190
MED4AA39119E96C4B968CC23B5561C4E376

Såld!

Liljeholmen, JÖNKÖPING

Tegelbruksgatan 10B

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,365 inkl värme, vatten och 250/50 Gbit internet, grundavtal för telefoni samt ett grundutbud tv-kanaler via Comhem, bostadsrättstillägg samt trädgårdsskötsel och städning av trapphus sköts av föreningen.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea57.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer215005001-0048
Byggår1946-48

Såld!
Slutpris: SEK 2,200,000

Ansvarig mäklare

En bostad för dig som ställer höga krav på din interiöra boendemiljö och som inte lämnar något att önska. Stilfullt är bara förnamnet och det snyggt renoverade köket kan göra vilken villa som helst avundsjuk! Lägg därtill balkongen i soligt söderläge, helkaklat badrum med tvättmaskin och närheten till vackra Vättern! Vänj dig vid tanken att ett morgondopp i det blå kan bli din vardag. Svep in dig i morgonrocken och stig i tofflorna. Varför inte packa med färska frallor till helgfrukosten och höja vardagslyxen ytterligare en nivå?

Genomgående för bostaden är de sällskapliga ytorna och stilrena materialvalen och inte minst den grå kulören. Nyrenoverat kök i stilfulla val i modernt utförande och maskinpark i rostfritt av hög standard. Här är det trevligt att tillaga middagen!

Till vänster från hallen ligger sovrummet beläget och är inrett i den perfekta sovrumsfärgen trendig, varm grå kulör. Rakt fram finner du badrummet som är topprenoverat i grått från topp till tå! Här har man verkligen tänkt till på alla detaljer. Badrummet bjuder även extra bekvämlighet i form av egen tvättmaskin! Vidare till höger från hallen når du vardagsrummet och härifrån tar du dig vidare till den inglasade balkongen som vetter mot lummig och härlig parkmiljö.
Här finns sammantaget inget att sakna för dig med höga krav på din boendemiljö.

Bo i en välskött Riksbyggenförening med låga avgifter och välskötta utrymmen vilket gör att du kan luta dig tillbaka och njuta av ett bekymmersfritt boende.

På området bor du med närhet till det mesta som Jönköping stad har att erbjuda. Från adressen har du gång- och cykelavstånd till Högskolan/Jönköping University (JU) och citykärnan och lika nära har du till Asecs köpcentrum. Här finner du ett brett utbud av restauranger, caféer, shopping, nöjen och matbutiker. Kommunikationer i form av linjebussar går med täta mellanrum från Liljeholmen både till Jönköping och Huskvarna. Perfekt när du ska ta dig från A till B!

Området Liljeholmen är eftertraktat och beläget med närhet till grönskande Liljeholmsparken. Perfekt för avkoppling, promenader och lek med barnen. I närområdet finns matbutik, pizzeria, goda kommunikationer och mer därtill. Vätterstranden bjuder vackra naturupplevelser året om.

Varmt välkommen till din nästa smakfulla och välplanerade 2 rok på populära Liljeholmen!

Om området

Strax öster om Jönköpings City finner du Liljeholmen. Ett område med närhet till alla bekvämligheter men också närhet till strandpromenaden utmed Vätterstranden.

Utbud på området
Liljeholmen erbjuder mindre livsmedel- och handelsbutiker. Blomsterhandel, pizzerior, tobaksaffär, kiosker och närhet till bensinstation finner du också på området. En bekvämlighet att vänja sig vid när du glömt handla det sista till middagen eller är på spång och glömt blomsterbuketten som skulle med. Vid de större inköpen finner du Asecs som då når på bara tio minuters gång eller några minuter i bil. En extra lyx när det gäller tillgänglighet.

Naturnära områden
Promenadstråk står bara runt hörnet för dig som önskar ut på motionsrundan. Här har du även möjlighet att variera dig. Vätterstranden eller Liljeholmsparken med närhet till Rocksjön? Här kan du välja runda efter dagsform och det med variation.
Rosenlunds rosarie som ligger nära Liljeholmen är en plats väl värt både besök och återbesök. Rosariet bjuder på fantastiska blomster och växter. Här är det njutbart att vistas.

Restaurang- och caféutbud
Jönköpings City men också Liljeholmen erbjuder ett stort utbud av restauranger och caféer. Här finns både det lokala utbudet och det större och välkända. Perfekt för den som har gastronomiskt intresse. Här finns mängder med ställen att testa och återbesöka.
Även caféer finns det gott om både på väster och öster i Jönköpings City. Här finns något för alla smaker!
Lokalt på Liljeholmen ligger restaurang Sjön med vacker utsikt över Jönköpings stolthet Vättern. Här är det en fröjd att äta lunch eller middag och njuta av vyn över Vättern. För den som önskar brunch på lördagen finns även denna möjlighet.

Kommunikation
Området erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och trafikeras av linjetrafiken. Här behöver du näst intill inte passa tiden för avgång. Här kan du inom kort ha möjlighet att ansluta dig till nästa.

Skola och barnomsorg
På närområdet finns flertalet förskolor, grundskola och gymnasieskola samt Jönköpings Högskola. Perfekt för dig som studerar eller har barn i skolålder.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Bilder

Amanda - Har du träffat en riktigt bra mäklare i Jkpg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Genomgående tema är grå kulör och trevliga ekparkettgolv. Trevlig standard, enhetligt och väl valda material som tilltalar.
Antal rum
2 rum
Boarea
57.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall och bostadens mest centrala del. Från hallen tar du dig vidare till samtliga bostadens rum. Direkt till vänster finner du köket följt av sovrummet. Rakt fram ligger badrummet och till höger når du vardagsrummet med utgången till den inglasade balkongen.
Ljusgråmålade väggar och de tuffa klinkerplattorna i svart med perfekt glitterdos övergår i trevlig ekparkett. Välkommen in!
Kök
Snyggt och stilrent är bara förnamnet i detta kök i neutrala färgval och här bryter den svarta bänkskivan i laminat det vita mönstret på ett utmärkt sätt. Här sitter stänkskydd i form av kakelplattor i vitt utförande upp på vägg och möter naturligtvis svarta överskåp.
Köket är utrustat med: kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll med fläkt ovan samt ugn och micro (Siemens). Köket rymmer med enkelhet plats för matbord för 4-5 personer.
Väggarna är målade i ljust grå och på golvet ligger ekparkett som utgör ett återkommande tema. Enhetligt och stilfullt!
Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum som rymmer plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang.
Parkettgolv i ek ligger på golvet och väggarna är målade i en dovt grå kulör. Från vardagsrummet tar du dig vidare ut till balkongen som vetter mot vacker, grönskande miljö i soligt söderläge. Balkongen utgör ett extra rum större delen av året. Njutbart!
Sovrum
Till vänster om badrummet i hallen når du bostadens sovrum.
Ekparkett pryder golvet även i detta rum och väggarna är målade i den genomgående ljusgrå kulören. Sovrummet rymmer plats för dubbelsäng och möblemang. Här finner du trevliga garderober bakom skjutdörrar i stilrent grå.
I detta sovrum är det enkelt att finna lugn och ro. Harmoniskt!
Badrum
Badrummet är utrustat med: WC, dusch bakom duschväggar i klarglas och tvättställ/kommod med spegelskåp ovan. Extra lyx att detta badrum även bjuder tvättmaskin från märket Hoover.
Stora grå kakelplattor sitter på väggarna och på golvet ligger mindre klinkerplattor i matchande gråskala. Här kan du med enkelhet addera handdukar och detaljer efter säsong, tycke och smak.
Inglasad balkong i bästa söderläge!
Från vardagsrummet tar du dig ut till denna magiska, inglasade balkong i söderläge. Här finns plats för soffgrupp och bord eller annan matgrupp för den som så önskar. Perfekt plats att nyttja när du har vännerna över. Här finns möjlighet att spendera många timmar i en härlig oas! Balkongen bjuder även plats att odla för dig med gröna fingrar!
Amanda Emme informerar
- Trevligt område med närhet till alla bekvämligheter. Här finner du både lokala butiker, livsmedelsaffärer och Vättern bara runt hörnet. En fantastisk tillgång för dig som gillar att omge dig med en vacker miljö.
- Riksbyggenförening, trevlig förening med god ekonomi som följer långsiktiga underhållsplanen.
- 2019 har föreningen bland annat uppdaterat fjärrvärmepump under året
samt uppgraderat termostater på alla element i lägenheterna.
- Föreningen håller även med cykelrum.
- Senaste höjningen av årsavgifterna gjordes 2020-09-01 med 2 % och extra höjning á 40 kr/månad och lägenhet för nytt förmånligt gruppavtal med Comhem. I gruppavtalet ingår 250/50 Gbit internet, grundavtal för telefoni samt ett grundutbud tv-kanaler.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 3,365 inkl värme, vatten och 250/50 Gbit internet, grundavtal för telefoni samt ett grundutbud tv-kanaler via Comhem, bostadsrättstillägg samt trädgårdsskötsel och städning av trapphus sköts av föreningen.
Andel i föreningen
1.0358 %
Andel av årsavgiften
1.08096 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1946-48
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 11/16/2018
Energiklass
D
Energiprestanda
102 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Jönköpingshus nr 5
Om föreningen
Brf Jönköpingshus nr 5 är en äkta bostadsrättsförening där Riksbyggen sköter den tekniska förvaltningen. Trevlig, lugn och välskött förening där både trädgårdsskötsel och städning sköts av Riksbyggen.
Juridisk person godkänns ej, dock godkännes delat ägande om tex en förälder vill samäga med sitt barn.

Parkeringsmöjligheter för garage 18 st platser för ca 450 kr/mån och 25 st p-platser för ca 250 kr/mån. Detta sköts via kösystem av Riksbyggen på deras hemsida. Kommunen har även p-platser i närheten av föreningens hus. Boendeparkering kan sökas på gatorna i området. Ansökan för detta görs på kommunens hemsida.

Tidigare renoveringar:
Balkongrenovering år 2004
Tak- och skorstensomläggning år 2017
Nya garageportar år 2017
Renovering av källarlokaler 2017
Avloppsfilmning- och spolning år 2018
Uppdaterat fjärrvärmepump 2019
Översyn av element och ny termostat 2019

Kommande renoveringar:
Parkeringsplatser med tillhörande dagvattenledningar.

Fastigheterna är fullförsäkrade via Länsförsäkringar.
Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
Både matkällarförråd och vindsförråd finns.
Föreningen håller även med cykelrum, övernattningslägenhet och tvättstuga och torkrum finns i byggnaden.

Föreningens ekonomi:
Senaste höjningen av årsavgifterna gjordes 2020-09-01 med 2 % och extra höjning á 40 kr/månad och lägenhet för nytt förmånligt gruppavtal med Comhem. I nya gruppavtalet ingår 250/50 Gbit internet, grundavtal för telefoni samt ett grundutbud tv-kanaler.
Ordföranden beskriver föreningens ekonomiska ställning som god samt att de arbetar med hållbarhet, kommande renoveringar följer föreningens underhållsplan.

Information avstämd med ordföranden 2020-09-02.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
92
Antal lokaler i föreningen
7

Karta

Liljeholmen JÖNKÖPING

Tegelbruksgatan 10B

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg