190
MEDBCBA765B545D4EDF9BA625E3D3440612

3:a i Tunabackar

Kommande®

Tunabackar, UPPSALA

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,518 inkl. värme och vatten
Antal rum3 rok
Boarea85.1 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till en ljus genomgångslägenhet i lummiga Tunabackar! Trivsam planlösning med många tidstypiska detaljer från -60 talet bevarade. Här erbjuds ordentliga rum, stamrenoverat badrum med helkakel, klinkergolv och en egen tvättmaskin, Stort kök med generös matplats. Tack vare det fina läget har du gångavstånd till Torbjörnstorg med ICA, apotek, fik och restauranger. Runt hörnet har du också goda kommunikationer med stadsbussarna som tar dig till city på bara några minuter. Här finns även ett flertal förskolor, både låg- och mellanstadieskola samt högstadium.

Passa på att ta din chans att bo stort och bekvämt, nära allt.
Välkommen på visning. Välkommen hem.

Detta är en Kommande® försäljning. Ring mäklare Josef Boulaich för mer information 070 001 99 60

Om området

Tunabackar är egentligen bara ett kvarter, dock ett relativt stort kvarter, det byggdes runt 1950 inom ramen för det kommunala bostadsbolaget och ritades av stadsarkitekten Gunnar Leche. Husen är K-märkta tegelhus med gul putsfasad och anses allmänt representera ett av de finare kulturarven från 1900-talets mitt i Uppsala.

I centrum av Tunabackar finns Torbjörnstorg med bl.a. livsmedelsbutik, spelbutik och blomsteraffär. Det finns två skolor i området; Domarringen med mellanstadium och Tunabergsskolan med högstadium.

Kommunikation

Flera av Uppsalas stadsbussar trafikerar området. Gott om cykel- och gångvägar både in mot centrum men även ut mot Tunakolonin och friluftsområdet i Röbo.

Närservice

Torbjörnstorg ligger i området med matbutiker, café, bageri, tobaksbutik, postombud och småbutiker. Vid Torbjörnstorg finner du även bankomat och budo-lokaler där det även finns möjligheter till andra aktiviteter.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg