190
MEDB5281A2E77BB4AA18472C3CCC2ECF4D8

Balkong med utsikt!

Kommande®

Munksjöstaden, JÖNKÖPING

Vättersnipsgränd 2

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,144 Inkl. Värme, förråd. Obligatoriskt tillägg för bredband, Kabel- tv och IP-telefoni (229 kr/mån) - (ett gemensamt avtalat paket för Telia fiber 100mbit samt kanalpaket). El, varmvatten och kallvatten mäts per resp. lägenhet. Debiteras UTÖVER avgiften.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53.5 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer215071001-0008
Byggår2016

Wow-effekten är slående!
Varmt välkomna till denna fantastiskt fina och välplanerade tvåan i stabil brf och på första parkett mot Munksjön! Här har man fri sikt över den vackra sjön och närhet till precis allt. Bra ytor och snygg, stor balkong som förlänger balkongsäsongen med flera månader!

Ta ett kliv in i hallen och stäng säkerhetsdörren så slås du av tystnaden och lugnet som infinner sig, trots att man befinner sig i den nya, expanderande stadsdelen. På golvet ligger praktisk klinker i stilrent grått och väggarna är genomgående vita och släta. Resten av bostaden har snygg, ekparkett och präglas av moderna och stilrena lösningar. Gott om förvaring och välplanerade ytor samt den otroligt vackra utsikten över vattnet är ledorden i denna bostad. Här kan man vara säker på att det aldrig kommer att byggas något hus framför och utsikten kommer vara precis lika fri framöver. Här har man öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att man har utgången till den ljuvliga balkongen i härligt sydöst-läge vilket innebär sol på balkongen nästan hela dagen fram till sen eftermiddag! Ta ett kliv ut genom den helglasade balkongdörren med en rykande färsk kaffekopp på morgonen och starta dagen på bästa vis. Eller varför inte flytta ut middagssällskapet hit ut och tänd några ljus en ljummen höst/sommarkväll, dina gäster kommer uppskatta det!

Här bor man i en stabil förening med god ekonomi och en låg månadskostnad. Standarden är hög och i en nybyggd förening krävs det knappast något underhåll. Ta hissen ner till garaget och passa gärna på att nyttja övernattningslägenheten till dina övernattande gäster, denna ligger en våning upp så det är nära och smidigt.

Munksjöstaden är ständigt expanderande och i närområdet finns både Wetterhälsan, apotek, Hemköp, dagis, lekplats, nyöppnade Bageri Rosetten där du smidigt plockar med morgonfrallorna ifrån och snart ska det öppna en lyx-pizzeria bara några hundra meter bort. En kort promenad in till City och precis runt hörnan har man hela Torpas småskaliga utbud av restauranger och caféer samt vackra blomsterhandlar.

Varmt välkommen till ditt nästa boende, jag lovar att du kommer stormtrivas!

Om området

Munksjöstaden är beläget några minuter från Jönköping City och i delområdet väster som sträcker sig från högskolan i norr till Skeppsbron i söder. Munksjöstaden sitter i princip ihop med Torpa och Söder med Barnarpsgatan som går igenom och delar av områdena.

Utbud på området
Munksjöstaden har en hög servicenivå och nära och bra med allt från livsmedelsbutiker, blomsteraffär, vårdcentral, apotek och barbershop Det kända runda höghuset ligger i den södra delen om området där du kan finna bland annat Nordea, restauranger och en samlingsplats för många företag. I första plan finns även Cardio Club, ett nytt gym i två plan.

Naturnära områden
Den vackra Munksjön gör sitt för att öka trivseln och med den som granne har man inte bara fantastisk utsikt utan även perfekta promenadstråket. Området är väldigt expansivt och det håller på att byggas upp en helt ny stadsdel med kommande Munksjökajen som ska anläggas längs med vattenlinjen så att vattennära promenader blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär.

Restaurang- och caféutbud
Känner du dig hungrig? - Ingen fara! Det finns restauranger precis vid ditt boende. Trevliga restauranger som den italienska Ciro och VY/Sky Bar finner du på området. Fler restauranger finns på Torpa med 200 meter gångavstånd.

Kommunikation
Bra kommunikation med busslinjer går vid Munksjöstaden, ettan och även tjugosjuan går regelbundet. Varje tionde minut på vardagen. Vill man promenera till city, så är det endast 10 minuters promenad. Parkeringsplatser finns i parkeringshus under boende.

Skola och barnomsorg
Ett fint dagis finns i området och Torpaskolan som är från åk. 1-6 och ligger endast 200 m bort.

Kultur och nöjen
Från Jönköping Väster har du gångavstånd till hela Citys nöjesliv och utbud av kultur.
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Parkering

Garage finns (Separat kö)

Viktiga dokument & länkar

RB_BRF_Brukspatronen_i_Jönk.-Stadgar
RB_BRF_Brukspatronen_i_Jönk.-Årsredovisn
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Till varje lägenhet följer ett källarförråd.
I föreningen finns övernattningslägenhet som är tillgänglig att hyra (300 kr/natt).
Samtliga bostäder har tvättmaskin/torktumlare eller balkong.
El, varmvatten och kallvatten mäts per resp. lägenhet. Debiteras UTÖVER avgiften.
Obligatoriskt tillägg för bredband, kabel-tv och IP-telefoni.

Michel Cosic informerar:
- 229kr tillkommer på avgiften är för ett gemensamt avtalat paket för Telia fiber 100mbit samt kanalpaket Lagom.
- Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning samt hushållsel debiteras löpande månadsvis av föreningen.
Antal rum
2 rum
Boarea
53.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Vita väggar och grå klinker på golvet, avhängningsmöjligheter direkt till höger. På vänster sida finner man praktisk förvaring i form av en stor klädkammare, som löser behoven även för den med mycket kläder. Från hallen tar man sig vidare till resten av lägenheten.
Dusch/Wc
Stilrent badrum i vitt och grått. Stora ytor och utrustat med både tvättmaskin, torktumlare med arbetsbänk och linneskåp ovan. Löser förvaringen för tvättmedel, handdukar - vardagslyx om något! Utrustat med: WC, tvättställ med skjutlådor under samt spegel ovan och duschhörnan bakom rundade duschväggar.
Kök/Vardagsrum
Stort vardagsrum på hörna med rikligt med ljusinsläpp. Öppen planlösning mot kök och naturliga ytor för matsalsplats och soffgrupp. Här kan man lätt duka upp för långbord när man har vännerna över! Utgången till balkongen finns här. Köket är planerad i vinkel med vita luckor och fullt utrustat med induktionsspis, ugn, inbyggd micro, diskmaskin, K/F och fläkt. Köket är ifrån HTH.
Sovrum
Väl tilltaget sovrum med gott om yta för dubbelsäng och extra förvaring om så önskas.
Balkong
Härlig balkong utsikt mot vattnet.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 3,144 Inkl. Värme, förråd. Obligatoriskt tillägg för bredband, Kabel- tv och IP-telefoni (229 kr/mån) - (ett gemensamt avtalat paket för Telia fiber 100mbit samt kanalpaket). El, varmvatten och kallvatten mäts per resp. lägenhet. Debiteras UTÖVER avgiften.
Andel i föreningen
1.52328 %
Andel av årsavgiften
1.52323 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Riksbyggen BRF Brukspatronen i Jönköping
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Marinen 3 i Jönköpings kommun. På Fastigheten finns 2 byggnader med sammanlagt 45 lägenheter. Fastigheternas adress är Vevslupsgränd 1 och Vättersnipsgränd 2 i Jönköping.

Förening bestående av 45 lägenheter fördelade i två byggnader uppförda 2017. Förvaltningen sköts av Riksbyggen.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
45
Parkering
Parkering:
Garageplats via kö, hissen går hela vägen ner till garaget. Garageplatsen kostar 700 kr /mån och tilldelas via ett separat kösystem.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Gemensamma utrymmen:
Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns även cykelförråd (plan -3) och en gemensamhetslokal som även kan nyttjas som övernattningslägenhet (300 kr/natt).

Karta

Munksjöstaden JÖNKÖPING

Vättersnipsgränd 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg