MEDAB375EB082A5436DA1DFF6BF9881963F

Modernt och tidlöst renoverad 3 rok (2019/2020) belägen på populära Ekhagen!

Boka visning

Ekhagen, JÖNKÖPING

Törnrosgatan 15

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,128 inkl. värme, vatten och kabel-TV från Comhem bas-utbud (13 kanaler) samt bostadsrättstillägg via föreningen.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea66.7 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer016-016-070
Byggår1963

Utgångspris: SEK 1,725,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

20
September | Sunday
Kl 15:00 - 15:30
Öppen visning, varmt välkomna!

Varmt välkommen till denna trevliga bostad om genomgått stor förvandling under senaste två åren. Genomgående ljus inomhusmiljö då bostaden har ljusinsläpp från två väderstreck. En ljus och fräsch bostad som tagen ur ett inredningsmagasin!
I stabil och välmående förening som är lågt belånad. Här bor du med en låg månadskostnad!

Snyggt renoverad lägenhet i stilrena materialval, enstavsgolv, ljusgråa väggar som övergår i en varm beige kulör mellan rummen på ett behagligt sätt. - Ton i ton. Smakfullt kök med vita, högblanka luckor och fullutrustad maskinpark. Här är det trevligt att tillaga middagen!

Bostaden bjuder genomgående stora ytor och välplanerade kvadratmeter att möblera fritt på. Direkt när man kommer in i hallen har man avhängningsmöjligheter, en väl tilltagen walk-in-closet, till höger ligger sovrummet beläget som är inrett i den perfekta sovrumsfärgen trendig, varm beige. Rakt fram finner du badrummet som är stambytt i sobra färger och bjuder extra bekvämlighet i form av egen tvättmaskin! Till vänster finner du vardagsrummet och härifrån tar du dig vidare till balkongen som vetter mot den lugna innergården. Vardagsrummet är stort nog att rymma både matsalsmöblemang och soffgrupp. Perfekt för sociala sammanhang och tillställningar! I anslutning till vardagsrummet finner du ett mindre sovrum, perfekt som barnrum/gästrum eller arbetsrum.
Till bostaden hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. Passar dig som inte kan få för mycket förvaring!

I närområdet erbjuds härlig natur med vackra motionsspår och en vacker grönskande dal. Även lekplatser, goda bussförbindelser samt närhet till Ekhagen centrum som håller med närlivs, matbutik och bageri. Här tar du dig smidigt både till Jönköpings stad och Huskvarna!

Varmt välkommen till ditt nya, stilfulla hem på 66,7 välplanerade kvadrat. Här är det bara att flytta in!

Om området

Ett område med närhet till alla bekvämligheter men också närhet till strandpromenaden utmed Vätterstranden och sandbankarna vid Rosenlund. Ett område att trivas i för den som föredrar kombinationen med natursköna områden och med närhet till Jönköpings stadsliv.

Utbud på området
Vid de större inköpen och restaurangbesöken finner du Asecs som du når på bara tio minuters gång eller några minuter i bil. En extra lyx när det gäller tillgänglighet och utbud.

Naturnära områden
Promenadstråk står bara runt hörnet för dig som önskar ut på motionsrundan. Här har du även möjlighet att variera dig. Vätterstranden eller sandbankarna vid Rosenlund? Här kan du välja runda efter dagsform och det med variation. Vackra naturreservatet Bondberget erbjuder vandringsleder och elljusspår. På området finns även en aktiv fotbollsklubb med tillhörande idrottsplats.
Rosenlunds rosarie som ligger nära Ekhagen och är en plats väl värt både besök och återbesök. Rosariet bjuder på fantastiska blomster och växter. Här är det njutbart att vistas.

Restaurang- och caféutbud
Ekhagen erbjuder mindre livsmedel- och handelsbutiker. Pizzerior, kiosker och närhet till bensinstation finner du också på området. Ett av stan´s bästa konditori Gilberts som är vida känd för sina semlor hittar du också här. En stor Lidl butik finns precis intill. En bekvämlighet att vänja sig vid när du glömt handla det sista till middagen eller är på spång.

Kommunikation
Området erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och trafikeras av linjebussar.

Skola och barnomsorg
På Ekhagen finner du gång- och cykelavstånd till förskola och grundskola upp till årskurs sju. Här finner du även särskola.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Amelie - Har du träffat en riktigt bra mäklare i Jkpg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
66.7 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Ljus hall med vacker, rutig tapet på väggarna välkomnar och tar oss vidare in i bostaden. Från hallen ligger sovrummet beläget in till höger och till vänster bjuds en rejäl walk-in-closet/garderob. Hallen utgör bostadens mittpunkt. Välkommen in i bostaden som bjuder smarta och välplanerade kvadratmeter.
Kök
Renoverat och välutrustat kök från 2019 med vita helblanka luckor och med snygg, grå bänkskiva ovan som bryter mönstret på ett utmärkt sätt. Gott om plats för matplats för ca 4 personer.
Köket är utrustat med: kyl/frys, integrerad diskmaskin, spis/ugn och fläkt ovan. Gråbeige kulör på väggar och snyggt golv som följer med temat mellan hall och vardagsrum i en naturlig övergång.
Vardagsrum
Stort vardagsrum som rymmer plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Originalparkett i ek ligger på golvet och väggarna är målade i en dovt grå kulör. Från vardagsrummet tar du dig vidare ut till balkongen som vetter mot den lugna innergården.
Sovrum 1
Det större sovrummet rymmer plats för dubbelsäng och möblemang. Rakt fram finner du gott om garderober som löser klädförvaringen! Här finns även plats för ytterligare förvaring om så önskas.
Ljust beige kulör på väggarna gör sig väl tillsammans med det snygga, mörka golvet.
Sovrum 2
Från vardagsrummet når du ett mindre sovrum med snyggt, ljust golv och ljusa väggar i skandinavisk stil. Rummet passar perfekt till barnrum/gästrum eller arbetsrum. Ljust och fräscht är bara förnamnet här!
Balkong
Ljuvlig balkong att hänga på under sköna sommarmånader.
På golvet ligger ny trätrall från 2020 som ger ett trevligt interiört uttryck. Perfekt att starta dagen här med en rykande kopp kaffe eller varför inte flytta ut middagssällskapet hit en ljummen sommarkväll? Balkongen bjuder även plats att odla för dig med gröna fingrar! En fantastisk tillgång som denna bostad bjuder på! Här kommer du garanterat spendera mycket tid.
Badrum
Stambytt badrum. Utrustat med WC, dusch och tvättställ med spegel ovan. Extra lyx att detta badrum även bjuder tvättmaskin (2020). Badrummet är helkaklat i grå och blå kakel/klinker i neutrala och behagliga toner. Här kan du addera handdukar och detaljer efter säsong, tycke och smak.
Amelie Sjöbring Cimen informerar
- Stabil och trygg förening med god ekonomi.
- Populärt område med närhet till allt från bensinmack, livsmedelsaffär, pizzeria, bageri, biltvätt m.m.
- Asecs som du når på bara tio minuters gång eller några minuter i bil. En extra lyx när det gäller tillgänglighet och utbud.
- Bo med närhet till natur och trevliga motionsspår.
- Ekhagen bjuder även ett rikt föreningsliv.
- Till bostaden hör ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 1,725,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,128 inkl. värme, vatten och kabel-TV från Comhem bas-utbud (13 kanaler) samt bostadsrättstillägg via föreningen.
Andel i föreningen
1.25521 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1963
Energideklaration
Utförd 12/21/2016
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
79 kWh/m² och år
Förening
Namn
Brf Väskan 1
Om föreningen
BRF Väskan I är en äkta bostadsrättsförening med 78 lägenheter fördelat på 3 byggnader i Jönköping med adress: Törnrosgatan 1-23. Föreningen bildades år 1963. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av AB Jönköpingsbostäder och den tekniska förvaltningen ombesörjs av Riksbyggen.

Tillåtna ägandeformer:
Juridisk person: Tillåts inte.
Delat ägande: Tillåts exempelvis om pappa och son äger tillsammans.

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Försäkringen innefattar brandskada, vattenskada, inbrott, maskinskada, styrelseansvar, ohyra samt bostadsrättstillägget för samtliga lägenheter.

Tidigare renoveringar:
2008: utfördes de mesta av uppdateringar av badrum och nya vattenledningar. Stambyte av samtliga badrum.
2012: Byte av värmepumpar
2017: Taksäkrande av tak.
2018: Renovering av skorsten. Utöver det har underhåll utförts för det som krävs för att hålla fastigheten i fullgott skick.
2019: Trappingångarna gjordes i ordning. VVC automatiserades under våren 2019.
Rent underhåll sköts löpande av föreningen.
2020: Sopsortering uppförd på gården.

Planerade renoveringar:
Inga renoveringar på gång just nu utöver underhållsplanen.

Ekonomi:
Inga avgiftsförändringar planerade för närvarande.

Parkeringsmöjligheter:
P-platser finns ca 25-30 st och tilldelas via separat kösystem. En parkeringsplats per lägenhet tilldelas i turordning varefter ledig p-plats blir tillgänglig. Anmälan görs till vicevärd i föreningen under dagtid. Parkeringskostnaden ligger runt dryga 100 kr/månad.
Det finns även en parkering längre upp på gatan som kommunen ansvarar för. Kommunens parkering går också att köpa biljett som gäller månadsvis.
Garage finns 7 st i föreningen och tilldelas via separat kösystem. För närvarande kö.

Gemensamhetsutrymmen: Gemensam tvättstuga till hela gården finns i ett annat hus intill bostaden. Källarförråd och mindre matkällare finns tillhörande lägenheterna. Föreningens gemensamma gård är mycket trevlig att nyttja. På gården finns gräsytor, vackra planteringar och en stor yta att leka på för barn. Gott om plats och sittplatser för att umgås eller ta en lugn stund i den grönskande miljön.

Information avstämd med ordföranden 2020-08-26.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
78
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Delat ägande: Tillåts exempelvis om pappa och son äger tillsammans. Andrahandsuthyrning tillåts ej.

Karta

Ekhagen JÖNKÖPING

Törnrosgatan 15

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg