MED236F9616E087424D9E895E5727463F2A

Väldigt trevlig fastighet med naturen runt knuten!

Munka Ljungby, Munka-Ljungby

Vasatorpsvägen 194

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea130 kvm
Biarea59 kvm
Tomtarea5,118 kvm
Byggår1946
Driftskostnad2,812 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,695,000

Nu finns chansen att förvärva denna supertrevliga fastighet belägen i Munka-ljungby med naturen runt knuten! Bostadshuset är renoverat till stora delar genom åren och är i fint skick. Man har många möjligheter att nyttja gårdslängorna. Det finns ett äldre stall med två boxplatser, garage med plats för två bilar, ett stort loft och sedan finns det ett större förråd till ved eller förvaring. För den golfintresserade är det nära Ängelholms golfklubb. Tomten ligger inbäddad i grönska, på ett avskilt och lugnt läge! Varmt välkomna att boka in er på visning!

Om området

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

Närservice

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, INGO, Sibylla m.m

Toftaskolan i Munka-Ljungby erbjuder årskurs F-9. Skolan ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Munkabyn, Lunnagården, Munkalyckan, Lunnamöllan och Tallbiten är de förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till Vasatorpsvägen 194!

Stora gårdslängor!

Härlig uteplats i bästa solläget!

Rymlig hall

Del av hallen med blick vidare in i huset

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Varmt välkomna till Vasatorpsvägen 194 i Munka-Ljungby! En fastighet som kan ge utlopp för er kreativitet och era intressen. Här finns bra gårdslängor som inrymmer garage, loft, stalldel med två boxplatser, förråd och större vedförråd. Bostadshuset är i trevligt skick, perfekt för barnfamiljen eller den som önskar lite ytor. Tomten ligger inbäddat i grönska kring hela fastigheten med stora gräsytor och ordentlig gårdsyta som är lagd med singel. Intill fastigheten finns Ängelholms golfklubb med restaurang och golfbanor, för den golfintresserade är detta ett guldläge! Tidigare har det funnits en paddock på fastigheten som numera är överväxt men underlaget finns kvar. Ett par minuters bilfärd bort finns Munka-Ljungby med matvarubutik, bensinmack, förskolor, Toftaskolan F-9 och mycket annat. Längs med Örkelljungavägen går kollektivtrafik in till Ängelholm eller till Örkelljunga. Skolbussen till Toftaskolan hämtar vid Furutorpsvägen.

Välkomna in!

Hall
Man stiger in i en rymlig hall med gott om yta att hänga av sig ytterkläderna. Till vänster i hallen löper det flertalet garderober. Väggarna är målade.

Badrum
Rakt fram i hallen finns badrummet. Våtrumsmatta på golvet och kakel på väggarna. Utrustat med wc, tvättställ samt badkar. Badrummet är i behov av renovering.

Kök
Genom hallen till höger kommer man vidare till köket. Väldigt rymligt kök med matplats. Rummet löper längs med hela långsidan av huset. Till höger har man köksinredning från IKEA med gott om skåp och förvaring. Väldigt bra arbetsytor! Det är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, rostfri fläkt, häll, inbyggd ugn och inbyggd micro. Till vänster i rummet har man matplatsen med plats till 6-8 personer. Här finns en utgång till uteplatsen utanför. Dessutom sitter luft/luftvärmepumpen i detta rummet.

Uterum
Vidare genom matplatsen finns det stora uterummet. Nyligen renoverat med nytt laminatgolv och man har målat träpanelen. Det är stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Det finns en utgång till trädäcket utanför.

Sovrum 1
Här finns första sovrummet i huset. Fönster som vetter ut mot baksidan av trädgården. Detta rum kan användas till sovrum eller om man vill ha ett hemma-kontor. Det är målade väggar varav en vägg är tapetserad. Det ligger laminatgolv.

Sovrum 2
Det andra sovrummet på entréplanet. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annan möblering. Till vänster I rummet har man en stor skjutdörrsgarderob. Det ligger ljust parkettgolv i ask och väggarna är delvis målade och tapetserade.

Övre plan

Allrum
Upp för trappan kommer man till allrummet. Här har man öppnat upp i nock med infälld belysning, vilket ger ett otroligt fint intryck! Det ligger ljust vackert parkettgolv och det är målade vita väggar varav en del är tapetserat. Här får man plats med en rejäl soffgrupp.

Toalett
Intill allrummet finns en toalett. Även här har man hög takhöjd. Det är kakel och klinker. Utrustat med wc och tvättställ.

Sovrum 3
Här finns ett stort sovrum med öppet upp i nock med synliga takbjälkar likt övriga planet. Det ligger likadant parkettgolv som allrummet utanför och väggarna är målade vita. Längs med ena väggen har man satt skjutdörrsgarderober. Intill rummet finns en klädkammare med smart förvaring.
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
130 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
59 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare
Byggnadsår
1946
Uppvärmning
Pellets samt luft/luftvärmepump
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Tegel
fasad
Mexitegel och träpanel
Fönster
2-glas, 3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Skillinge 1:186
Övrigt
Utförda renoveringar:
- Pelletsanläggning, (ej pannan) 2003.
- Fönsterbyte (ej i uterum), 2004.
- Dränering och slang till dricksvattenbrunn, 2005.
- Ytskikt sovrum 1, 2007.
- Köket renoverades, 2007.
- Installerade luft/luftvärmepump, 2007.
- Bytte yttertaket, 2011.
- Vattenpump, 2011.
- Renoverade övre plan och öppnade upp i nock, 2012.
- Elskåp, 2012.
- Ny tvättmaskin, 2013.
- Ny torktumlare, 2014.
- Renoverade sovrum 2 nedre plan, 2014.
- Ytskikt Hall 1+2, 2014.
- Hydrofor, 2017.
- Byggde altan, 2019-2020.
- Ytsiktsrenovering av uterummet + takpappsbyte, 2020.
Övriga byggnader
Det finns en stor gårdslänga som inrymmer garageplats för två bilar, förrådsutrymme, äldre stalldel och ett loft. Utanför den gårdslängan finns en större förrådslänga att ha t ex ved i.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 33,746 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 9,927
VA
SEK 1,745
Uppvärmning
SEK 12,800
Renhållning
SEK 2,517
Försäkring
SEK 6,757
Beräknat antal personer
3
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 7,770 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,036,000
Byggnadsvärde
SEK 736,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 687,500
Tomt
Areal
5118 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Väldigt trevlig tomt med stor gräsyta med diverse träd och buskar. Lummig tomt utan direkt insyn även om man har en golfklubb utanför fastigheten. Vid infarten och mellan huset och gårdslängan så finns en stor yta som är lagt med singel.
Uteplats
Längs med husets ena gavelsida, utanför uterummet, och längs med ena långsidan av huset finns ett stort trädäck i olika nivåer. Där kan man njuta av solen större delen av dagen.
Parkering
På hela innergården och vid gårdslängan kan man ställa flera bilar: Sedan kan man ställa in två bilar i gårdslängan.
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om (Grävd brunn). Enskilt avlopp (trekammarbrunn med infiltration, äldre)
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Skillinge GA:3 ändamål: Vägar

Karta

Munka Ljungby Munka-Ljungby

Vasatorpsvägen 194

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg