190
MED97D9C9FECA6847AE90D24FE6519A3E36

Trivsamt väldisponerat boende på Medlefors!Timotejvägen 15 Mobacken, Skellefteå

Kommande®

Mobacken, Skellefteå

Timotejvägen 15


0

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

198 kvm

BIAREA

29 kvm

TOMTAREA

1 013 kvm

BYGGÅR

1993

DRIFTSKOSTNAD

2 421 kr/månad

Trivsamt väldisponerat boende på Medlefors!

Äntligen har vi nöjet att få presentera detta trivsamma och väldisponerade hem på Timotejvägen 15 på populära Medlefors.

Här finner ni ett trivsamt och väldisponerat boende i två plan och med allt du kan tänkas behöva som tillexempel rymligt garage och förråd, fantastiskt varm isolerat uterum, stor solig tomt och social planlösning. Trädgårdstomten är vackert inramad av både buskar och träd, de fina gräsytorna vid altanen öppnar upp för mycket lek och umgänge, perfekt för dig som har familj med barn.

Här välkomnas du genom att kliva in i en ljus och öppen hall med en vacker kakelugn som ger en härlig mysfaktor och extra värme de kallare dagarna. Följt av en öppen och trivsam planlösning där både vardagsrum och uterummet definitivt är bostadens samlingspunkt. Bostaden erbjuder ett luftigt och trevligt kök som tack vare sin generösa yta ger utrymme även för det större sällskapet. Genomgående i hela bostaden finner man fina materialval och ljusa ytskikt.
På nedre plan finner man även badrum med badkar samt en stor separat tvättstuga/groventré. Vidare en trappa upp finner du tre sovrum, varav möjligheten finns att göra 5 sovrum, badrum med dusch samt ett mindre men mysigt allrum!

Här bor du på lugna, omtycka kvarter med närhet till fantastisk natur med närhet till Klintforsån och Skellefteälven med dess vackra och rofyllda promenadstråk. Ett extra plus också med enbart cykelavstånd till centrum.

Känns det här som något ni vill förvalta vidare, missa inte att anmäla ditt intresse redan nu för att att få personlig uppdatering, tidsplan, prisbild och övrig information som sker löpande. Ett drömboende med både fint läge och karaktär, ett boende som sällan och aldrig erbjuds på öppna marknaden!

-Ser fram emot att höra från just dig!
Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Bilder

MED97D9C9FECA6847AE90D24FE6519A3E36
MED675CE237D70F467683E70051DB0D5E80
MED6F4AD6769E5E429DA046A8761FAFBE00
MED810597E9D7374781AF0307E6AE794059
MED65074FBDDD32409AAF483AFF45C3F810

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

198 kvm

BIAREA

29 kvm

TOMTAREA

1 013 kvm

BYGGÅR

1993

DRIFTSKOSTNAD

2 421 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4-5 sovrum

AREAKÄLLA

faktisk uppmätn norm SS 021053

Eldstad sotade den 2021-11-29

HALL

Varmt välkommen in till denna trivsamma bostad. Hallen är generös till ytan och centralt i rummet stoltserar en vacker kakelugn som både ger värme och hjälper till att dra ned uppvärmningskostnaden. Här har vi ett fint ljust golv mot ljusa tapetserade väggar samt vitt tak. Direkt till vänster finns utrymme för upphängning av ytterplagg och skoförvaring.

KÖK

Till höger kliver vi in i köket som erbjuder gott om förvaring i både över- och underskåp samt i ett praktiskt hörnskafferi. Luckorna är ljust träfärgade med kromade beslag och med en mörkare bänkskiva samt vitt kakel ovan. Maskinell utrusning består av spis med dubbelugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Här fortsätter de fina golvet i hallen och väggarna är ljust tapetserade. Finns plats för en matgrupp placerad framför fönsterpartiet samt med utrymme för vitrinskåp eller annat möblemang intill.

BADRUM

Badrummet på entréplan har en modern våtrumsmatta på golv och ljusa väggar. Inredningen består av badkar med dusch, wc, högskåp, stor kommod med förvaring och spegelskåp ovan. Ett stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

VARDAGSRUM

Från hallen kliver in mot det luftiga vardagsrummet som har ett fantastiskt trägolv och ett optimalt ljusflöde från fönster och från öppningen mot det stora uterummet. Väggarna är ljusa och taket är vitt. I vardagsrummet rymmer du med fördel en soffgrupp med tillhörande tv-rumsmöbler utan att det upplevs trångt.

UTERUM/ UTBYGGNAD

Här andas det rymd, stora fönster och skjutbara dörrpartier direkt ut mot den fina altanen och gården. Mörkt klinkergolv och vitt tak upp till knock och infällda spotlights ger en härlig karaktär åt rummet. Här skapa en härlig oas som kan användas som ett extra vardagsrum då både loungegrupp och matsalsgrupp ryms gott och väl .

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ

Tvättstuga kombinerad med groventré, även här erbjuds generösa mått. Till höger finns bra med avhängningsmöjligheter för kläder och skor. Klinker på golv och ljusa väggar. Gott om förvaring i under- och överskåp samt högskåp. Praktisk arbetsbänk i i plåt med stort handfat. Maskinell utrustning består av kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

ALLRUM

Stort allrum som idag används som sovrum kombinerat med tv-rumsdel. Här ligger ett fint trägolv, ljust tapetserade väggar och vitt tak.

BADRUM

Ljust trevlig badrum. Ljus våtrumsmatta på golv, ljusa väggar och vitt tak. Inredning består av dusch med vikbara tonade duschväggar, kommod med förvaring, spegelskåp med spotlights och wc. På motsatt sida finner vi en förvaringsmöbel med ho och avlastningsytor.

SOVRUM - MASTER BEDROOM

Master Bedroom rymmer fullstorsäng med tillhörande sängmöblemang, garderob, skrivbord och i dag inredd med en mysig läshörna. Här ligger en ljus plastmatta och ljus mönstrad tapet samt vitt tak. Fönster i tre väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp till sovrummet. Delvis snedtak.

SOVRUM 2

Trevligt sovrum som även kan inredas till hemmakontor. Här ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade. Ett fönster och delvis snedtak.

SOVRUM 3

Sovrum med plats för säng, sängbord och skrivbord eller annan förvaringsmöbel. Ljus plastmatta på golv, tapetserade väggar och vitt tak. Ett fönster och delvis snedtak.

Om området

Mobacken är ett fantastiskt område med närhet till allt du kan tänkas behöva samt enbart cykelavstånd till centrum. Här bor man nära Klintforsån och Skellefteälven och dess vackra och rofyllda promenadstråk. Det är nära till folkhögskolan, Bonnstan, pizzerior, matbutik, blombutik, apotek och byggvaruhus. Det är också gång- och cykelavstånd till Skellefteå centrum med dess butiker och resturanger. Kring Mobacken finns underbara miljöer med grönområden som t ex Nordanå med Svandammen, Kyrkholmen, Rovön och moderna lekparker. Även skogen i Sjungande dalen finns inom cykelavstånd. Av skolor i området så finns Prästbordets förskola, Mobacken förskola som öppnades janu -21, Engelska skolan och Lejonströmsskolan som omfattar årskurs F-9.

Ekonomi

VA

5 039 kr

UPPVÄRMNING

15 084 kr

RENHÅLLNING

2 823 kr

SOTNING

925 kr

FÖRSÄKRING

5 179 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

29 050 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 525 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på schablon med 16 000 KWh per år.
Kostnaden för uppvärmningen avser även hushållsel.

Vattenförbrukningen är baserad på schablon, 2 vuxna (50/kub vatten/år)

Renhållningen är baserad på standardkärl: 140L grönt kärl och 140L brunt kärl.

Fastigheten har en säkring på 20 A och fiber finns indraget.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Linneagård 2-plansvilla

BYGGNADSÅR

1993

BYGGNADSÅR KOMMENTAR

Ombyggt 2002

UPPVÄRMNING

Direktverkande El och 2 luftvärmepumpar

VENTILATION

FTX

ENERGIDEKLARATION

Beställd

ELFÖRBRUKNING

16 000 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Krypgrund

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Tegel 2021

FASTIGHETSBETECKNING

Akvamarinen 8

ÖVRIGA BYGGNADER

Kallförråd

ÖVRIGT

Fiber finns indraget i fastigheten


2010: Badrum nedervåning
2018: Golv
2001: Kakelugn
Ca 2020: Luftvärmepump
2020: Uterum
2021: Nytt tak
2022: Nytt tak på garage
2022: Golvvärme uterum

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 432 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 830 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

740 000 kr

Tomt

AREAL

1013 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1966-12-07)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Viktiga dokument & länkar

Detaljplan
HH Bra att veta om budgivning
HH Flyttstädning fastighet Vitec
HH Undersökningsplikt/felansvar villa
HH viktig information VILLA
Timotejvägen 15, Skellefteå, PROT AM 231
Bostadsbeskrivning
Kommande

Karta

Skellefteå Mobacken

Timotejvägen 15

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg