MEDA5EF7EC0C58746DF8CFBB0F4025DF048

1-plansvilla med suterrängplan på hörntomt i Skälderviken!

Boka visning

Skälderviken, Ängelholm

Trastvägen 10

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea135 kvm
Biarea39 kvm
Tomtarea1,494 kvm
Byggår1967
Driftskostnad2,967 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,495,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
October | Tuesday
Kl 16:30 - 17:30
Onlinebokning via HusmanHagbergs hemsida!

Nu är ett av husen på den barnvänliga återvändsgatan, Trastvägen, till salu! Det är sista huset på höger sida som nu är redo för nya ägare. En ny familj som kan rå om och vårda sitt drömhem på ett läge som inte växer på träd. Huset är ett 1-plans hus med suterrängplan och garage. Vid husets framsida har man trädgårdsyta sedan är det sluttning vid sidan av huset och på baksidan har man en stor vacker trädgårdsyta. Tomten är stor, vacker och omsluten av naturen intill. Det finns ett fint lusthus med söta trädetaljer, där man kan sitta och blicka ut över trädgården. Invändigt i huset kan man flytta in och fixa det man önskar efter hand eller så uppdaterar man interiören direkt. Taket är renoverat 2009. I närheten slingrar sig Rössjöholmsån fram och det finns väldigt vackra promenadstråk längs med ån och i naturen intill. Skälderviken är ett väldigt trevligt område i Ängelholm. Här finns matvaruaffär, Errarps skola F-6, förskola och mer därtill inom gångavstånd. Man har även nära ned till småbåtshamnen och stranden. Bra bussförbindelser till och från Ängelholms centrum. Detta är verkligen en bostad man inte får missa! Varmt välkomna att boka in er på visning!

Om området

Skälderviken i Ängelholm är ett gammalt fiskesamhälle, beläget vid Rönne å:s mynning, som är känt för de fina stränderna. Vid ån finns en hamn för fritidsbåtar. Här finns Errarps skola som omfattar årskurserna F-6 och har omkring 280 elever. Skolan tillhör Skäldervikens rektorsområde.

Kommunikation

Stadsbuss nr 2 går genom området Skälderviken. Mer info se www.skanetrafiken.se. Ängelholm/Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg finns inom knappa 10 min bilväg.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkomna till Trastvägen 10

Att bo på en lugn återvändsgata med naturen intill.

Utsikt över den vackra trägården

Välkomna in!

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Fastigheten säljes med en sk Friskrivningsklausul.

"Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. En friskrivning från säljarens ansvar som avses i Jordabalken 4 kap 19 § avseende "dolda fel". Köparen får således efter köpet inte göra gällande några påföljder gentemot säljaren på grund av fel i fastigheten, dess byggnader och byggnadstillbehör."

Varmt välkomna till Trastvägen 10! På en barnvänlig återvändsgata finns detta trevliga huse som nu är redo för nya ägare. En ny familj som kan rå om och vårda sitt drömhem på ett läge som inte växer på träd. Huset är ett 1-plans hus med suterrängplan och garage. Vid husets framsida har man trädgårdsyta sedan är det sluttning vid sidan av huset och på baksidan har man en stor vacker trädgårdsyta. Tomten är stor, vacker och omsluten av naturen intill. Invändigt i huset kan man flytta in och fixa det man önskar efter hand eller så uppdaterar man interiören direkt. I närheten slingrar sig Rössjöholmsån fram och det finns väldigt vackra promenadstråk längs med ån och i naturen intill. Skälderviken är ett väldigt trevligt område i Ängelholm. Här finns matvaruaffär, Errarps skola F-6, förskola och mer därtill inom gångavstånd. Man har även nära ner till småbåtshamnen och stranden. Bra bussförbindelser till och från Ängelholms centrum.

Välkomna in!

Hall
Ett steg in i hallen och man märker med en gång av hemtrevnaden i detta hus! Man kan hänga av sig ytterkläderna till höger och även i garderoben intill. Väggarna är tapetserade och det ligger granitklinker på golvet. Vidare in i hallen ligger det stavparkett på golvet.

Kök
Till vänster från hallen kommer man till köket. Rymligt kök med köksinredning längs med två av väggarna. Bra plats att arbeta i köket. På ena sidan har man vask, spis och fläkt. På andra sidan har man kyl/frys x2, bänkyta samt städskåp. Det finns ett givet utrymme till diskmaskin med i dagsläget finns det ingen. I köket finns en matplats för ca 4 personer med fönster som vetter ut mot framsidan av bostaden.

Allrum
Rymligt allrum med utgång till balkongen som löper längs med hela långsidan på huset. Rummet har tapetserade väggar och det ligger stavparkett på golvet.

Badrum
Rakt fram från hallen finn badrummet. Det är helkaklat och är utrustat med wc, tvättställ, bidé, badkar och vädringsfönster.

Sovrum 1
Till höger från hallen finns två sovrum. Detta rummet är det som är närmst balkongen. Det är ett rymligt rum med plats för dubbelsäng och viss annan möblering. Väggarna är tapetserade och det ligger stavparkett på golvet. Här finns även en utgång till balkongen. Längs ena väggen har man flertalet garderober.

Sovrum 2
Bredvid sovrum 1 finns sovrum 2. Här får det plats dubbelsäng och viss annan möblering. Längs ena väggen finns flera inbyggda garderober och fönstret vetter ut mot trädgården på framsidan. Väggarna är tapetserade och det ligger stavparkett även här.

Suterrängplan

Allrum
Ned för trappan kommer man till suterrängplanet och till allrummet först. I sann "Dalarna-anda" är väggarna klädda i grov träpanel och likaså i fönstersmygarna. På golvet har man lagt breda golvplankor. Här finns även en öppen spis som inte används på länge. Vill man kunna använda den i framtiden bör man kontakta sotare för vidare inspektion. Det finns en utgång till trädgården från detta rummet.

Toalett
Genom allrummet till höger finns en toalett. Utrustad med wc och tvättställ.

Sovrum
Efter toaletten kommer sovrum 3. Mysigt rum med tillhörande klädkammare. Väggarna är tapetserade och det ligger trägolv. Det får plats dubbelsäng och viss annan möblering.

Tvättstuga
I tvättstugan finns en duschhörna med glasväggar, grovvask, tvättmaskin och en garderob. Det är klinker på golvet. Innanför tvättstugan finns pannrummet där fjärrvärmepannan sitter. Vidare in genom suterrängplanet finns två förrådsutrymmen samt ytterligare en utgång.
Antal rum
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
135 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
39 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plans med suterrängplan
Byggnadsår
1967
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning
Suterräng/källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Tegel och träpanel
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Tampen 5
Övrigt
2009 renoverade man taket och gjorde vid plåtarbetet till taket.
Fiber är inte indraget.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 35,609 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,272
VA
SEK 4,171
Uppvärmning
SEK 17,755
Renhållning
SEK 2,475
Försäkring
SEK 3,936
Beräknat antal personer
1
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,169,000
Byggnadsvärde
SEK 1,931,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,028,200
Tomt
Areal
1494 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Tomten är belägen väldigt vackert, omgivningen är skyddad och man har verkligen naturen runt knuten. Vid husets framsida har man trädgårdsyta sedan är det sluttning vid sidan av huset och på baksidan har man en stor vacker trädgårdsyta.
Uteplats
Längs med hela baksidan finns en balkong samt uteplats under balkongen. Nere på tomten finns ett sött lusthus.
Parkering
Man får plats med två bilar på infarten och en bil i garaget.
Planbestämmelser
Tomtindelning Stadsplan Ändring Av Dp Fråga Väckt Om Förordnande
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Avtalsservitut Vattentäkt Mm
Last: Avtalsservitut: Vattentäkt Mm, 11-IM5-38/260.1
Last: Officialservitut Kraftledning, 11-IM5-62/1193.1

Karta

Skälderviken Ängelholm

Trastvägen 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg