190
MED71C1545F8A464C47977BBD6A492EC0CA

Älvsnära fastighet i Tärendö! Tärendö, Tärendö

Kommande®

Tärendö, TärendöFakta om bostaden

ANTAL RUM

5 rok

TOMTAREA

5 390 kvm

Älvsnära fastighet i Tärendö!

Välkomna till denna unika möjlighet att förvärva en tidigare framgångsrik keramikverkstad i trevliga byn Tärendö! Här erbjuds du en stor strandtomt om ca 5 390 kvm och tack vare det härliga och älvsnära läget tar du dig enkelt ner till vattnet där du kan njuta av naturen och fiska.

Huvudbyggnaden inrymmer fem rum och kök och disponerar två plan. Utöver dessa rum erbjuds det även generöst med förvaringsutrymmen både i huset samt i förvaringsutrymmen på gården. Det finns även en trevlig vedeldad bastu.

För dig som söker ett helt otrolig läge mot bifurkationen och de fiskrika vatten får du inte missa denna chans. Här finns det gott om möjligheter och stor flexibilitet vad gäller nyttjandet av gården och huset med anor från tidigt 1900-tal. Här finner du ett ställe där charmen har lyckats bevaras trots åren som har gått.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Bilder

Fastighetskarta

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg