KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Linköping

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Linköping

Våra engagerade mäklare i Linköping hälsar dig välkommen till staden som anses vara flygets vagga i Sverige. Vi har koll på Linköping och har en passion för mäklaryrket som gör att vi jobbar hårt för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Linköping har en väl utvecklad infrastruktur och du tar dig till eller från staden med tåg, bil eller flyg. E4 och riksväg 23 passerar förbi staden och Östgötapendeln, med avgångar en gång i halvtimmen på vardagar, har förbindelser till Mjölby, Motala, Norrköping och Tranås. Grannstaden Norrköping ligger 30 minuters bilresa bort.

När du ska värdera eller sälja hus i Linköping gör du klokt i att låta våra erfarna och kunniga fastighetsmäklare guida dig på vägen. För dig som önskar köpa bostad kan vi visa lämpliga objekt i centrala Linköping så väl som Kinda, Åtvidaberg och Vadstena

Att bo i Linköping

Även om Linköping är Sveriges åttonde största stad upplever många besökare och invånare att det är en stor stad med småstadskänsla. Innerstaden präglas av en blandad arkitektur med allt från gamla låga trähus till offentliga byggnader med en modern utformning. Linköping är även en idrottsstad med välkända idrottsklubbar som LHC, LFC och LASS som samlar många supportrar och bjuder upp till folkfest. Letar du efter hus till salu i Linköping finns det mycket att välja mellan och våra mäklare kan även visa objekt i Mjölby, Motala och Västervik. Är du ute efter ett specifikt boende kan vi självklart bevaka prospekt som är intressanta för dig och motsvarar dina preferenser.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Linköping

Det finns mycket att upptäcka och göra i Linköping. Varje sommar passerar en mängd båtar genom Bergs slussar på Göta kanal och det är ett skådespel att se vattenmassorna strömma in i slussarna. För den som är intresserad av flyg och bilar finns ett flygvapenmuseum, vars basutställning beskriver flygvapnets historia, och Linköpings motorstadion som lockar tiotusentals besökare varje år. För dig som planerar att köpa hus i Linköping har vi objekt i både nybyggda bostadsområden, som Vallastaden, och i de centrala delarna av staden.

Som din mäklare i Linköping utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad. Välkommen till teknologi- och universitetsstaden på Östgötaslätten!

Omdömen från våra kunder

"Texten i mäklarens beskrivning på Hemnet hade både faktafel och var inte skriven just för vårt hus utan kan vara skriven för vilket hus som helst. Mäklaren gav ett gott intryck och gjorde ett bra jobb."
Sven A4 dagar
Verifierad kund
"Mäklaren som vi har haft har vi haft ett fullt förtroende för. Magnus är tillmötesgående samt en varm och härlig person. Vi har aldrig haft några tvivel på att han vill vårt bästa. "
Liana P2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig o kunnig personal .Jobbade bra med försäljningen."
Birgit Margareta S2 veckor
Verifierad kund
"Allra bästa rekommendationer! Har både köpt och sålt via Marcus Pihl som är en grymt bra mäklare. Båda processerna har varit supersmidiga. Kunde inte ha önskat mer. Supertrevlig, engagerad, flexibel och aktiv mäklare som är väldigt enkel att ha att göra. Han är dessutom påläst, kommunikativ, har bra koll på marknaden och kan på ett bra sätt hitta visa på möjligheter i olika marknadssituationer. Ett nöje att ha med Marcus att göra!"
johanna l4 veckor
Verifierad kund
"Återkopplar och har hållit oss informerade under hela processen "
Eva J6 veckor
Verifierad kund
"Vänligt och proffesionellt bemött. Allt har fungerat bra hittills."
Krister E6 veckor
Verifierad kund
"Där var mycket bra.Det var mycket bra förklaring. "
Chnoor Fakradin N8 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionellt och personligt genomfört uppdrag. Allt enligt överenskommelse och våra förväntningar blev infriade."
Per Jan D11 veckor
Verifierad kund
"Professionell service som lett fram till en lyckad försäljning."
Britt-Marie M14 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, proffisional, snabbt återkoppling "
Firas A14 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren levde upp till rollen som försäljare - inte bara som en förmedlare. En person med pondus och erfarenhet."
Björn Olov William W15 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande Hade inga förväntningar Trevlig, bra med information om huset"
Filip F15 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bra bemött och allt gick bra till. "
Gunnar G16 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och personligt bemötande i förening med professionell hantering av alla parametrar som ingår i den här processen, uppfyller alla mina önskningar över förväntan. "
Lilian J16 veckor
Verifierad kund
"Jag upplevde att jag fick all hjälp jag behövde ha."
Kalyan J17 veckor
Verifierad kund
"Jag har fått ett väldigt bra bemötande, och de har varit mycket hjälpsamma."
Henrik H17 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och engagerad. Alltid trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera."
Lennart H19 veckor
Verifierad kund
"Marcus är alltid tillgänglig och stöttande i affären. Rak och ärlig samt informativ vilket gör att man lätt kan bolla med honom för att alla parter ska känna sig trygga i affären."
Emma P20 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig mäklare som gör sitt jobb utmärkt, kunde besvara alla frågor och funderingar."
David E20 veckor
Verifierad kund
"Har blivit bemött av mäklaren på ett utmärkt sätt. Hon har varit lätt att nå och få kontakt med och väldigt hjälpsam. "
Anna Ö22 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Drottninggatan 51, 582 27 Linköping
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Drottninggatan 51, 582 27 Linköping
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg