230
MED0550280CB7B64353AD252B9DB9897C27

Otroligt fin 2:a i markplan med uterum!Trapetsgatan 30D Fridhem, ÄNGELHOLM

Fridhem, ÄNGELHOLM

Trapetsgatan 30D


PRIS (utgångspris)2 325 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

67,5 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

E4

MÅNADSAVGIFT

4 096 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

2 325 000 kr utgångspris

Otroligt fin 2:a i markplan med uterum!

Välkomna till denna otroligt fina tvåa i markplan med både inglasat uterum och uteplats i bästa solläge, i en stabil förening på Fridhem! Belägen på det omtyckta området Fridhem med trevliga omgivningar. Byggd år 2020 och är ett kvalitetshem med genomtänkta och påkostade materialval. Man kommer in i en rymlig hall med gott om plats till förvaring, både direkt till vänster men även i skjutdörrsgarderoben. Till höger har man ett stort sovrum med fönster på entrésidan. Ljusa färger i sovrummet! Efter sovrummet har man ett modernt snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rakt fram från hallen i öppen planlösning har man vardagsrum och kök med matplats. Bra utrymme för möblering och köksinredningen är, i kvalitetsmärket HTH, i en väldigt fin ljusgrå ton med påkostade tillval och maskiner och vitvaror i rostfritt. Med utgång från vardagsrummet har man det inglasade uterummet som nyttjas flitigt från tidig vår till sen höst. Utanför uterummet har man en stenlagd uteplats och sedan ramas ytan in av en häck. Bostaden är genomgående så man får ett väldigt fint ljus i lägenheten. Ljust, snyggt, modernt! Föreningen har en trevlig utomhusmiljö med mysig grillplats/uteplats och boulebana som man får nyttja. Helt enkelt en otroligt fin bostad som ni inte får missa!

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Bilder

MED0550280CB7B64353AD252B9DB9897C27
MEDB39B016D7B4046C78E698D1637BAE319
MED4BFC3D80F9B54BDC96F9E04C0AFEBA74
MED41BCE71165204293A302CAA40B2731D8
MED964D7957CBD940148EF16D604F284CF8

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

67,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

E4

VÅNING

1 av 2

MÅNADSAVGIFT

4 096 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

2 325 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Parkeringsplats erbjuds till varje bostadsrätt

Trapetsgatan 30D - Välkomna till denna otroligt fina tvåa i markplan med både inglasat uterum och uteplats i bästa solläge! Belägen på det omtyckta området Fridhem med trevliga omgivningar. Byggd år 2020 och är ett kvalitetshem med genomtänkta och påkostade materialval. Man kommer in i en rymlig hall med gott om plats till förvaring, både direkt till vänster men även i skjutdörrsgarderoben. Till höger har man ett stort sovrum med fönster på entrésidan. Ljusa färger i sovrummet! Efter sovrummet har man ett modernt snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rakt fram från hallen i öppen planlösning har man vardagsrum och kök med matplats. Bra utrymme för möblering och köksinredningen är, i kvalitetsmärket HTH, i en väldigt fin ljusgrå ton med påkostade tillval och maskiner och vitvaror i rostfritt. Med utgång från vardagsrummet har man det inglasade uterummet som nyttjas flitigt från tidig vår till sen höst. Utanför uterummet har man en stenlagd uteplats och sedan ramas ytan in av en häck. Bostaden är genomgående så man får ett väldigt fint ljus i lägenheten. Ljust, snyggt, modernt! Föreningen har en trevlig utomhusmiljö med mysig grillplats/uteplats och boulebana som man får nyttja.

Ljust, snyggt, modernt!

Välkomna in!

Hall
Man stiger in i en ljus fin hall, där blicken direkt söker sig mot vardagsrum och uteplatsen på andra sidan, tack vare den genomgående planlösningen. Precis innanför ytterdörren har man tåligt klinker på golvet och vidare in har man ett fint parkettgolv. Till vänster i hallen har man plats att hänga av sig ytterkläderna eller i den rymliga skjutdörrsgarderoben. Lite längre in i bostaden har man en rymlig klädkammare.

Sovrum
Till höger om hallen har man ett stort sovrum. Bra med plats för möblering av dubbelsäng och annat. Man har fönster som vetter ut mot entrén. Väggarna är målade och det ligger fint parkettgolv.

Badrum
Vidare genom hallen åt höger har man badrummet. Snyggt, stilfullt och helkaklat badrum. Utrustat med wc, tvättställ, duschhörna med glasväggar, tvättmaskin och torktumlare.

Kök & Vardagsrum
Rakt fram från hallen har man köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Otroligt trevlig samvaro-yta! Bra plats för möblering av en rejäl soffgrupp och matbord. Längs två väggar åt höger har man köksinredning med stora fönsterpartier ut mot uterummet. I vardagsrumsdelen har man fönster som går ner i golvhöjd som ger ett väldigt fint ljusinsläpp. I vardagsrummet har man utgången till det inglasade uterummet som gärna nyttjas från tidig vår till sen höst. Utanför uterummet har man en stenlagd uteplats i fint solläge!

Ljusgrå köksinredning från HTH med en maskin- och vitvaropark i kvalitetsmärke. Utrustat med häll, rostfri fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd micro och ugn, kyl och frys i rostfritt. Bra plats till förvaring i köket med en genomtänkt planlösning.

Om området

Området är beläget söder om Ängelholms Idrottsplats mellan Kullavägen och Helsingborgsvägen. Här kan man leva hållbart med gångavstånd till havet och centrum. Med närheten till järnvägsstationen och busslinjer erbjuds goda möjligheter för pendling.

Området ligger i direkt närhet med Ängelholms idrottsplats sedan finns ishall, BMX-bana, simhall och Ängelholms sjukhus nära.

På Södra utmarken, området intill, finns skola F-6 och flertalet förskolor.

Fridhem är ett område med både bostadsrätter och hyresrätter i flerbostadshus och radhus kombinerat med naturliga gröna rekreationsstråk. I stadsdelen planeras förskola och vårdboende.

KOMMUNIKATION

Längs med Kullavägen går stadsbuss nr 1 och buss 226 som går mellan Ängelholm - Höganäs. Längs med Metallgatan går buss 506 mellan Ängelholm - Helsingborg.

NÄRSERVICE

Inom gångavstånd finns Ica Kullahallen, mataffär, på Södra Utmarken och sedan har man närhet till stadens centrum med butiker och shopping. Ett par minuters bilfärd bort finns Brännborn center.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,1 %

TILLTRÄDE

Efter överenskommelse

ÖVRIGT

Föreningen planerar en avgiftshöjning i november 2023 med ca 4 %.

Ekonomi

EL

4 200 kr

VA

1 800 kr

FÖRSÄKRING

1 800 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

7 800 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Hyra för parkering (2 400 kr/år) samt Kabel-tv/bredband (4 200 kr/år).

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

616 420 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX-ventilation

HISS

finns ej

ELFÖRBRUKNING

2 100 kWh/år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Fridhem Fotbollen

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

38

TV OCH BREDBAND

Fiber från Bjärekraft. Internet och Tv tecknas separat.

PARKERING

Föreningen har 38 parkeringsplatser, en tillgänglig för lägenhet. Platserna har ingen koppling till lägenheterna utan det är styrelsen som beslutar vilken parkeringsplats som blir tillgänglig. Kostnaden för en P-plats är (2023) 200 kr/mån.

ÖVRIGT

Tomtmarken ägs av föreningen. Vad gäller andrahandsuthyrning godkänns detta inte av föreningen.

Karta

Ängelholm Fridhem

Trapetsgatan 30D

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg