i soffan och njut av det mysiga en brasa ger. Eller varför inte ta ett bastubad på nedervåningens spa-del efter en långpromenad. Bostadens två välplanerade plan inkluderar rymliga sovrum med god förvaring. För bekvämlighetens skull finns helkaklade toaletter på varder våningsplan.

Välkommen hem till ditt nästa boende på Wilhelm Thams väg 40!

Om området

Söder är ett bostadsområde beläget ca två kilometer söder om Huskvarna centrum och består till stora delar av flerfamiljshus. Området präglas av stadens industriella historia och här hittas bland annat Smedbyn som upprättades av Carl XI år 1689.

Kommunikation

Huskvarna erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både bussar och tåg. I anslutning till Huskvarna finns E4:an som möjliggör ett enkelt resande.

Närservice

I Huskvarna centrum finns ett varierat utbud av affärer och restauranger. Här finns allt från livsmedelsbutiker till välkända modekjedjor. I city, även kallad Esplanaden, hittas ett serviceutbud med bland annat en galleria, vårdcentral och apotek.
Huskvarna är omgivet av vackra grönområden och har en närhet till både vatten och friluftsliv som erbjuder vandringsleder och motionsspår. Huskvarna har utöver detta även ett rikt föreningsliv med många idrottsklubbar och kan stoltsera med en skidbacke. Här är det nära till Vapenvallen med bollplaner och hockeyrink samt det fina Naturreservatet Bondberget som erbjuder fina löp- och motionsspår.

Övrigt

Huskvarna är känd för sin industriella historia och har bevarat stora delar av den. Här hittas bland annat museum samt flera trivsamma lantliga torp med god mat och fin utsikt. För den som är intresserad av dans och musik finns Folkets Park som bland annat anordnar danskvällar, bilträffar och konserter.

Viktiga dokument & länkar

Varsågodbrev
Energideklaration
Åtgärdsrapport
Tomtkarta
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
125 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
19 kvm
Entré/hall
I entrén möts du av det härliga dagsljus som skimrar in både från vardagsrummet och kökets stora fönster. Direkt till höger finns goda avhängningsmöjligheter för både skor och större jackor. Från hallen nås bostadens övriga rum på övervåningen och trappan till sutterängplan.
Kök
Här finner du ett modernt och stilrent kök med diskreta färger som svart och vitt. En trevlig sittbänk ger plats för både extra förvaring och vila. Stora fönster mot kökets ena vägg ger ljuvligt ljusinsläpp som sträcker sig över hela köket och vidare ut i hallen. Utrustat med ugn och mikro i rostfritt stål, vit hel kyl och frys, integrerad diskmaskin och vit induktionshäll med ovan knappt synlig fläkt. I Kökets första del finns rymlig yta för det större matsalsbordet. Här finns goda ytor för både matlagning och att sällskapa.
Vardagsrum
Vardagsrummet är öppet och rymligt för både väl tilltagen soffa och ett matsalsbord. Den öppna spisen gör de mest ruskiga höst -och vinterkvällarna mysiga! Ta med dig en kopp te, kryp upp i soffan och njut av både värmen och den ombonade känslan en brasa ger. Stora fönsterpartier mot den inglasade altanen bjuder in till ett härligt ljusinsläpp.
Sovrum 1 entréplan
I bostadens första sovrum finner vi det läckra och karaktäristiska parkettgolvet. Genom att klä väggarna i en vit diskret tapet ger man utrymme för golvet att ta plats. Här finns en rymlig yta för såväl den större dubbelsängen och extra förvaring i form av byrå för den som önskar. Rummet har tre platsbyggda garderober för god förvaring. Från fönstret strålar ljuset in och ger ett härligt ljusflöde.
Sovrum 2 sutterängplan
Här kliver vi in i ett rum perfekt för barnen eller som kontor. Snygg parkett på golvet och ljuvligt ljus från rummets dubbelfönster. Två platsbyggda garderober ger bra förvaring och med rummets rymd kan du ställa in både den större sängen och extra förvaringsmöblemang.
Sovrum 3 sutterängplan
Med väggarnas mjuka och dova blå färg ger bostadens tredje sovrum en känsla av lugn och harmoni. Även detta rum är lättmöblerat och kan användas som både barnrum, gästrum eller kontor. Här är det endast fantasin och behoven som sätter gränser. Fönstret är i liknande storlek som i sovrum 2 och utanför finns härlig grönska mot trädgården.
WC
Fräscht och snyggt med vitt liggande kakel på väggarna. Som kontrast har man valt mindre svarta kakelplattor som handfatsrygg. Utrustat med vägghängd WC, handfat med kommod och ovan spegelskåp.
Badrum
Bostadens badrum är utrustat med WC, dusch och handfat med kommod och ovan spegel. Ljust och helkaklat med plats för extra förvaringsmöblemang för den som önskar.
Tvättstuga/Bastu
Från bostadens nedre hall till höger når du tvättstugan samt spa-delen. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns dessutom upphängningsmöjligheter, tvättställ, avlastningsyta och förvaring i form av en garderob. Vidare till höger förbi tvättstugan når du bastun och en extra dusch. Perfekt att kunna slå sig ner för ett varmt bastubad en ruskig höst -eller vinterkväll. Trevligt och mysigt!
Inglasad altan
Vid bostadens entré har ägarna valt att bygga en inglasad altan med plats för större möblemang. Välj mellan en mysig soffgrupp eller bord och stolar för kvällens middag. Här kikar solen in på eftermiddagen/kvällen och inviger ett härligt kvällsljus.
Trädgård
Tomtens baksida innehar en lummig och grönskande trädgård med gott om plats för barnen att springa på. Till vänster finns plattor lagda för utemöblemang. Här kan du i lugn och ro utan insyn njuta av frukosten i morgonsolen. För dig med gröna fingrar eller för dig som bara vill testa på odlingen finns ett vackert växthus med tillhörande land utanför.
Garage
Ett rymligt och praktiskt garage med plats för en bil finns tillhörande bostaden.
Lina Nilsson informerar
- 1998 byte av yttertak
- 2003 tilläggsisolering + byte av träfasad på baksida hus
- 2006 inglasning av altan
Byggnad
Byggnadstyp
Sutteräng
Byggnadsår
1963
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 10/6/2020
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
84 kWh/m² och år
Byggnadssätt
fasad
Trä på fram och baksida samt vit puts på sidorna
Fönster
3-glas
Fastighetsbeteckning
Aspen 10
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 29,467 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,800
VA
SEK 3,300
Uppvärmning
SEK 15,700
Renhållning
SEK 3,030
Sotning
SEK 136
Försäkring
SEK 3,721
Övrigt
SEK 780
Beräknat antal personer
2
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,812,000
Byggnadsvärde
SEK 1,169,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 878,000
Tomt
Areal
523 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Avtalsservitut D-2016-00318899:1
Last: Avtalsservitut: Optokabel, D201600318899:1.1

Karta

Huskvarna Söder Huskvarna

Wilhelm Thams väg 40

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg