Sandra Apelqvist

Hemma överallt i Gällivare

Din mäklare i Gällivare

Kontakta mig

Sandra Apelqvist

Sandra Apelqvist

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Gällivare

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Proffsigt och trevligt bemötande. Fick den hjälp vi behövde vid köp av lägenheten. "
Ann-Christine I6 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och lyssnar bra på ens önskemål och krav! Väldigt nöjd!"
Hilda D2 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, kunnig, bra o snabb service."
Johnny W4 veckor
Verifierad kund
"Hon var jätte trevligt!!!!!!!!! Hon fick hjälpa mig från start till slut. när jag kontaktade henne, hur hon förklarade saker kände jag mig säker och när vi träffades på visning fick jag hopp om att jag ska köpa föremålet! Jag kan rekommendera Sandra Apelqvisk."
Isaac B9 veckor
Verifierad kund
"Härlig energi, hjälpsam. Känns mycket bra "
Mimer F9 veckor
Verifierad kund
"Bara bra erfarenheter från både köp och försäljning. "
Tobias D9 veckor
Verifierad kund
"Trevlig snäll proffsig. Bra bemötande, och hoppas att allt går som de ska nu. Och att vi lyckas få köpet igenom. Sandra gjort bra ifrån sig, och tar sin tid "
Erik J9 veckor
Verifierad kund
"Som en mäklare ska vara trevligt bemötande saklig och hjälpsam."
Anders P11 veckor
Verifierad kund
"Blev väl bemött av en trevlig mäklare som jag verkligen skulle rekommendera för andra som ska sälja! Hade inga andra förväntningar än att lägenheten skulle bli såld, och det blev den så Sandra levde upp till den förväntningen utan problem. Upplevde allt positivt och enkelt från första träffen med henne, en proffsig duktig kvinna som verkligen passar med det hon gör, har bara positivt att säga om henne "
Mona P11 veckor
Verifierad kund
"Extremt trevlig mäklare som alltid tar sig tid för att leva upp sig till dina förutsättningar. Träffade ett antal mäklare innan Sandra men det kändes inte alls lika bra som det kändes när vi träffade Sandra första gången. Bra driv och ger alltid återkopplingar i bra tid. "
Amund K11 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, artig och kunnig. Kan bemöta olika människor."
Kjell Ragnvald A11 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt och bra bemötande.👍 vi hade väldigt höga förväntningar inför köpet av lägenhet. Sandra med sin känsla och proffsighet fixade fram en lyckad bostadsaffär.😀"
Conny Ingemar K11 veckor
Verifierad kund
"Mycket vänligt bemötande, saklig. Mycket inkännande och ordnade en perfekt lägenhet utifrån vårt behov. Är mycket tacksam och nöjd. "
Alf N11 veckor
Verifierad kund
"Hela vår upplevelse med Sandra gav en sådan känsla av närvaro, värme och äkthet och det skapade verkligen en förståelse för det väl använda uttrycket ” att hitta hem” Att få ta del av Sandras breda kunskap och generösa råd och tips på hela vår resa, från att söka till att finna och att slutligen få landa ”vårt hem” skapade ren och skär lycka och det ända in i hjärteroten. Vi hittade inte bara ”vår” mäklare utan något mycket mer och för det säger vi, Med värme , Tack Sandra Familjen/M"
Marcus M11 veckor
Verifierad kund
"- Väldigt bra. Superbra att det går snabbt att få svar/att hon ringer upp! - Mäklaren levde upp till alla våra förväntningar - Kunnig och professionell"
Hanna L12 veckor
Verifierad kund
"Sandra gjorde det enkelt att både sälja och köpa bostad. "
Amanda Maria Teresia M12 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd och visar genuint intresse att hjälpa. Proffsig och snabb! "
Therese Z13 veckor
Verifierad kund
"Du hittar inte bättre mäklare, hon är toppen."
Fredric L15 veckor
Verifierad kund
"Snabb, effektiv och otroligt proffsig. Bra kundbemötande och kunde inte ha blivit en bättre eller snabbare affär. "
Hannah E15 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på ett bra och trevligt sätt. Inga speciella förväntningar. Mycket god information om allt som rörde försäljningen. Noggrann genomgång av handlingarna vid kontraktsskrivningen."
Christina E15 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är född och uppvuxen i Gällivare och älskar att bo här. När jag är ledig är jag gärna med min familj bestående av min man, son och hund. Vi älskar skoteråkning på vårvintern och på sommarhalvåret tillbringar vi många timmar i skogen och fjällvärlden. Många lediga timmar tillbringas med vänner runt middagsbordet eller runt en eld i skogen. \n Jag blev under mitt första år som mäklare Årets Rookie, andra året kom jag på 3:e plats i mäklarkedjans lista över bäst säjande mäklare och mitt tredje år (2014) som mäklare blev jag Årets Mäklare i både antal och kronor. Jag fick äran att få vårt pris "äkta passionerade vinnare" som är våra ledord 2019, något jag är otroligt tacksam för. \n Gällivare är en vacker och fantastisk ort att arbeta på då jag får arbeta med alltifrån villor, bostadsrätter och stugor. Min upplevelse av bostadsmarknaden i Gällivare är att den hela tiden är i rörelse. Att arbeta med människor och deras livshistoria. Att få se allt ifrån en person köpa sitt första boende, till att höra en äldre person berätta om hur denne byggt huset för egna händer. Allt detta gör mitt arbete i Gällivare till det bästa tänkbara, och bubblande av härliga historier och erfarenheter.

Mina försäljningar

Sandra Apelqvist

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-266 68 00

sandra.apelqvist@husmanhagberg.se

Boka tid med Sandra direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg