MEDC7E856DCD17742AA9C747AC7034E8E91

En härlig familjevilla på barnvänliga Haradal!

KlarlagtBudgivning

Haradal, Ängelholm

Vejbygatan 2

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea122 kvm
Biarea158 kvm
Tomtarea600 kvm
Byggår1973
Driftskostnad4,217 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,595,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Är du nästa ägare av Vejbygatan 2? En klassisk familjevilla i lugna och trygga kvarter med omedelbar närhet till förskolor och skolor och cykelavstånd till centrum, strand och hav.
Bostaden är väl underhållen genom åren både vad gäller in- och utsida. Löpande renoveringar både vad gäller ytskikt, kök och badrum. Tre sovrum på entréplanet och ett fräscht och renoverat källarplan med extra rum för både umgänge och fler sovrumsmöjligheter. Hörntomt med lättskött trädgård och insynsskyddad uteplats i söder med utejacuzzi. Garage finns! Välkommen att boka din plats till visning!

Läser du denna information via Hemnet.se så är det viktigt att du klickar dig vidare på "läs mer hos mäklaren" för fullständig annons och bokning av visning!

Om området

Haradal är en stadsdel i ytterkant av centrala Ängelholm. Här har man gångavstånd till den populära välbesökta hembygdsparken och till småbåtshamnen i Skälderviken och vidare till sandstranden. Nära in till centrum med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen.

Kommunikation

Stadsbuss nr 2 går genom området Haradal. Mer info se www.skanetrafiken.se. Ängelholm/Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg finns inom knappa 10 min bilväg.

Övrigt

I området finns det en förening som heter Haradals villaägarförening. De har kontakt med myndigheter och anordnar aktiviteter för att skapa gemenskap och trivsel.

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna rejäla familjevilla belägen i gränslandet mellan Haradal och Roslunda, Härliga och välrenoverade ytor med en fräsch och inredd källare så fler sovrumalternativ finns för familjen som kanske har tonårsbarn eller ofta har gäster hemmavid. Ett entréplan med upp till tre sovrum, badrum, kök och stort vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till den skyddade uteplatsen i söder med utejacuzzi för lugna och avkopplande stunder hemma med nära och kära.

Källaren är ytskiktsrenoverad med klinkerlagda ytor, gillestuga med öppen spis, stort tonårsrum/gästrum med eget badrum med bastu. Övriga ytor i källarplanet fylls ut med praktiska rum såsom tvättstuga, pannrum och diverse förrådsutrymmen. Fastigheten ligger bra placerad med närhet till förskolor, skolor dit de äldre barn kan ta sig på egen hand via säkra cykelvägar. Gång- och cykelavstånd till både centrum och strand sätter extra guldkant på tillvaron.

Entréplan

Hall
Öppen och ljus hall med snyggt kalkstensgolv och nyare trappräcke mot den breda trappan ner till källaren. Plats för klädavhängning vid entrén.

Kök
Ett rymligt kök som totalrenoverades 2001 men där vitvarorna på senare tid bytts ut successivt. Köket är utrustat med kyl, frys, häll, fläkt, diskmaskin och ugn med glaskeramikhäll. Köksö som vetter ut mot matplatsen med inbyggda vinställ. Altandörr leder ut mot baksidan.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum i vinkel med fönster i två väderstreck och där hela kortsidan fylls av stora fönsterytor för maximalt ljusinsläpp. Här finns plats för både soff- och matsalsplats. Utgång till uteplatsen i söder.

Sovrum 1 och 2
Idag ett stort sovrum där den uppreglade väggen mellan rummen är nedtagen, men som med enkla medel går att sätta upp igen. Dörr från hallen utanför samt strömbrytare finns kvar för två rum.

Sovrum 3
Klassisk sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Rummet vetter mot baksidan av huset. Klädkammare finns i korridoren utanför sovrummen.

Badrum
Mellan sovrummen och den sociala ytan på entréplanet ligger helkaklat badrum renoverat 2003. Badrummet är utrustat med WC, tvättställskommod och dusch med glasväggar samt väggfast förvaring. Golvvärme, el.

Källarplan
Allrum närmast nedgången med öppen spis med kassett. Klinkerlagt golv och fräscha ytor. Perfekt rum när familjen behöver delas upp och barnen behöver eget "space". Här har man också klinkerlagt och fräschat upp det stora hobbyrummet till ett stort tonårsrum med egen entré via garaget. Här finns matkällare och förråd. Från detta större rum finns även ingång till ett stort badrum med loungekänsla, där inredningen består av stor dusch, hörnbadkar, bastu och separat dörr till WC med tvättställ. Helkaklat och renoverat 1998.

I övrigt finns här också ett fräsch pannrum/förråd, tvättstuga och torkrum. Samtliga ytor är klinkerlagda och fräscha.
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
122 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
158 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1973
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare
Grundmur
Betonghålsten
Stomme
Trä
fasad
Mexitegel och träpanel
Fönster
Isolerglasfönster
Bjälklag
Lättbetong (Siporex)
Tak
Betongpannor (Zandapanna)
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Tumlaren 14
Övrigt
Utförda renoveringar:
-Installation av ny kassett i öppenspis -97
-Byggnation av badrum i källaren -98
-Byte från olja till fjärrvärme -99
-Nytt kök -01
-Klinkergolv i sovrum källare -02
-Renovering av badrum och sovrum -03
-Fönsterbyte samt byte av altandörrar -04
-Ny dränering samt Platonmatta på baksidan av huset -05
-Nytt innertak i vardagsrum -07
-Byggnation av trädäck och jacuzzi -09, nytt trädäck igen -17
-Gjutit upp och lagt klinker i gillestuga -10
-Nya golv i hall, kök och vardagsrum -14
Övriga byggnader
Vidbyggt garage med ingång via källaren.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 50,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 16,188
VA
SEK 3,500
Uppvärmning
SEK 22,212
Renhållning
SEK 2,500
Försäkring
SEK 5,200
Övrigt
SEK 1,000
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Övrigt avser kabel-tv förening.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,381,000
Byggnadsvärde
SEK 1,735,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,788,000
Tomt
Areal
600 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Hörntomt. Lättskött trädgård med Insynsskyddad uteplats i söder. Stor träck, delvis under tak där utejacuzzi finns för trevliga och avslappnande stunder året om.
Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Haradal Ängelholm

Vejbygatan 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg