510
MEDC8C4BEBCD6AB4B72A2140127BFB3C076

Såld!

Jönköping Väster, Jönköping

Trädgårdsgatan 25


SLUTPRIS2 150 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

56 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

35

MÅNADSAVGIFT

2 643 kr

BYGGÅR

1962

Låg månadskostnad, välskött förening och stadens puls utanför porten!

*Fantastisk förening!
* Låg avgift

Välkommen till Trädgårdsgatan 25 mitt i centrala Jönköping. Unik chans att förvärva denna välplanerade tvåa med en låg månadskostnad och här bor du i en av stans mest stabila och välskötta föreningar mitt i ”smeten”. Tack vare fastighetens centrala läge tar du dig snabbt till Högskolan/Jönköping University och har hela citykärnan precis utanför dörren, med allt som det medför. En trappa ner från lägenheten når du även föreningens innergård med lusthus och flera uteplatser. Väl på innergården känns det som du är långt borta från stadens puls och i en egen oas av lugn.

Bostaden präglas av väldisponerade ytor vilket leder till att alla utrymmen känns rymliga och ljusa. Modernt renoverad lägenhet på senare år i smakfulla val och material.
Köket är utrustat med allt du kan tänkas behöva och samtidigt ges utrymme till god förvaring och bra arbetsytor. Naturlig matplats för 4 personer invid fönstret som vetter åt väst. Ytterligare plats för matgrupp finns i det rymliga vardagsrummet som bjuder gott om yta för både den större soffan och matbord. Från vardagsrummet når du den franska balkongen, med utsikt över Sofiakyrkan och så här års grönskar träden utanför och sommar-gågatan ansluter. När du känner för en kaffe i solen har du nära till innergården på våning 2.
Sovrummet rymmer plats för en större säng och bjuder goda förvaringsmöjligheter med de platsbyggda garderoberna som försluts med spegeldörrar. Badrummet är helkaklat med trevligt mosaikgolv och vita kakelväggar och renoverat på senare år. Hallen bjuder gott om garderobsförvaring och för dig som inte kan få nog av förvaring finns ett källarförråd som följer med lägenheten.

I närheten av Trädgårdsgatan 25 finns kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Läget är optimalt för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Jönköping city erbjuder. På gångavstånd tar du dig snabbt till livsmedelsbutiker, restauranger, saluhall, butiker samt grönområden. Nära ligger även Vättern så du kan njuta av ett dopp i Sveriges näst största sjö. Här finns en övergång via resecentrum så du har inte många minuter att ta dig för ett dopp i det blå under sommarmånaderna. Inte långt bort finner du även Munksjön som erbjuder en fantastisk promenadrunda.

Föreningen BRF Herden erbjuder ett stabilt boende och är en väletablerad förening. Föreningens många hyreslokaler inbringar goda intäkter till förmån för föreningens medlemmar vilket bidragit till en god ekonomi och en låg boendekostnad för de boende.
Bostadsrättsföreningen fokuserar mycket på gemensamma utrymmen. Medlemmarna har bland annat tillgång till en övernattningslägenhet som kan hyras för en mindre summa. I föreningens fastighet finns även ett eget gym med tillhörande relaxavdelning och bastu.
Utöver detta erbjuds ytterligare gemensamhetsutrymmen med bland annat ett bibliotek, ett pingisrum, ett snickarrum samt en samlingslokal. Föreningen innehar en välskött innergård med grönyta som är upphöjd från marknivå. Här finner du ett lusthus och utemöbler att nyttja för dig som boende.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för inbokning av privat visning.


Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

MEDC8C4BEBCD6AB4B72A2140127BFB3C076
MEDF10989FCE46C43D39FBDAAB329B80782
MED3F537273B1434724924942BD984899FB
MED03F09E934E8D48DFBF531D7A4D5C89D8
MED5AC95FE5BEBA4C36B8E626948E5DF0EA

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret