KarriärOm oss
190
MEDE712BE7349A04BC285D40436787AF971

Välplanerad etta utan insyn och låg månadsavgift!Törnrosgatan 1 Ekhagen, JÖNKÖPING

Kommande®

Ekhagen, JÖNKÖPING

Törnrosgatan 1Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

36,2 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

32

MÅNADSAVGIFT

2 171 kr

BYGGÅR

1963

Välplanerad etta utan insyn och låg månadsavgift!

36,2 stilrena kvadrat, sovalkov, modernt kök och stads- och naturnära läge. 1 rok högst upp utan insyn med låg månadsavgift.

Här slås du av underbart ljusinsläpp när du stiger innanför dörren. I direkt anslutning finner du en praktisk klädkammare och badrummet i sobra toner in till höger. I en etta är goda förvaringsmöjligheter A och O och det bjuder Törnrosgatan 1 definitivt på.
Sängen får en självklar placering i alkoven som skapar en känsla av ett rum-i-rummet. Här finns möjligheter att sätta upp en industrivägg eller gardiner för den som önskar göra det än mer avskilt. Kökets välplanerade utformning breder plats för både matlagning, god avlastningsyta och förvaring. Stilrent och snyggt vilket ger en bra känsla till hela bostaden.

Väskan 1 är en stabil förening med god ekonomi. Mysiga och inhägnade innergårdar med lekplatser och generöst med uteplatser att sitta på. Föreningen är mycket välskött och bland annat gjordes stambyte 2008.

Omgivningen på Ekhagen är både naturnära och stadsnära. I närområdet erbjuds härlig natur med vackra motionsspår och en vacker grönskande dal. Även lekplatser, goda bussförbindelser samt närhet till Ekhagen centrum som håller med närlivs, matbutik och bageri. Här tar du dig smidigt både till Jönköpings stad och Huskvarna! Perfekta boendet för dig som söker din första lägenhet, student eller helt enkelt vill bo i en mycket bra förening i ett trevlig och lugnt område.

Välkommen hem!

Bilder

MEDE712BE7349A04BC285D40436787AF971
MED1E5C70F881DE428B8733A3431F64C841
MED588EE1148F9F48E7AD1F1B81283B033E
MED602CDE3AAB574AE3A254CB5B00361E53
MEDF562AB427D75491CB08DC6BA756AB00A

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

36,2 kvm

LÄGENHETSNUMMER

32

VÅNING

3 av 3

MÅNADSAVGIFT

2 171 kr

BYGGÅR

1963

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

Föreningens information

LINA NILSSON INFORMERAR

- Ett källarförråd och ett matkällarförråd följer lägenheten.

Om området

Ett område med närhet till alla bekvämligheter men också närhet till strandpromenaden utmed Vätterstranden och sandbankarna vid Rosenlund. Ett område att trivas i för den som föredrar kombinationen med natursköna områden och med närhet till Jönköpings stadsliv.

Utbud på området
Vid de större inköpen och restaurangbesöken finner du Asecs som då når på bara tio minuters gång eller några minuter i bil. En extra lyx när det gäller tillgänglighet och utbud.

Naturnära områden
Promenadstråk står bara runt hörnet för dig som önskar ut på motionsrundan. Här har du även möjlighet att variera dig. Vätterstranden eller sandbankarna vid Rosenlund? Här kan du välja runda efter dagsform och det med variation. Vackra naturreservatet Bondberget erbjuder vandringsleder och elljusspår. På området finns även en aktiv fotbollsklubb med tillhörande idrottsplats.
Rosenlunds rosarie som ligger nära Ekhagen och är en plats väl värt både besök och återbesök. Rosariet bjuder på fantastiska blomster och växter. Här är det njutbart att vistas.

Restaurang- och caféutbud
Ekhagen erbjuder mindre livsmedel- och handelsbutiker. Pizzerior, kiosker och närhet till bensinstation finner du också på området. En bekvämlighet att vänja sig vid när du glömt handla det sista till middagen eller är på spång. Här finns bekvämligheterna som är lätta att vänja sig vid.

Kommunikation
Området erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och trafikeras av linjebussar.

Skola och barnomsorg
På Ekhagen finner du gång- och cykelavstånd till förskola och grundskola upp till årskurs sju. Här finner du även särskola.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,84817 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,84817 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1963

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2016-12-21

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

79 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Väskan 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

78

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Delat ägande: Tillåts exempelvis om pappa och son äger tillsammans. Andrahandsuthyrning tillåts ej.

OM FÖRENINGEN

BRF Väskan I är en äkta bostadsrättsförening med 78 lägenheter fördelat på 3 byggnader i Jönköping med adress: Törnrosgatan 1-23. Föreningen bildades år 1963. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av AB Jönköpingsbostäder och den tekniska förvaltningen ombesörjs av Riksbyggen.

Tillåtna ägandeformer:
Juridisk person: Tillåts inte.
Delat ägande: Tillåts exempelvis om pappa och son äger tillsammans.

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Försäkringen innefattar brandskada, vattenskada, inbrott, maskinskada, styrelseansvar, ohyra samt bostadsrättstillägget för samtliga lägenheter.

Tidigare renoveringar:
2008: utfördes de mesta av uppdateringar av badrum och nya vattenledningar. Stambyte av samtliga badrum.
2012: Byte av värmepumpar
2017: Taksäkrande av tak.
2018: Renovering av skorsten. Utöver det har underhåll utförts för det som krävs för att hålla fastigheten i fullgott skick.
2019: Trappingångarna gjordes i ordning. VVC automatiserades under våren 2019.
Rent underhåll sköts löpande av föreningen.
2020: Sopsortering uppförd på gården.
2021: OVK-besiktning.

Planerade renoveringar:
Inga renoveringar på gång just nu utöver underhållsplanen.

Ekonomi:
Inga avgiftsförändringar planerade för närvarande.

Parkeringsmöjligheter:
P-platser finns ca 25-30 st och tilldelas via separat kösystem. En parkeringsplats per lägenhet tilldelas i turordning varefter ledig p-plats blir tillgänglig. Anmälan görs till vicevärd i föreningen under dagtid. Parkeringskostnaden ligger runt dryga 100 kr/månad.
Det finns även en parkering längre upp på gatan som kommunen ansvarar för. Kommunens parkering går också att köpa biljett som gäller månadsvis.
Garage finns 7 st i föreningen och tilldelas via separat kösystem. För närvarande kö. Kostnad 300kr/månad.

Tv/Bredband
Avtal är upphandlat med Tele2.

Gemensamhetsutrymmen: Gemensam tvättstuga till hela gården finns i ett annat hus intill bostaden. Källarförråd och mindre matkällare finns tillhörande lägenheterna. Föreningens gemensamma gård är mycket trevlig att nyttja. På gården finns gräsytor, vackra planteringar och en stor yta att leka på för barn. Gott om plats och sittplatser för att umgås eller ta en lugn stund i den grönskande miljön.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2020
Kommande

Karta

Jönköping Ekhagen

Törnrosgatan 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg