Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Linköping

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Linköping

Våra engagerade mäklare i Linköping hälsar dig välkommen till staden som anses vara flygets vagga i Sverige. Vi har koll på Linköping och har en passion för mäklaryrket som gör att vi jobbar hårt för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Linköping har en väl utvecklad infrastruktur och du tar dig till eller från staden med tåg, bil eller flyg. E4 och riksväg 23 passerar förbi staden och Östgötapendeln, med avgångar en gång i halvtimmen på vardagar, har förbindelser till Mjölby, Motala, Norrköping och Tranås. Grannstaden Norrköping ligger 30 minuters bilresa bort.

När du ska värdera eller sälja hus i Linköping gör du klokt i att låta våra erfarna och kunniga fastighetsmäklare guida dig på vägen. För dig som önskar köpa bostad kan vi visa lämpliga objekt i centrala Linköping så väl som Kinda, Åtvidaberg och Vadstena

Att bo i Linköping

Även om Linköping är Sveriges åttonde största stad upplever många besökare och invånare att det är en stor stad med småstadskänsla. Innerstaden präglas av en blandad arkitektur med allt från gamla låga trähus till offentliga byggnader med en modern utformning. Linköping är även en idrottsstad med välkända idrottsklubbar som LHC, LFC och LASS som samlar många supportrar och bjuder upp till folkfest. Letar du efter hus till salu i Linköping finns det mycket att välja mellan och våra mäklare kan även visa objekt i Mjölby, Motala och Västervik. Är du ute efter ett specifikt boende kan vi självklart bevaka prospekt som är intressanta för dig och motsvarar dina preferenser.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Linköping

Det finns mycket att upptäcka och göra i Linköping. Varje sommar passerar en mängd båtar genom Bergs slussar på Göta kanal och det är ett skådespel att se vattenmassorna strömma in i slussarna. För den som är intresserad av flyg och bilar finns ett flygvapenmuseum, vars basutställning beskriver flygvapnets historia, och Linköpings motorstadion som lockar tiotusentals besökare varje år. För dig som planerar att köpa hus i Linköping har vi objekt i både nybyggda bostadsområden, som Vallastaden, och i de centrala delarna av staden.

Som din mäklare i Linköping utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad. Välkommen till teknologi- och universitetsstaden på Östgötaslätten!

Omdömen från våra kunder

"Mäklaren Marcus var tydlig, noggran, informativ, kunnig, trevlig och fick mkt bra bemötande. "
Rebecka M4 veckor
Verifierad kund
"Väldigt snabba och hjälpsamma vid mina frågor. Trevligt bemötande från start till mål"
Tonny V9 veckor
Verifierad kund
"Bra, trevligt och proffsigt bemötande. Enkelt hanterat utifrån att vi är på olika platser."
Gösta Moje W9 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevliga och responssnabba med svar på frågor och god service."
Michael M10 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell mäklare, dessutom väldigt trevlig. Ger en bra helhetslösning, kan bara säga bravo, dessutom bra pris."
Torbjörn B11 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och bra mäklare som gör det lilla extra för att du som köpare alternativt säljare ska bli nöjd."
Robin J12 veckor
Verifierad kund
"Har haft Martin som mäklare under mitt första bostadsköp och kunde inte varit nöjdare än vad jag är! Väldigt trevlig, driven och lätt att nå vid alla sorters frågor. Han hade ett stort engagemang och har varit väldigt professionell genom hela processen. Jag rekommenderar verkligen Martin då han är väldigt kunnig och bidrar med en stor trygghet!"
Elin Wilma Petréa Ö13 veckor
Verifierad kund
"Om man får beskriva Martin med tre ord då är det driven, rak och ärlig. Jag kan starkt rekommenderar Martin med det sagt vill ni få er bostad såld så kan ni räkna med honom "
Mattias A13 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren Eva Piehl väldig duktig hjälpsam personal "
Hamdan A15 veckor
Verifierad kund
"Bara positivt. Tillgänglig, inlysnande och stöttande. Vi önskade en snabb försäljningsprocess och mäklaren visade förståelse och jobbade aktivt mot att hjälpa oss med detta."
Daniel R16 veckor
Verifierad kund
"Professionellt med hög servicenivå!"
Lars U16 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra information om lgh och ett fint bemötande av mäklaren. Tillgänglig mäklare när vi hade frågor. Tack! Vi är så nöjda."
Tina L16 veckor
Verifierad kund
"Det är andra gången som vi har anlitat Marcus och det finns en anledning till detta. Marcus är kunnig och lyhörd, samt har bra kontakt med målgrupperna i Vallastaden. Marcus är saklig, trevlig, tjänstvillig och flexibel, han har varit engagerad, lätt att nå och inlyssnande. Marcus är en mäklare i världsklass och vi kan varmt rekommendera honom."
Wahida H16 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med den mäklare vi haft från husmanhagman och skulle varmt rekommendera både han och friman vidare. "
Emilia S18 veckor
Verifierad kund
"Kompetent och professionell mäklarbyrå som varmt rekommenderas. Skicklig mäklare som har koll på nuvarande och framtida bostadsmarknaden, skicklig förhandlare, mycket trevligt kundbemötande och serviceinriktad."
Nicole M19 veckor
Verifierad kund
"Martin Gargis agerade mäklare vid vårt första bostadsköp. Han var trevlig och lätt att ha och göra med under hela processen vilket bidrog till en trygghet. Han utmärker sig också genom att vara väldigt tillgänglig och flexibel från start, vilket gjorde allt smidigare och bland annat medförde att vi kunde verkställa en besiktning av bostaden på kort varsel. Vi rekommenderar därför Martin Gargis fullt ut."
Anton N19 veckor
Verifierad kund
"Martin ringde i egen regi till mig och frågade om det var aktuellt med en värdering. Men allt eftersom det redan var bestämt att sälja lägenheten så fick han direkt möjligheten att sälja den och lägenheten blev såld. Martin är en mycket trevlig och skicklig mäklare. Han engagerar sig helhjärtat för sina kunder, vare sig det är säljare eller köpare. Det lilla extra och att veta hur man sköter affärer på ett mycket professionellt sätt utmärker Martin som erfaren och skicklig mäklare. Jag rekommenderar Martin varmt då han har järnkoll på den nuvarande tuffa bostadsmarknaden. Martin har just den här expertisen som krävs på bostadsmarknaden just nu."
Nicole M19 veckor
Verifierad kund
"Tobias Svärd har sålt vårt fritidshus och vi är mycket nöjda. Han är tillmötesgående, lugn och har erfarenhet."
Annika O19 veckor
Verifierad kund
"Martin Gargis Genomförandet av försäljningen har fungerat bra trevligt bemötande o full support , vi är nöjda"
Viola Britt-Louise K20 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående och trevlig, Inga problem att komma fler gånger, hjälpsam. Vid köptillfället toppen inga problem löste plats även att vi var lite knöliga. Tydlig med dokumenten och erbjöd fortsatt hjälp om vi kom på frågor i efterhand. Vi är supernöjda."
Eva J20 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Drottninggatan 51, 582 27 Linköping
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Drottninggatan 51, 582 27 Linköping
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg