190
MED0D9639D6603340258AEA428DB02FCD33

Såld!

Trevlig inglasad balkong i bästa läge!

Huskvarna Söder, HUSKVARNA

Tormenåsgatan 28

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,491 Inkl. värme, vatten och kabel-tv, 2 st förråd, tvättstuga samt kostnadsfri parkering i anslutning till fastigheten.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer12
Byggår1952

Såld!
Slutpris: SEK 1,350,000

Ansvarig mäklare

På Tormenåsgatan 28 finner du denna genomgående och välplanerade 2:a om 53 kvm som präglas av härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck! Trevlig inglasad balkong i bästa läge som vetter mot den lummiga innergården. Här finns även p-plats tillgänglig på gården. Kan det bli mer bekvämt? Tror knappast det!
Med ett tilltalande läge på Huskvarna Söder och med grönområden precis runt hörnet har denna bostad det mesta att önska för både studenten, förstagångsköparen eller det unga moderna paret!

Lägenheten disponeras enligt följande:
Ett separat kök med gott om förvaringsutrymmen. Från kök har du utgång till inglasade balkongen mot föreningens fina innergård med utsikt över takåsar och grönska. Helkaklat dusch/wc med fräscht och modernt uttryck i neutrala färgval som faller de allra flesta i smaken. Rymligt sovrum och vardagsrum rymmer plats för flera möblemang. Från sovrummet tar du dig även här enkelt ut till den inglasade balkongen - trevligt med dubbla balkongdörrar! Förvaring finns det gott om. En inredd klädkammare nås från sovrummet och ytterligare två förråd följer med bostaden.

Värt att poängtera är den grönskande trädgården med tillgång till grönytor och grillmöjligheter för bostadsrättsinnehavarna. Här finns även tillgång till parkeringsplatser vilket också finns tillgängligt direkt vid inflyttning! Att bostaden ligger näst högst upp i huset på gaveln gör att bostaden är belägen i ett lugnt och insynsskyddat läge.
Ska du ta dig till Jönköping eller Huskvarna Centrum är promenaden lika smidig som bussavgångarna. I närheten avgår busslinje 13 som tar dig till båda ställena!

Välkommen till ett mycket trivsamt boende på Tormenåsgatan 28!

Om området

Söder är ett bostadsområde beläget ca två kilometer söder om Huskvarna centrum och består till stora delar av flerfamiljshus. Området präglas av stadens industriella historia och här hittas bland annat Smedbyn som upprättades av Carl XI år 1689.

Kommunikation

Huskvarna erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både bussar och tåg. I anslutning till Huskvarna finns E4:an som möjliggör ett enkelt resande.

Närservice

I Huskvarna centrum finns ett varierat utbud av affärer och restauranger. Här finns allt från livsmedelsbutiker till välkända modekjedjor. I city, även kallad Esplanaden, hittas ett serviceutbud med bland annat en galleria, vårdcentral och apotek.
Huskvarna är omgivet av vackra grönområden och har en närhet till både vatten och friluftsliv som erbjuder vandringsleder och motionsspår. Huskvarna har utöver detta även ett rikt föreningsliv med många idrottsklubbar och kan stoltsera med en skidbacke. Här är det nära till Vapenvallen med bollplaner och hockeyrink samt det fina Naturreservatet Bondberget som erbjuder fina löp- och motionsspår.

Övrigt

Huskvarna är känd för sin industriella historia och har bevarat stora delar av den. Här hittas bland annat museum samt flera trivsamma lantliga torp med god mat och fin utsikt. För den som är intresserad av dans och musik finns Folkets Park som bland annat anordnar danskvällar, bilträffar och konserter.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Michel Informerar:

- Trappstädning och gårdsskötsel utförs av föreningens medlemmar enligt rullande schema. Snöskottning av parkering sköts av extern firma.
- Det finns källarförråd samt vindsförråd.
- Gemensam trädgård, lokal nere i källaren, tvättstuga samt bastu.

Genomförda renoveringar under ägandetiden:
19 - Dusch/wc
19 - Målning av väggar
19 - nytt kök.
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Uteplats
Trevlig innergård med grönytor och sittgrupp.

Balkong: inglasad, läge sydväst.
Parkering
Fri parkering i mån av plats på föreningens gemensamma yta för bilar.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4
Avgift
SEK 2,491 Inkl. värme, vatten och kabel-tv, 2 st förråd, tvättstuga samt kostnadsfri parkering i anslutning till fastigheten.
Andel i föreningen
4.831 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1952
Byggnadsår kommentar
Ombyggnadsår: 1970
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Förening
Namn
BRF Laxen 1 Huskvarna
Om föreningen
En stabil och välmående bostadsrättsförening vilken består av 21 bostadsrätter. I föreningen finns turordningsplanering för rullande gårds- och källarstädning.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
21
Tv och bredband
Anslutet till ComHem där grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
Parkering
Parkering finns på gården, ca 10 platser. Dessa kan nyttjas av föreningens medlemmar i mån av plats. En bil per hushåll får stå på föreningens platser.
Renoveringar
Gjorda renoveringar:
Föreningen följer en underhållsplan och underhåller fastigheten löpande. Föreningen har bland annat gjort följande;
Stamrenovering 2005
Bastu installerad 2009
Inglasning av balkonger.
Gjort om parkeringen samt gjort plattläggning i trädgården - 19
Underhåll av balkonger - 19
Rörtjänst har gjort diverse rörarbete i fastigheten - 19.
Fönsterbyte 2017
Asfaltering av ommålning parkeringsyta 2019

Kommande renoveringar: Förening planerar att uppdaterar fjärrvärmesystemet under 2020. Inga avgiftsförändringar är beslutade.
Fasadrenovering
Nya fjärrvärmeventiler

Man har även diskuterat om: byte av takpannor samt anlita en trapp/trädgårdsstädning
Övrigt
I fastigheten finns gemensam tvättstuga, cykelrum, sammanträdesrum, trädgård samt bastu.

Särskilda förpliktelser: trapp-gårdsstädning enl.schema (höst och vår städning - alla ska hjälpa till).

Karta

Huskvarna Söder HUSKVARNA

Tormenåsgatan 28

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg