190

Byske, Byske

Trappgatan 18Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

78 kvm

TOMTAREA

426 kvm

BYGGÅR

1971

DRIFTSKOSTNAD

2 846 kr/månad

Smakfullt renoverat kedjehus i omtyckta Byske!

Varmt välkommen till detta smakfullt renoverade kedjehus i markplan på en omtyckt gata i Byske!

Här bor du både bekvämt och billigt och med närhet till allt du kan tänkas behöva.
Mot söder har du en fantastiskt uteplats med lugnt läge och möjlighet till utevistelse stora delar av året. Ett hem att trivas i helt enkelt!

Välkommen att kliva in i en ljus och rymlig hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder i direkt anslutning till entrén.
Till höger ligger bostadens badrum utrustat med WC, dusch samt en större kommod med tillhörande spegelskåp. Här finns också både tvättmaskin och torktumlare i pelare.

Fortsatt in i bostaden till höger ligger hjärtat i hemmet, det välrenoverade och optimalt planerade köket.
Vid renoveringen flyttades vitvaror och skåp om så du nu har ett smakfullt utrymme med mängder av bänkyta tillgänglig vid tillredning av dina måltider.
Här har du nu ett modernt kök med vita skåpsluckor och med en mörkare bänkskiva. På väggen sitter ett mörkt stänkskydd och vitvarorna är av kvalitativa märken. Via köket når du också bostadens baksida i direkt söderläge och med en utsikt över en väl omhändertagen trädgård. En stor altan under tak erbjuder dig lyxen av att kunna inta dina måltider utomhus stora delar av året medan du blickar ut över din insiktsskyggade tomt. Då trädgården är helt inhägnad kan du enkelt låta barnen eller familjens fyrfotade vänner ströva fritt utan att vara orolig över trafik.

Bortsett från det trevliga köket hittar du också två väl tilltagna och ljusa sovrum utrustade med både fönsterpartier i söderläge samt garderober för klädförvaring.
Skulle du önska ytterligare ett sovrum finns möjlighet att skapa ett fantastiskt ungdomsrum eller kontor i det som just nu används som förråd bakom garagedelen. Då utrymmet är välisolerat och uppvärmt och dessutom har fönster så kan man med små medel förvandla detta till en optimal ungdoms-lya eller som ett lyxigt hemmakontor.

Vidare stoltserar bostaden med ett rymligt och stilfullt vardagsrum som tack vare stora fönsterpartier släpper in mängder med ljus!
Här kan du med fördel möblera med större soffgrupper med tillhörande soffbord och tv-möbel.

Här bor du i ett lugnt och gemytligt område med närhet till livsmedelsbutik, grönområden, skola, dagis, apotek och vårdcentral.
När du vill avnjuta en promenad eller en dag vid stranden kan du gå till Byske havsbad på 20 minuter från bostaden. När du hunnit ungefär halvvägs finns ett fint utegym och tennisplaner samt den magnifika älven. Från bostaden har ni även närhet till bra kommunikationer in till Skellefteå Centrum.

Trappgatan 18 är en kommande försäljning med en förväntad försäljningsstart under våren.
Varmt välkomna att anmäla er för att ta del av mer information.
-Ser fram emot att höra från er!

Bilder

MEDD65FA02539D74A99BDDC5BCF0B1F004F
MED878787D33B104439A8E64430820F84B1
MED385CF875CA5F48179950CE3C69177EB8
MED5C96CB21CD274C93934AA6DDDF57DD78
MEDC1CD4667A7484A30BE60064E289E0C26

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Skellefteå Byske

Trappgatan 18

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret