190
MEDEDF6DE3FECC4411F8D182BCDC0C9E030

Villa SjöbrisTumlehedsvägen 204 Torslanda - Tumlehed, Torslanda

Kommande®

Torslanda - Tumlehed, Torslanda

Tumlehedsvägen 204Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

250 kvm

BIAREA

60 kvm

TOMTAREA

1 128 kvm

BYGGÅR

2020

DRIFTSKOSTNAD

4 046 kr/månad

Villa Sjöbris

Unikt tillfälle att förvärva en av Torslandas mest attraktiva nybyggen! Ett drömboende i världsklass – stora panoramafönstren med en förtrollande havsutsikt. Villan i tre plan är på 310 kvm och ritat av Bornstein Lyckefors.
Denna exklusiva villa är till dig som söker det bästa av det bästa. Med sin underhållsfria granitfasad och högkvalitativa material är villan verkligen en syn att beskåda. Nybygget är noggrant planerat i minsta detalj för att erbjuda en högkvalitativ upplevelse. Från de vackra golvbeläggningarna till de eleganta köks- och badrumsinredningarna, är detta hus ett mästerverk av design och kvalitet.
Med ett stenkast bort från stranden kan du njuta av oförglömliga solnedgångar och avkopplande promenader. Denna lyxvilla är helt enkelt en perfekt plats för familjen att trivas och umgås i! Här bor du 30 min från Göteborg och 50 min från Landvetter.

Bilder

MEDEDF6DE3FECC4411F8D182BCDC0C9E030
MED7D741C7CA63D44B78C67314D27B6E158
MEDCA3A0648DF06474EA7D11849B45ABD9C
MEDD13255D8D7A34969A1E53C267C4071EF
MED5F9BACBD465C4987B79F0525B96985F3

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

250 kvm

BIAREA

60 kvm

TOMTAREA

1 128 kvm

BYGGÅR

2020

DRIFTSKOSTNAD

4 046 kr/månad

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

SUTTERÄNGSPLAN

På första plan välkomnas man av en stor entréehall, där den generösa takhöjden genast fångar din uppmärksamhet och skapar en härlig känsla av rymd och ljusinsläpp. Här möts du av en platsbyggd trappa som erbjuder smart förvaring, samt villans första WC, med ett exklusivt kakel, handfat från Copenhagen Bath och VOLA-blandare. Även villans vinkällare befinner sig på detta plan, perfekt för vinentusiasten. Redan här upplever man den exklusiva atmosfären som genomsyrar hemmet.
I anslutning till hallen finner du teknikrummet samt garage. Garaget har 360V-uttag på båda sidor, perfekt för två elbilar. Här erbjuds en mångsidig arbetsplats med välutrustade köksskåp, diskbänk och stenskiva från Italien. Den imponerande 5m breda garageporten erbjuder lätt tillträde.
Teknikrummet är villans hjärta av smart hem-teknik – bergvärmepump och teknikrack. Elcentral och hyllsystem som ger ordning medan KNX-systemet förmedlar intelligent och sömlös kontroll över belysning och apparater.

FÖRSTA PLAN

Vidare upp för trappan möts du av bostadens första sociala yta – kök och vardagsrum. Här finner du även direktutgångar till villans vackra uteplatser. Köket omfattas av högkvalitativ köksutrustning inredd i massiv svart/brun laserad ek från DOCA från Barcelona. En subtil belysning i alla skåp och lådor. Köket är utrustat med toppmoderna Miele-vitvaror –ångugn, värmeskåp, ugn, diskmaskin, frys med ismaskin och en kyl med 75cm bredd. Dubbla diskhoar från Novito med blandare.
Köksö med plats för stora sällskap. Spishäll från Bora med inbyggd fläkt som både är praktisk och elegant. Ljuset från den gaseldade öppna spisen skapar en varm atmosfär i det stora rummet. I rummet finns även villans matsalsplats där du genom panoramafönstren avnjuter havsutsikten samt baksidans vackra natur. På andra plan möter du även badrum nummer två. Här kan du ta det lugnt slappna av. Helglasad ingång till bastun, inbyggda högtalare samt inbyggda blandare i både dusch och handfat.
I vinterträdgården kan du njuta av utsikten mot den rogivande dammen, omgiven av träd och grönska. Ett granitgolv som binder samman inne och utemiljön. Här kan du öppna upp rummet med skjutdörrar i tre riktningar. En takhöjd på 3.30 meter.
Tvättstugan är organiserad och funktionell med Mile-apparater - torkskåp, tvättmaskin och torktumlare. En extra stor diskho med duschblandare samt en taktrappa som leder till ett praktiskt vindsförråd.
Bostadens andra sociala utrymme når du till höger om trappan, ett mysigt allrum med heltäckningsmatta och inbyggt högtalarsystem. I anslutning med detta rum når du även två sovrum/arbetsrum. Intill rummen finner du även ett ljust och lyxigt marmorbadrum med dusch och toalett.

ANDRA PLAN

Välkomna högst upp i villan till the masterbedroom! Sovrum med storslagen havsutsikt, i horisonten kan man skymta Carlstensfästning. En stor och lyxig inbyggd sänggavel samt elektriska mörkläggningsgardiner. Sovrummet integreras med badrum och walk-in-closet. Marmorbadrummet erbjuder både dusch och badkar, självklart inbyggda blandare även här.

Om området

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Det ligger lite lantligt men ändå när till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet ligger här med en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn. Där finns goda möjligheter att få en båtplats åtminstånde för en mindre båt.

KOMMUNIKATION

Se vasttrafik.se för mera information.

Ekonomi

EL

13 000 kr

VA

12 500 kr

UPPVÄRMNING

6 700 kr

VÄG, SAMF

8 175 kr

FÖRSÄKRING

8 175 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

48 550 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

KOMMENTAR

I VA-kostnaden ingår sophantering
Kwh fördelning: Värme: 6500Kw, Förb El :12699Kw,

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla med sutteräng

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

Mekanisk till- och frånluft, FTX

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Thermoblock/ Penthouse trä

FASAD

Sten

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Betong/järn/trä

TAK

Papp

FASTIGHETSBETECKNING

Hästevik 1:128

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

8 317 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

5 000 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

12 760 000 kr

Tomt

AREAL

1128 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Avstyckningsplan (1947-12-05)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Det är en bom som begränsar trafiken in på gatan. Enbart boende på gatan har möjlighet att komma in.

UTEPLATS

Uteplatser runt hela villan. Även två terrasser från Master bedroom.

PARKERING

Bra parkeringsmöjligheter för flertalet bilar.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hästevik GA:24 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tumlehed GA:1 ändamål: Vägar
Förmån: Officialservitut Väg, 14-TRL-1262.1

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Göteborg Torslanda - Tumlehed

Tumlehedsvägen 204

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg