MED2FCDE97D486144EF84FFF98E82621406

Nyproduktion när den är som bäst! Gavelbostad med rikt ljusinsläpp.

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vintergatan 2B, Accepterat pris

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,543 ink värme och VA. Obligatoriskt tillägg för fiber- och tv-anslutning om 81,25 kr/mån samt hushållsel för 193,75 kr/mån
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea46 kvm
Våning4 (hiss finns)
Byggår2019

När det nya äntligen känns personligt! Med sina fina materialval i form av grön carrara marmor och äkta holländsk parkett möter hög takhöjd samt panorama fönster. Ljusinsläppet når in i bostaden dygnet runt och omfamnas av ett härligt ljushav tack vare fönsterpartier i två väderstreck. Köket är snyggt och väl tilltaget med gott om arbetsyta att bereda för en god middag i gott sällskap. Planlösningen är maximerad och ingen kvadratmeter har här gått åt spillo. Vardagsrum och kök i öppen social planlösning som rymmer matbord och stor soffgrupp invid tv-möblemang. Separat sovrum med gott om utrymme för dubbelsängen och tillhörande möblemang. Varje rum har en termostat där du reglerar värmen via golvvärmen själv efter önskad temperatur. Badrummet är fullt utrustat (bl.a. tvättmaskin och torktumlare) och fräscht. Här bor du bokstavligen i lugnet invid pulsen! Vintergatan är en återvändsgata utan trafik. Utanför porten är du bara några trappsteg från alla kommunikationer (tvärbana, pendeltåg, t-bana och bussar), grönområden (Tornparken, Golfängarna och Lötsjön), restauranger, barer och caféer samt livsmedelsbutiker. Allt inom 5 min!

Välkommen till Vintergatan 2B!

- Låg avgift!
- Gavellägenhet med sol i två väderstreck
- Påkostade materialval med bl.a. grön carrara marmor
- Golvvärme genomgående i bostaden med termostat i varje enskilt rum
- Hög takhöjd (2.65m)
- Stort källarförråd
- Juridisk person är ok
- Takterrass för alla medlemmar
- Övernattningslägenhet i förening att hyra.
- I centrala Sundbyberg, med alla tänkbara kommunikationer runt hörnet.
- Restauranger och caféer i huset!

Om området

Sundbyberg som helhet är ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Idag känt som Sveriges mest restaurangtätaste område bland annat.

I närområdet finns grönområden runt Lötsjön, Golfängarna, Sundbybergs Strandpromenad, Marabouparken och Tuvanparken.

Flera förskolor finns i området och även till Ängs-, Duvbo och Lilla Albyskolan.

Kommunikation

Tunnelbana, pendeltåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Storstockholm. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på 8 minuter. Med cykel tar du dig enkelt till Stockholms innerstad på ca 20 minuter.

Närservice

I närområdet finns Sundbyberg centrum med bagerier, caféer och välsorterad ICA Supermarket. Från Signalfabriken och Landsvägen finner du även andra butiker, bibliotek, restauranger och uteserveringar. Längs mysiga strandpromenaden även populära Brasseri 19. Solna Business Park med ICA Maxi samt övrig service finns på promenadavstånd.

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun för 600:-/mån.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
46 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 2,543 ink värme och VA. Obligatoriskt tillägg för fiber- och tv-anslutning om 81,25 kr/mån samt hushållsel för 193,75 kr/mån
Information avgift
I månadsavgiften ingår värme och vatten. I månadsavgiften läggs sedan ett schablontillägg för el som kvitteras mot faktiskt förbrukning 1 ggr/kvartal. Obligatoriskt tillägg om 229 kr för fiber- och tv-anslutning tillkommer.
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Golvvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Rio i sundbyberg
Om föreningen
Brf Rio i Sundbyberg hade byggstart 2017 och blev klara för inflytt år 2019. Tobin Properties samarbete med arkitekten Dinell Johansson samt landskapsarkitekten Johan Paju och hade målet att skapa lägenheter med smarta lösningar som förenklar livet. Lägenheterna ligger i ett skyddat bostadsområde mitt i pulsen, med närhet till butiker, restauranger och diverse kommunikationer.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
173
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Ansluten till fibernät. Leverantör: Sundbybergs Stadsnät.
Parkering
Föreningen har tillgång till 79 st garageplatser varav 32 st är inom fastigheten och resterande inom grannfastigheter. Förbindelse mellan de två garagen finns Dessa hyres för 1800 kr/mån respektive 2400 kr/mån för el-plats.

Utöver det finns parkering även på gatorna, här gäller boendeparkering för 600 kr/mån som du beställer ifrån Sundbybergs kommun.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Gemensamma utrymmen:
På bottenplan finns en övernattningslägenhet samt cykelförråd med verkstadsdel.
Högst upp på huset ligger en gemensam grönskande takterrass med grill och orangeri.

Karta

Centrala Sundbyberg Sundbyberg

Vintergatan 2B, Accepterat pris

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg