190

Tunabackar, Uppsala

Tunagatan 1A

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,969
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea39 kvm
Lägenhetsnummer35

Snart till salu! Välkommen hem till denna ljusa 1:a med det där lilla extra. Bostaden har under åren genomgått en modern renovering med nya ytskikt på vägg och golv. Vidare har du mycket bostadsyta att nyttja! Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med klädkammare, stort kök med plats för matbord, helkaklat badrum (stamrenoverat) och generöst allrum med plats för både soffa och större säng! Även här finns god förvaring med klädkammare i anslutning. Från vardagsrummet har du vidare utgång till bostadens balkong i soligt sydostläge. Nedanför breder en grönskande innergård ut sig med grillplats, sittplatser samt lekpark som tillhandahålls av föreningen.

Tunabackar är ett uppskattat område med service bokstavligt talat runt knuten. Här har du Torbjörns torg med service så som apotek, florist, restauranger, postombud samt ICA. Busshållplats finns även det precis utanför dörren, men du tar dig enkelt per promenad eller cykel på ca 10 minuter till stadskärnan. Gym och äventyrsbad/simhall finns vid Fyrishov en kort promenad bort och både universitet och nationer tar du dig till snabbt med cykeln. Tunabackar erbjuder vidare fin natur med fina strövområden, populärt koloniområde och många bollplaner. Vid Röbo, en kort promenad bort finner du också Fyrisån, utegym att nyttja och fina promenadvägar till Gamla Uppsala och kungshögarna.

Detta är en Kommande försäljning. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för mer info! 0767 11 90 90 alt. maxim.alami@husmanhagberg.se

Om området

Tunabackar är egentligen bara ett kvarter, dock ett relativt stort kvarter, det byggdes runt 1950 inom ramen för det kommunala bostadsbolaget och ritades av stadsarkitekten Gunnar Leche. Husen är K-märkta tegelhus med gul putsfasad och anses allmänt representera ett av de finare kulturarven från 1900-talets mitt i Uppsala.

I centrum av Tunabackar finns Torbjörnstorg med bl.a. livsmedelsbutik, spelbutik och blomsteraffär. Det finns två skolor i området; Domarringen med mellanstadium och Tunabergsskolan med högstadium.

Kommunikation

Flera av Uppsalas stadsbussar trafikerar området. Gott om cykel- och gångvägar både in mot centrum men även ut mot Tunakolonin och friluftsområdet i Röbo.

Närservice

Torbjörnstorg ligger i området med matbutiker, café, bageri, tobaksbutik, postombud och småbutiker. Vid Torbjörnstorg finner du även bankomat och budo-lokaler där det även finns möjligheter till andra aktiviteter.

Parkering

I området finns betalparkering med boendeförmån. För mer information om boendeparkering besök https://www.uppsala.se/boendeparkering

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
39 kvm
Areakälla
föreningens information
HALL
Trevlig och välkomnande hall. Här erbjuds avhängning på krokar innanför dörr samt plats för skohylla och övrig möblering enligt önskemål. Vidare finns här en klädkammare med god förvaring i anslutning. Ljusa väggar, laminatgolv.
KÖK
Stort kök utrustat med bekvämligheter så som spis med ugn, köksfläkt samt kombinerad kyl/frys. Rostfri bänk vid ho och övrig yta i trä. Vidare erbjuds god plats för matbord med plats för 4 personer. Detta placeras med fördel vid fönstret med utsikt över den grönskande innergården. Väggarna är ljusa och på golvet laminat.
BADRUM
Helkaklat badrum utrustat med duschkabin, handfat med spegelskåp ovan samt WC. Utöver finns även plats för förvaringsmöbel eller dekoration enligt önskemål. Väggarna går i vitt kakel och på golvet blått klinker.
ALLRUM
Yteffektivt allrum med plats för både soffa, soffbord, TV-bänk samt större säng. Vidare erbjuds god förvaring i klädkammare i anslutning till rummet, så du slipper ha förvaringsmöbler som tar plats. Härifrån har du också utgång till balkongen. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Väggarna är ljusa och på golvet laminat.
BALKONG
Från vardagsrummet når du denna trevliga balkong med fin vy mot den mysig innergården nedanför. Här finns plats för bord med stolar alternativt mindre loungemöbler. Sol under hela dagen (sydostligt läge).
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 1,969
Andel i föreningen
1.6326 %
Byggnad
Förening
Namn
Brf Violen i Tuna backar
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Tunabackar Uppsala

Tunagatan 1A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg