190
MED8417761F1E3A4DCF8191949263C06E6E

Fin 3:a med trädgård i söderläge!

Såld!

Mjärdevi, LINKÖPING

Tegskiftesgatan 21

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,811 inkl värme, vatten, internet och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea81 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer16-2141-1-7-7
Byggår1993
Driftskostnad403 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,200,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till den perfekta marklägenheten i Mjärdevi! Underbar trädgård och altan under tak i söderläge med vy mot fält och natur. Fint renoverad lägenhet med stort vardagsrum, fint kök, helkaklat badrum, tvättstuga/förråd samt två bra sovrum och en klädkammare. Lägenheten ligger på lugn återvändsgränd och passar alla åldrar. Generösa förrådsutrymmen och nära till rymligt garage. Bra förening med god ekonomi.

Lägenheten disponeras enligt följande:
Egen entré under tak invid stenlagd uteplats med morgonsol. Här finns plats för utemöbler, cyklar, barnvagn etc.

I den stora hallen med avhängningsytor möts ni av ett stilsäkert intryck med ljusa väggar och snyggt laminatgolv som flyter vidare in i stora delar av lägenheten. Snygga spotlights i taket som ger ett behagligt ljus med dimmerfunktion.

Vardagsrum med stort fönsterparti mot baksidan där ni når den egna trädgården i söderläge. Nytt ekparkettgolv och vitmålade väggar (2019). Utgång till stor altan med tak, infravärme, extra eluttag samt trädgårdsförråd. Perfekt med plats för både middagsmöbel och grill. Lättskött insynsskyddad tomt med gräsmatta, växter och träd.

Rymligt kök i klassisk skandinavisk stil med vita luckor och mörkt kakel ovan vit bänkskiva i laminat. Även här spotlights för bästa ljus vid matlagning. Köket är utrustat med side-by-side kyl/frys, diskmaskin (2018), induktionsspis och dubbla ugnar samt mikrovågsugn med kombinerad fläkt. Vitmålade väggar och tapetserad fondvägg (2016) laminatgolv (2019). Bra plats för matbord, gott om förvaringsutrymmen och arbetsyta.

Stilrent och påkostat badrum från 2010 med kakel och dekorativ mosaik på golvet samt golvvärme. Snyggt inrett med rejäl kommod, spegelskåp och bubbelbadkar från Westerbergs, wc samt handdukstork. Spotlights i tak samt fönster som ger ett behagligt ljus.

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och mycket förvaring i garderober med skjutdörrar. Vitmålade väggar samt tapetserad fondvägg (2017) och snyggt laminatgolv.

Sovrum två med ljust målade väggar och laminatgolv, som även det är rymligt med gott om plats för säng, arbetsbord och garderob.

I anslutning till hallen finns stor klädkammare med fönster och flexibel förvaring med elfa-system (2020). Rummet kan även användas som extrarum/arbetsrum.

Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (2013), tvättbänk samt förråd med groventré från lägenhetens trädgård.

Stort garage med goda förvaringsmöjligheter och eluttag följer med lägenheten, 266kr/mån. Litet förråd vid uteplatsen i trädgården och ytterligare ett stort förråd i angränsande byggnad.

Här bor man i en trygg HSB-förening med god ekonomi. Nära till eklandskap, skolor, förskolor och Lambohovs centrum med mataffär, apotek, tandvård, vårdcentral och bibliotek samt Djurgårdens handelsplats med affärer och gym.

Lägenheten ligger i ett lugnt och inbjudande område med mycket grönska. Här finns gott om gång- och cykelvägar, öppna ytor och mysiga innergårdar med lekplatser.

Goda kommunikationer precis runt knuten. Nära till Mjärdevi och Linköpings Universitet samt till fina motionsspår och Campushallen för den som gillar träning.

Om området

Här har du närhet både till centrum och skogen!
Härlig natur, lekplatser, motionsspår och fotbollsplaner finns direkt utanför husknuten, du har även närhet till centrum och all tänkbar service.
I området finns flera daghem, varav ett är allergidaghem och ett är nattdaghem, fritidsgård, friskola för årskurs 1-9 samt kommunala skolor i årskurs 1-6.

Kommunikation

Det finns bra bussförbindelserna och även bra gång- och cykelvägar som tar dig till Linköpings universitet, Mjärdevi Science Park, sportanläggningen Collegium, Valla Fritidsområde och Linköpings golfbana.

Närservice

Lambohov Centrum erbjuder bla välsorterad livsmedelsaffär, skomakare, vårdcentral, apotek och bibliotek.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
81 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Avgift
SEK 5,811 inkl värme, vatten, internet och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 4,840 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,000
Försäkring
SEK 840
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.14325 %
Andel av årsavgiften
1.14325 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår
1993
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Utförd 3/18/2019
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
144 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Till varje lägenhet hör ett förråd (märkt med lgh-nr).
Förening
Namn
HSB brf Mjärdevi 2
Om föreningen
Brf Mjärdevi 2 är en bra HSB-förening med god ekonomi och består av 72 lägenheter, adress Tegskiftesgatan 1-131, 135-145. Naturskön omgivning samtidigt som det är enkelt att ta sig in till Mjärdevi, Lambohov samt Linköpings city. Den befintliga naturen har sparats och trafiken leds in i området via ett fåtal vägar, vilket har skapat bilfria gårdar med lekplatser och gröna ytor. Mjärdevi är beläget ca 6 km från Linköpings centrum och närmaste grannar är stadsdelen Lambohov, Mjärdevi Science Park och Linköpings Universitet. I området finns daghem och inom gångavstånd skolor, mataffär, restaurang, kyrka, vårdcentral, apotek mm.

Föreningens webbsida: www.hsb.se/ostergotland/mjardevi2
Antal lägenheter
72
Tv och bredband
Kabel-tv via ComHem
Bredband via Telenor
Parkering
Det finns 60 garage och 12 carports att hyra. Gästparkeringsplatser med laddstolpar finns. Till lägenheten följer garageplats, 266 kr/mån.
Renoveringar
2020 - Utvändigt måleriarbete av ytterdörrar och foder mm
2019 - Installation av solceller
2019 - Installation av elbilsladdning
2019 - Underhåll garagetak
2016 - Ny värme och ventilation i samtliga lägenheter
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Gemensamt förråd med gemensamma skötselverktyg för trädgård mm.

Karta

Mjärdevi LINKÖPING

Tegskiftesgatan 21

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg