190
MEDD5AA25625FD3473DBE13A6F43749F74A

Gavellägenhet från 2019 med balkong i mycket bra läge längst in på gatan!

Kommande®

Södra Sävedalen, Partille

Vallhamra Torg 18

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,173 I avgiften ingår värme, bredband (fiber) och kabel-tv (grundutbud). Varm- och kallvatten mäts separat och debiteras 2 gånger om året. Eget elabonnemang tecknas för varje lägenhet.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea54 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer911104
Byggår2018
Driftskostnad583 kr/månad

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Öppen och ljus tvårumslägenhet som stod färdig under 2019 i mycket bra läge längst in på gatan. Lägenheten som enkelt nås via trappa eller hiss präglas av väl utnyttjad boyta, ljus interiör, fina ytskikt, snyggt kök, sovrum i anslutning till balkong och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni i en toppmodern fastighet där BRF Fjällsippan är den sista etappen av de senaste nybyggnationerna intill Vallhamra Torg. Här bor ni i ett mycket centralt läge i södra Sävedalen med allt ni kan tänka er att behöva i närområdet. Här väntar en enkel vardag vid Vallhamra Torg med gångavstånd till förskola, skola, busshållplats, restaurang och mataffär. Närmsta busshållplats ligger runt hörnet med mycket bra kommunikationer in till Partille centrum och Göteborg. Fiber ingår i månadsavgiften.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Södra Sävedalen förknippas ofta med dess centrala läge mot Göteborg tillsammans med grönskan som finns i nära anslutning. Det finns ett upplyst motionsspår med möjlighet att nå badsjön Härlanda tjärn och Skatås naturreservat.

Kommunikation

Svart express tar ca 20 minuter in till Göteborg central och går varje kvart under större delen av dagen. Till Partille centrum tar det ca 8 minuter respektive 12 minuter med buss 514 eller 515.

Närservice

Vallhamra torg har en välsorterad matbutik, vårdcentral, apotek, pizzeria och blomsterbutik. Ombyggnad och utveckling av Vallhamra torg har pågått de senaste åren vilket gör området väldigt attraktivt.

Övrigt

Inom gångavstånd finns två förskolor samt Oxledsskolan som har utbildning till årskurs 3. Mellan årskurs 4-9 finns Vallhamraskolan som ligger vid Vallhamra torg.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Ert nya hem på Vallhamra torg 18 välkomnar in till en väldisponerad hall med skjutdörrsgarderob där ni smidigt hänger undan både jackor och vinterkappor. Från hallen når man badrummet som är inrett med vitt kakel som kontrasterar snyggt mot det mörka klinkergolvet. Utrustningen består av dusch, handfat med kommod, kombimaskin för smidig tvätt och tork, handdukstork samt wc.

Vidare in från hallen möts man av ett öppet vardagsrum och kök som förenas i öppen planlösning och skapar en trevlig social yta där kocken kan småprata med middagsgästerna samtidigt som förrätten bereds inför kvällen trerättersmeny. Köket som är inrett med stilrena vita luckor och mörka bänkskivor erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i lådor och skåp. Till hjälp vid matlagning och disk finns spis, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys samt diskmaskin. Ett matbord kan placeras intill fönstret, eller varför inte installera en extra köksö som gör matlagningen till en dröm med extra skåp och bänk yta för den genuint matlagningsintresserade.

Vardagsrummet och köket badar i ljus tack vare gavelläget och skapar en mycket trivsam boendemiljö. Här finns gott om plats för både matplats och den större soffmöbeln.

Sovrummet är designat i samma stilrena stil som köket och vardagsrummet med vita väggar och ekgolv. Här finns också en stor garderob med praktiska skjutdörrar att disponera med mycket förvaring. Härifrån når man också lägenhetens guldkorn, balkongen där ni kan ni njuta av en kopp kaffe till både morgonens och den sena eftermiddagens solstrålar. Varför inte plantera basilika, timjan och oregano i en odlingslåda eller två på balkongen för att förgylla middagen med färska, egenodlade kryddor?

Välkommen hem!
Antal rum
2 rum
Boarea
54 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
Rymlig balkong med gott om plats för utemöbler.
Parkering
Parkeringsplatser i garaget kan hyras (separat kö) och administreras av Aspelin-Ramm.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,173 I avgiften ingår värme, bredband (fiber) och kabel-tv (grundutbud). Varm- och kallvatten mäts separat och debiteras 2 gånger om året. Eget elabonnemang tecknas för varje lägenhet.
Information avgift
Föreningen har inga planer på att ändra månadsavgiften i dagsläget (maj 2020).
Driftskostnad
SEK 7,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,000
VA
SEK 1,500
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Föreningen har enskild avläsning av kall- samt varmvatten. Internet via Telia (Fiber) ingår i avgiften. De angivna driftkostnaderna är ca kostnader (enl säljarens uppgifter) och kan komma att variera beroende på personliga avtal och förbrukning.
Andel i föreningen
1.31999 %
Kommentar till andelstal
Uppgift enl BRF
Andel av årsavgiften
1.31999 %
Tillträde
Enl ök, snabbt TT möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Fjällsippan i Sävedalen
Om föreningen
Föreningen köpte den 2 juli 2018 samtliga andelar i AR Vallhamra SO ekonomisk förening. AR Vallhamra SO ekonomisk förening äger fastigheten Ugglum 1:139. På fastigheten har det uppförts flerbostadshus med bostadslägenheter samt en kommersiell lokal. Inflytt i bostadslägenheterna har skett under året 2019. Föreningen består av 3 byggnader med 56 lägenheter och 1 lokal.

Föreningens lån / kvm uppgår till 10663 kr (uppgift enl EK plan).
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
56
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Tv- och bredband ges via leverantör Telia.
Parkering
Avtal om nyttjande av parkeringsplatser finnns. Detta avtal säkrar rätten för föreningen att hyra 30 parkeringsplatser på markplan och i garage i intilliggande fastighets Partille ugglum 1: 142. För dessa är det separat kö. Föreningen äger inte dessa parkeringsplatser utan hyrs av AR Vallhamra Servicefastigheter AB.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Föreningen tillåter delat ägande.
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Föreningen har utemöblemang och cykelställ på innergård för medlemmarna.

Aspelin Ramm brukar förvalta föreningen mellan 1 ½ - 2 år efter färdigställande, lite beroende på när på året som föreningen färdigställs. Det är medlemmarna som kommer att sitta i styrelsen när Aspelin Ramm lämnar och bestämmer hur man vill göra avseende den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Aspelin Ramm brukar hjälpa till med att handla upp en ekonomisk förvaltare och sedan bestämmer styrelsen hur man handlar upp den tekniska förvaltningen inkl. städning, snöskottning etc.

Karta

Södra Sävedalen Partille

Vallhamra Torg 18

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg